Fenerbahçe Spor Kulübü Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda düzenleniyor. Toplantıda faaliyet ve denetim raporlarının okunup görüşülmesi sonrası Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım kürsüye geldi. Fenerbahçe’nin haklarının burada konuşulması gerektiğini belirterek sözlerine başlayan Yıldırım, "Fenerbahçe tarihinin en önemli mali kongresi başlangıcı yapacağız. Herkes her şeyi bilecek. Medyadan değil, burada öğreneceğiz. Ne dedim, ’1 sene sonra bırakacağım’. Bunlarla uğraşmak istemiyorum. Ben doğru yaptığıma inandığım için ibra, mahkeme hiçbirinden korkmam. Benim tereddüttüm yok, 1 sene sonra şampiyon yaparak bırakacağım. Şampiyon yapacağım. Avrupa’ya katılacağız dedik. 18 sene sonra arkadaşlarım, futbol takımı, teknik direktörü, Oğuz Çetin’le birlikte bunu başardılar. Ne dediler, ’Bu takım yetersiz’. Yeterliymiş. Şimdi onun için gerçekleri konuşalım. Bizler aileyiz. Gelelim Sadettin Bey ve yönetimine; paraları yemişsiniz. En-Nesyri’yi, Ali Koç 19 milyon euroya satın almış. Bunun da 6 milyon daha bonservisi ödenmemiş. Nisan ayında taksiti geliyor, siz ödememişsiniz. UEFA’dan yazı geliyor haziran ayının 15’inde. Arkadaşlar getirdi, bunu ödememiz lazım, ödüyoruz. Kulübe ne kadar para girdi, hepsini anlatacağım. Ödemiyorsunuz ceza geliyor. Birinciyi ödedim, ikinciyi de imzaladık gönderdik. Bu yönetim olarak 6 milyon euro biz ödüyoruz. Nereye harcadınız bu parayı, onu da siz anlatın. Sidiki Cherif’i sattık. Hasan Çetinkaya’ya, Cihan Kamer’e, Oğuz Çetin’e teşekkür ediyorum. Oyuncuyu, bu futbolcu diye gelip almadılar. Hasan’ın tanıdığı vasıtasıyla 25 milyon euroya sattık. Gitti, oynayamıyor" ifadelerini kullandı.

"Bizim olduğumuz yerde kimse Fenerbahçe malına çökemez"
Başkan Yıldırım, Fenerbahçe Üniversitesi hakkında da konuşarak sözlerine şöyle devam etti:
"Üniversite Fenerbahçe’nin değil artık Medicana’nın. Sustunuz, suç işlediniz, 10 sene daha uzattınız? Fenerbahçe’nin malına çökme var. Bizim olduğumuz yerde kimse çökemez. Fenerbahçe’de iyilik yapana saygı duyarız. Ama siz yönetim olarak suçlusunuz. Bundan dolayı sizi ibra etmeyeceğim. Anonim şirkette de yapmayacağım. Siz Fenerbahçe’nin haklarını savunun. Gelin buraya bu yanlıştır deyin hep beraber düzeltelim. Fenerbahçe’nin malı elden gitmiş, Fenerbahçe malın sahibi değil. 400 bin euro almak için 10 sene niye uzattınız? Hepinize teşekkür ediyorum. Fenerbahçe’nin parası çok, şu anda 77 milyon euro kasada para var haberiniz olsun."

Aziz Yıldırım, konuşmasının sonunda önceki dönem yönetim kurulu üyesi İlker Alkun’u sahneye davet ederek bilgi vermesini istedi.
İsmail Yasin Akçın - Mehmet Ekrem Ceylan - Saycan Sayım








Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesi, Kelle İbrahim Caddesi’nde bulunan 301 ada 25 ..
Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Amed Sportif Faaliyetler, evinde karşılaştığ..
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 81. Genel Kurulu'na katı..
Usulsüz vatandaşlık soruşturmasının ikinci dalgasında 72 şüpheli gözaltına alınd..
Adana’nın merkez Yüreğir ilçesine bağlı Doğankent Mahallesi’nde, aralarında husu..
Fatih’te bir kişi, annesine küfür ettiğini öne sürdüğü kişiyi kalbinden bıçaklad..
Esenyurt’ta asker eğlencesi sırasında yaşanan tartışmada ortalık savaş alanına d..
Rize'de etkili olan şiddetli sağanak, sel ve heyelanların ardından ekipler temiz..
İstanbul genelinde Boğaziçi ön görünüm bölgesinde kaçak yapılan yapılar ve işlet..
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Boğaziçi İmar Müdürlüğü, Boğaziçi Kanunu ve..
İzci Haber Ajansı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. yıl dönümünde Gazi Mustafa ..
Avukat Serdal Aycibin, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. yıl dönümünde yayımladı..
Koruma ve Güvenlik Görevlilerinin Bayram Mesaisinde Yeni Hesaplama Dönemi...
Almanya'da Ulusal Uyarı Günü kapsamında ülke genelinde deprem, yangın, elektrik ..
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2026/2027 sezonunun lig aşaması yarın oynanacak karşıl..
Gümüşsuyu mahallesi Kelle İbrahim Caddesinde Ali AK ismine kayıtlı bu bölgede ha..
Beykoz belediyesinin sözde çözüm merkezi adı üzerinde bir telefon hattı var faka..
Haber ajansımıza gelen şikâyet ve ihbarlarda Beykoz balık ekmek akşam 20.00 den ..