Bugun...



8 saat içinde ne değişti?

İBB soruşturmasında cezaevinden çıkar çıkmaz tutuklanan isimler şaşkın: Karar sabah çıktı, akşam tekrar yakalama. Ne değişti anlayabilmiş değiliz.

facebook-paylas
Tarih: 07-12-2025 15:08

8 saat içinde ne değişti?

İZCİ MEDYA  https://www.facebook.com/

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik mali dosya soruşturması kapsamında tutuklanan ancak iddianamede yer almayan 19 isim iki gün önce tahliye edildi. Ancak 11 kişi savcılığın itirazı üzerine önceki gün cezaevi kapısından yeniden gözaltına alınıp tutuklandı. Yeniden tutuklanan isimlerin ifadeleri de ortaya çıktı.

‘ANLAYABİLMİŞ DEĞİLİZ’

CHP PM üyesi Baki Aydöner’in kardeşi Bulut Aydöner, “Ben neden 24 saattir bu işkenceye maruz kaldığımı öğrenmek istiyorum, neden tahliye edildim?” diye sordu.

Engin Gönül ifadesinde, “Biz dün neden tahliye verildiğini, neden yakalama çıktığını anlamadık. Ne yaşadık dünden beri anlamış değilim” derken, Onur Gülin, “Dün çıkmış olduğumuz duruşmada tahliye olmuştum, neden gözaltı kararı verildiğine anlam veremedim” ifadesini kullandı

 

Gülin’in avukatı yaşananları şöyle anlattı:

“Tahliye kararı sonrası cezaevine gittik, gece bir buçuğa kadar müvekkilin tahliye edilmesini bekledik... Biz beklerken bir yakalama kararı olduğu bildirildi. Karar sabah çıktı, akşam tekrar yakalama çıktı, 8 saat içinde ne değişti bir türlü anlayamadık.” Doğukan Arıcı ise ifadesinde, “Yaklaşık 4 aydır uyuşturucu koğuşunda kalıyorum, psikolojik olarak çok kötüyüm” diyerek tutulduğu koğuşta yaşadıklarını anlattı.

 
 



Kaynak: Sözcü Gazetesi




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

www.izcihaberajansi.com


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI