Bugun...



İzci Medya Babalar Günü" Kutlama Mesajı Yayınladı

İzci Medya 19 Haziran günü kutlanan Babalar günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.Yayımlamış olduğu mesajında şu ifadelere yer verdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 18-06-2022 18:25:43 Tarih: 18-06-2022 17:58

İzci Medya Babalar Günü

Mesajında, annelerle birlikte babaların saygı ve sevgiyle her zaman anılması gereken en değerli varlıklar olduğuna dikkat çekti.

Gelecek nesillerin yetiştirilmesinde, bilinçli, kültürlü, öz değerlerine sahip, sağlıklı bir toplum yapısının oluşturulmasında ve aile kurumumuzun yaşatılmasında hiç şüphesiz ki babalarımızın büyük sorumlulukları ve görevleri vardır. Bir fedakarlık timsali olan babalar, büyük bir özveri ile evlatlarına ömür boyu maddi manevi her türlü desteği veren ve kendi mutluluğundan önce çocuklarının mutluluğunu düşünen büyük insanlardır. Bu duygu ve düşüncelerle; vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin babaları başta olmak üzere çocuklarına karşı müşfik ve merhamet sahibi olan, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan tüm babalarımızın bu anlamlı gününü en kalbi duygularımla kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum." 

 

İZCİ MEDYA

izcihaberajansi.com

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI