beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort
Bugun...



BU İŞLETMENİN RUHSATI VAR MI? BU İŞLETME KİMİN?

Gümüşsuyu Mahallesi, Kelle İbrahim Caddesi, 301 ada 25 parsel yanında, Beykoz Balık Ekmek yanı başında LUMA isimli çay bahçesinin ruhsatı var mı ve bu işletme kimin?

facebook-paylas
Güncelleme: 18-08-2025 13:12:24 Tarih: 17-08-2025 22:56

BU İŞLETMENİN RUHSATI VAR MI? BU İŞLETME KİMİN?

İZCİ MEDYA https://x.com/IzciAjansi

 

İZCİ MEDYA  https://www.facebook.com/

 
 
 
ÇAY BAHÇESİ YAPILAN BÖLGE 
 
 
 
 
Haber ajansımıza son bir haftadan bu yana gelen yoğun ihbarlarda şunlar söylenmektedir: "İzci Haber Ajansı'nı yakından takip etmekteyiz. Takip ettiğimizden dolayı bu bölge hakkında detaylı bilgi sahibi olduğunuzdan, İzci Haber Ajansı'nın yayınladığı haberlerde 301 ada 25 parsel bölgesinde Beykoz Balık Ekmek işletmesinin sözde 3 adet ruhsatı var. İki ruhsat 27.01.2020 tarihinde, iki tane AKP döneminde Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sağlam'ın haberde söylendiği gibi şeker verir gibi Beykoz Balık Ekmek'e 2020 yılında aynı yıl, aynı ay, aynı günde iki tane ruhsat verir. Bu iki ruhsatın birinde kullanım alanı 100m2, diğerinde 200m2. Fatih Sağlam bir ikram daha yapar; Beykoz Balık Ekmek'e 2023 yılında da bir ruhsat daha verir. O ruhsatta da kullanım alanı 201m2 Üç ruhsatın toplamı 501 m2. Fakat şu anda LUMA ismiyle boş alan, karavan olan bölgeye bir çay bahçesi yapılır. Fakat buradaki enteresan olay, Beykoz Balık Ekmek'in 3 ruhsatta kullanım alanı 501 m2 topladığında, LUMA isimli bu çay bahçesinin de olduğu bölgeyi de aldığında, buradaki anormallik Beykoz Balık Ekmek'e verilen ruhsatların kullanım alanları ruhsatlara fazla mı yazıldı? Şayet fazla yazılmadıysa Beykoz Balık Ekmek'in mi çay bahçesi? Şayet Beykoz Balık Ekmek'e aitse neden ruhsatlarında balık ızgara ve satış ve diğer ruhsatta balık ızgara ve satış yeri ve 2023 yılındaki ruhsatta balık lokantası peki? Şayet bu çay bahçesi Beykoz Balık Ekmek'in değilse 501 m2 yer bu çay bahçesini de kaplıyor. Şayet çay bahçesi ayrı bir parselse tek bir şey kalıyor: Beykoz Balık Ekmek'in üç ruhsatında kullanım alanları fazla yazılmış. Bizler Beykoz halkı olarak İzci Haber Ajansı'nın bu konuyu araştırmasını, bu çay bahçesinin altında da yine bir meclis üyesi mi çıkacak?"
 
Bizler İzci Haber Ajansı olarak gelen ihbarları özveriyle, titizlikle araştıracağımızı, gelen ihbarlardan sonra 4982 Bilgi Edinme Kanunu kapsamında CİMER yoluyla bu işletme hakkında Beykoz Belediyesi'nden bu işletmenin ruhsatı var mı? Ruhsatı varsa kimin üstüne kayıtlı? Ruhsatta kullanım alanı ne kadar? Kısaca detaylı şekilde tarafımıza bilgi verilmesi için ilgili makamlara yazışmalarımızı yaptığımızı, gelen cevaplar neticesinde okuyucularımıza şeffaf bir şekilde, detaylı şekilde haberimizde açıklayacağımızı, bu işletme sahibi kim olursa olsun, mevkisi ne olursa olsun, gelen yazışmalar neticesinde açık, net olarak aydınlatıcı şekilde yayınlayacağımızı okuyucularımıza ve kamuoyuna duyurulur.



Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

www.izcihaberajansi.com


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI