beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort
Bugun...



Edirne Belediyesi’ne rüşvet operasyonu: 12 şüpheli adliyeye sevk edildi

Edirne merkezli 3 ilde gerçekleştirilen yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda gözaltına alınan 12 şüpheli adliyeye sevk edildi.

facebook-paylas
Tarih: 23-02-2026 14:07

Edirne Belediyesi’ne rüşvet operasyonu: 12 şüpheli adliyeye sevk edildi

 

İZCİ MEDYA  https://www.facebook.com/

 

Edirne Belediyesi’ne rüşvet operasyonu: 12 şüpheli adliyeye sevk edildi

Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yaklaşık 6 aylık teknik takip ve MASAK raporları sonucunda düzenlenen operasyonda inşaat firmasının ruhsat işlemlerinde usulsüzlük yaptıkları ve para cezalarını usulsüz şekilde iptal ettikleri iddiasıyla aralarında Edirne Belediyesi İmar İşleri Müdürü D.A., Belediye Meclis Üyesi N.M. ve adliye çalışanlarının da bulunduğu 12 şüpheli eş zamanlı baskınlarla yakalandı.

"Suç işlemek amacıyla silahlı örgüt kurmak", "rüşvet" ve "dosya gizliliğini ihlal" suçlarından gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

Şener Urfa

 




Kaynak: İHA




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

www.izcihaberajansi.com


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI