Bugun...



Gözler kritik toplantıda

Bilim Kurulu Toplantısı heyecanla bekleniyor. Tüm Türkiye'nin gözü Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan gelecek açıklamaları bekliyor. Özellikle maske kullanımına yönelik yeni kararların alınacağı Bilim Kurulu Toplantısı için bu hafta işaret edilişti. Peki, kapalı alanlarda maske zorunluluğu kaldırılacak mı? Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman, hangi gün yapılacak?

facebook-paylas
Tarih: 18-04-2022 15:59

Gözler kritik toplantıda

Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman yapılacak? Bilim Kurulu ile ilgili son gelişmeler yakından takip ediliyor. Maske yasağına yönelik sinyal veren Bakan Koca'nın Bilim Kurulu Toplantısı sonrası yapacağı açıklamalar bekleniyor. Peki, maske zorunluluğu sona erecek mi?

BİLİM KURULU TOPLANTISI NE ZAMAN?

Koronavirüs Bilim Kurulu her hafta hastalığın seyri, vaka sayısı, kısıtlamalar, aşılama gibi konuları ele almak için toplanıyordu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bu haftayı işaret etti. Bu hafta yapılacağı belirtilen Bilim Kurulu Toplantısının son derece önemli olduğunu vurguladı. Toplantının günü henüz resmi olarak açıklanmadı.

MASKE ZORUNLULUĞU KALKACAK MI?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'Artık zihnimizden çıkarma vakti geldi. Daha güvendeyiz çünkü aşımız var. Hastanelerimizde, yoğun bakımlarımızda hastalarımız azalmaktadır. Bilim kurulunda salgında gelinen son durumu ele alacağız. Bu en önemli toplantı olacak." dedi.

Koca, "Bu dönemde giderek salgının gündemimizden çıktığını söyleyebiliriz. Önümüzdeki dönemde kısıtlamalar değil kişisel önlemlerin alındığı bir sürece gireceğiz." ifadelerini kullandı. izcihaberajansi.com







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SAĞLIK Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI