Bugun...



FLAŞ HABER Alın size AKP Kongresi sonrası Günlük vaka sayısı 40 bini aştı

Son 24 saatte tespit edilen vaka sayısı 40 bini aşarken, 176 kişi hayatını kaybetti. Son 24 saatte tespit edilen 40 bin 806 yeni vaka, bugüne kadar açıklanan en yüksek günlük vaka sayısı oldu.

facebook-paylas
Güncelleme: 01-04-2021 21:19:17 Tarih: 01-04-2021 20:30

FLAŞ HABER Alın size AKP Kongresi sonrası Günlük vaka sayısı 40 bini aştı

BEYKOZ BELEDİYESİ TARAFINDAN GÖZDEN ÇIKARILMIŞ KÖY AKBABA KÖYÜ 

 

https://www.izcihaberajansi.com/beykoz-belediyesi-tarafindan-unutulmus-koy-acil-hizmet-bekliyor/13555/

 

AKP İstediğini yapıyor yasak yok kongrede sosyal mesafe maske yok hes kodu sorgulaması yok. AKP Üyeleri. Ankaraya giderken araçlarda yolcu sayısı hatimden fazla ne maske ne sosyal mesafe ama vatandaş maske ufaktan çene altında ceza var..AKP İstanbul Beykoz ilçe başkanı kadın kolları başkanı ve gençlik kolları başkanlığı tarafından Beykoz ilçesinde bulunan mahalle muhtarlarını bir araya toplayarak Beykoz'un sorunlarıyla ilgili mahalle muhtarların sıkıntılarını dile getirilme görüntüsü altında toplantı düzenlendi fakat COVID-19 dan halka yasak var fakat AKP ye yasak yok toplantıya katılan muhtarlar ve AKP ilçe başkanı kadın kolları başkanı ve gençlik kolları başkanı maskesiz sosyal mesafe olmadığı gözükmektedir haber ajansımıza gelen ihbarlarda AKP COVID-19 kongre ve toplantılarında yasak yok maske  ve sosyal yasağı yok fakat halka gelince yasak var birde Beykoz ilçe AKP Beykoz'un sorunlarını izcihaberajansi.com dan takip etsinler bu toplantı muhtarlar derneği demi  siyasete karıştı izcihaberajansi.com da Beykoz belediyesiyle sınır olan akbaba köyüne Beykoz belediyesi tarafından bir çivinin çakılmadığı akbaba köyünün piknik alan yerleri içler acısı durumda murat aydın geldikten sonra binaların çöktüğü harabe haline geldiği yandaşlarını kolladığı simdi ise ilçe başkanı sözde mahalle muhtarlarının sorunlarını dinleme süsü vererek. Beykoz yerel basında yalandan yere reklamlarını yapmasınlar o toplantıdaki maskesiz sosyal mesafe olmadığına baksınlar iste AKP nin kongre ve böyle toplantılarında vakaların çoğaldığı Beykoz belediyesinin de hiç bir şekilde COVID-19 dan dolayı denetimlerinin olmadığından dolayı böyle toplantıların olduğundan dolayı iste sonuçlar.

Sağlık Bakanlığı, yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile ilgili günlük verileri açıkladı.

Türkiye'de koronavirüs nedeniyle son 24 saatte 176 kişi yaşamını yitirdi, 40 bin 806 yeni vaka tespit edildi. Bakanlığın bugün açıkladığı vaka sayısı, Sağlık Bakanlığı'nın şu ana kadar duyurduğu en yüksek günlük sayı oldu.

Bugünkü tespit edilen hasta sayısı 1424 oldu.

Virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin toplam sayısı 31 bin 713'e, toplam vaka sayısı 3 milyon 357 bin 988'e yükseldi.

Ağır hasta sayısı ise 2 bin 135 olarak kayıtlara geçti.

Haftalık verilere göre, bu hafta hastalarda zatürre oranı yüzde 3,6, yatak doluluk oranı yüzde 54,2, erişkin yoğun bakım doluluk oranı yüzde 63,2, ventilatör doluluk oranı yüzde 27,1, ortalama temaslı tespit süresi 9 saat, filyasyon oranı yüzde 99,9 oldu.

turkiye-de-koronavirus-gunluk-vaka-sayisi-40-bini-asti-859673-1.



HABER VİDEOSU








Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER FLAŞ HABER Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI