Bugun...



İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanlığı Oh Ne Güzel

İyi Parti Beykoz ilçe başkanlığı Oh ne güzel kendi menfaatinize kedi çıkarlarınıza çalışıyorsunuz ama halka gelince meydanlarda yoksunuz sözde ilçe başkanlığını yönettiğinizi zannediyorsunuz halkın sırtından kendi menfaatlerinize kendi çıkarlarınıza çalışıyorsunuz

facebook-paylas
Güncelleme: 02-06-2023 19:29:20 Tarih: 02-06-2023 19:12

İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanlığı Oh Ne Güzel

İzcihaberajansı Beykoz İYİ Parti ilçe başkanlığının ve yöneticilerinin kirli mendillerini ortaya çıkartarak haber yapmaktadır. Fakat Beykoz ilçesinde sözde gazeteciyiz diye gezen gazeteciler Beykoz İYİ Partinin reklam haberleri yaparak izcihaberajansın ortaya çıkardığı kirli mendilleri bu gazeteciler örtbas etmeye çalışmaktadırlar şimdiki  haberimiz sözde kendilerini gazeteciyim diyen kişilere diyoruz ki izcihaberajansı İYİ Parti Beykoz ilçe başkanlığının ve yöneticilerinin kirli mendillerini ortaya çıkarıyor hadi bu haberimizden sonrada Beykoz İYİ PARTİ ilçe başkanlığının bazı yöneticilerinin de bu kirli mendillerini de kapatın da görelim reklam haberciliği yapmayın yerel gazetecilik yürek ister cesaret ister tarafsız olur.

Şimdiki haberimizde Beykoz İYİ Parti ilçe başkanlığında şimdiki dönem yöneticiler bundan önceki bazı yöneticiler ve başkan  öz yeğenini ilçe başkan sekreteri yapıyor. Bu yetmezmiş gibi bu öz yeğenini de İBB de işe sokuyor bir başka yöneticide iki çocuğunu İBB işe sokuyor bitmedi diğer bir yöneticide kendisini İBB ye işe giriyor bitmedi bir yöneticide bir oğlunu işe sokuyor yine bitmedi üç yönetici daha akrabalarını İBB ye işe sokuyor İBB bunların çiftliği olmuş oh ne güzel çocuklarınızı işe sokun  kendinizi işe sokun yakınlarınızı işe sokun ne güzel bu yetmezmiş gibi inşaat işlerine aracılık yapın bitmedi İSPARK aracılık yaparak tekne bağlatın komisyonlarınızı alın Ohh ne güzel bu İSPARK’ ka aracılık yapan tekne bağlatan ve daha sonra komisyon alan bu eski yönetici kim bu kişi hem denizden komisyon alıyor hem karadan ne güzel kimden cesaret alarak bu eski yönetici buları yapıyor. Bu eski yönetici kimlerle çalışıyor  bu eski yönetici ve eski yöneticiyle beraber şuanda İYİ Parti yöneticilerin içinde kimlerle inşaat komisyonculuğu deniz komisyonculuğu yaptığını bu eski yöneticinin kim olduğunu yakında açıklayacağız.

izcihaberajansi.com

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :
Maho Davarciyan / 02-06-2023 22:04:00

Sizin gibi yürekli halkı ve halkın çıkarlarını yazan tüm gazetecileri yürekten kutluyoruz.Siyastde halka hizmetten çok çıkarlari için koltuk kapan kişiliksiz kişiler vatandaşı Çok ertiyorlar. İyi parti sol bir projeye çoğu alt ufak uoneticosode ayni..



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI