Bugun...



FİLAŞ HABER 'Delil karartma' iddiası! Hatay’da resmi evrakların olduğu binaya yıkım kararı

Avukat Bedia Büyükgebiz, sosyal medya hesabından Hatay’da yer alan Yapı Denetim ve Yapı Malzeme Şube Müdürlüğü için yıkım kararı çıktığını, müdürlükte yapılara ilişkin zemin basınç dayanımlarıyla ilgili ıslak imzalı resmi evraklar olduğunu söyledi. Büyükgebiz, yapılan işlemin 'delil karartmaya girebileceğinin' altını çizdi. Büyükgebiz ayrıca Hatay Valisi Rahmi Doğan'ın 'olur' verdiği ıslak imzalı tutanağı paylaşarak meslektaşlarıyla yıkım işlemlerini durdurduklarını açıkladı.

facebook-paylas
Güncelleme: 11-02-2023 22:41:23 Tarih: 11-02-2023 22:27

FİLAŞ HABER 'Delil karartma' iddiası! Hatay’da resmi evrakların olduğu binaya yıkım kararı

 
 

Avukat Bedia Büyükgebiz, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda, Hatay’da yer alan Yapı Denetim ve Yapı Malzeme Şube Müdürlüğü için yıkım kararı çıktığını söylediği bir paylaşımda bulundu.

Büyükgebiz son olarak Hatay Valisi Rahmi Doğan'ın 'olur' verdiği ıslak imzalı tutanağı paylaşarak meslektaşlarıyla birlikte yıkım işlemlerini durdurduklarını açıkladı.

Paylaşım şu şekilde:

'LABORATUVAR TEST SONUÇLARI VAR'

“Burası bir devlet dairesi, buranın içinde Hatay, İskenderun ve çevresindeki okul, işyeri ve konutların yapı laboratuvar test sonuçları var.

Zemin katlardaki kolon basınç dayanımları yönetmeliğe, kanuna uygun mu? Bunlar var. Buraya dair yıkım kararı alınmış, burada iki kepçe var ve girilmeyen onlarca, yüzlerce enkaz var. Yıkıma başladılar, yavaş yavaş buraya gelecekler. 

izcihaberajansi.com

Cumhuriyet




Kaynak: CUMHURİYET




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER FLAŞ HABER Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI