Bugun...



Gözler bu tarihte! Bilim Kurulu toplantısı ne zaman, saat kaçta?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında toplanan Bilim Kurulu bekleniyor. Toplantıda yerli aşı ve aşılamada son duruma ilişkin kritik değerlendirilmeler yapılıyor. Önümüzdeki süreçte hayata geçirilecek Bilim Kurulu toplantısında, 3. doz aşılamanın başlaması ile salgında gelinen nokta ve etkileri tartışılacak. İşte, Bilim Kurulu toplantısı tarihi...

facebook-paylas
Tarih: 21-07-2021 22:38

Gözler bu tarihte! Bilim Kurulu toplantısı ne zaman, saat kaçta?

Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı, vatandaşların gündeminde. Son toplantı ise 14 Temmuz günü gerçekleştirilmişti. Bakan Koca, 2.doz aşılamalar için detayları paylaştı. Biontech ve Sinovac aşılarının 2. dozları için en uygun tarihi duyurdu. Koca, ''Elde edilen yeni bilgi ve tecrübelere göre 1. doz aşısı tamamlanan vatandaşlarımız için Sinovac aşısını olanlar 2. doz aşılarını 4 hafta sonra, Biontech aşısı olanlar ise 2. doz aşılarını ilk dozdan 3 hafta sonra olabilirler.'' ifadelerini kullanmıştı.

BİLİM KURULU TOPLANTISI NE ZAMAN?

BioNTech ve Sinovac aşılarına dair son durumu paylaşan Bakan Fahrettin Koca, 14 Temmuz Çarşamba günü son Bilim Kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Sıklıkla çarşamba veya perşembe günleri yapılan Bilim kurulu toplantısının yeni haftada ne zaman yapılacağı konusunda henüz bir açıklama bulunmuyor. Ancak Kurban Bayramı dolayısıyla bu hafta gerçekleşmesi beklenmeyen toplantının önümüzdeki hafta yapılması ön görülüyor.




Kaynak: izcihabrajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SAĞLIK Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI