Olay, 12 Şubat’ta Bağcılar Yıldıztepe Mahallesi’nde metro istasyonu çıkışında meydana geldi. İddiaya göre, 18 yaşından küçük kalabalık bir grup, bir çocuğu sıkıştırarak darbetmeye başladı. O esnada arkadaşlarını bekleyen Oğuzhan ve Taha Çöpür adlı kardeşler durumu fark ederek çocukları kavga etmemeleri konusunda uyardı. Grup, "Bu bizim meselemiz, karışmayın" diyerek tepki gösterdi. Darbedilen çocuk olay yerinden uzaklaşırken, ağabey kardeş ile kalabalık grup arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan arbedede, gruptaki bir kişi elindeki bıçakla Oğuzhan Çöpür’ü 6 yerinden bıçakladı.

O anlar kamerada
Ağabey Taha Çöpür kardeşini korumaya çalışırken saldırganlar, Oğuzhan Çöpür’ü bıçakladıktan sonra üzerine taş atarak olay yerinden kaçtı. Saldırı ve bıçaklanma anları çevredeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Aileye tehdit mesajları atıldığı ortaya çıktı
Hastaneye kaldırılan ve 6 bıçak darbesi aldığı belirlenen Oğuzhan Çöpür’ün tedavisi evde sürerken, ailenin tehdit mesajları aldığı ortaya çıktı. Aile, şikayetçi olmamaları yönünde arandıklarını ve adres bilgilerinin kendilerine söylenerek baskı kurulduğunu öne sürdü. Oğuzhan Çöpür’ün ise aldığı bıçak darbeleri sonucu iç organları hasar aldı.

"Bu çocuklar, bizi tehdit ederek aramaya başladılar"
Oğuzhan Çöpür’ün babası Fevzi Çöpür, olayın ardından hastaneye gittiklerini belirterek, "Ertesi gün yine telefonlarımız çalmaya başladı. Bu çocuklar, bizi tehdit ederek aramaya başladılar. Bununla alakalı emniyetteki yetkili arkadaşlarla görüştük, onlar yardımcı oldular. İsimleri tekrar teker teker buldular. 1’i tutuklandı, 2’si serbest bırakıldı. Ama mutlaka bunların bir destekleyen, arkasında olan biri vardır. Çünkü bunlar, bir çocuğun fazlasıyla yapamayacağı işler. Bir çocuğun 18, 19, 17 yaşında bir çocuğun yapamayacağı işleri yapıyorlar. Tehditler, evimin adresini bulmak gibi şeyler. Sıkıntılı bir süreç geçirdik" dedi.

"Kardeşinin yanında olması onun hayatta kalmasını sağladı"
Fevzi Çöpür, "Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne çok teşekkür ederim, hepsi özveriyle çalıştılar. Bu işin üzerine gittiler. Benim çocuğumun kardeşinin yanında olması, onun hayatta kalmasını sağladı. Çocuklarım kocaman delikanlı. 10 dakika geç geldiklerinde telefon ediyorum, ‘nerede kaldınız oğlum’ diye çünkü korkuyorum. Gecenin saat dördünde bu çocuk beni arıyor. Bunun anne babası buna sormuyor mu sen neredesin oğlum diye. Eminim ki emniyet güçleri bu işin peşine tekrar yeniden bir daha düştü, alacak götürecekler mutlaka. Bunların anne, babalarının benim çektiğim çekmeleri lazım. Buna hep beraber ülke olarak el atmamız lazım ki bir yol bulalım. Bunu sadece emniyet güçlerine yıkmak sadece savcıya yıkmakla bu iş olmaz. Anne, baba, emniyet, savcı, hakim ve devlet büyükleri en önemli görev onlara düşüyor" diye konuştu.
Davut Has








Yargıtay 4. Hukuk Dairesi, trafik kazalarına ilişkin emsal niteliğinde bir karar..
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, sosyal medya hes..
UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 play-off turu ilk maçında Galatasaray, konuk ettiği..
Rahmetin, bereketin ve mağfiretin kapılarının ardına kadar açıldığı mübarek Rama..
Çanakkale'de sağanak yağışlar nedeniyle kenti ikiye bölen Sarıçay'da su debisini..
Ramazan; adaletin, merhametin ve vicdanın en güçlü şekilde hatırlandığı bir zama..
"Terörsüz Türkiye" hedefi doğrultusunda TBMM'de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşl..
ABD ile İran arasında son dönemde yeniden tırmanan gerilim, bölgedeki güvenlik r..
Gümüşsuyu Mahallesi, Kelle İbrahim Caddesi, 301 ada 25 parselde Beykoz Belediyes..
Gümüşsuyu Mahallesi Kelle İbrahim Caddesi 301 ada 25 parselde 2020 yılında başla..
Beykoz’un Gümüşsuyu Mahallesi, Kelle İbrahim Caddesi üzerindeki su ürünleri balı..
Gümüşsuyu Mahallesi Kelle İbrahim Caddesi, Su Ürünleri Balıkçı Barınağı önünde b..
İZCİ MEDYA mesajında; şu ifadelere yer verdi.
Av Serdar Aycibin Mesajında; şu ifadelere yer verdi.
Samsun’da bir kadın yasak ilişki yaşadığı sevgilisini, araçta çıkan tartışma son..
Vatandaşların CİMER üzerinden suç örgütlerine yönelik ihbarı üzerine çeteler çök..
Gümüşsuyu mahallesi Kelle İbrahim Caddesinde Ali AK ismine kayıtlı bu bölgede ha..
Beykoz belediyesinin sözde çözüm merkezi adı üzerinde bir telefon hattı var faka..
Haber ajansımıza gelen şikâyet ve ihbarlarda Beykoz balık ekmek akşam 20.00 den ..