Bugun...



Katliam gibi kazadan bir acı haber daha! Bensu da kurtarılamadı

Muğla’nın Milas ilçesinde, eşi Çağatay Keçeli (30) ile arkadaşının öldüğü kazada yaralanan Bensu Keçeli (31), 4 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

facebook-paylas
Tarih: 11-08-2022 21:25

Katliam gibi kazadan bir acı haber daha! Bensu da kurtarılamadı

Kaza, 7 Ağustos sabahı, Ören Mahallesi Alatepe mevkisinde meydana geldi. Recep Argun'un (33) kullandığı P-035-DZ yabancı plakalı otomobil, kontrolden çıkarak şarampole devrildi. İhbarla kaza yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Sürücü Argun ile Çağatay Keçeli'nin kaza yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. İtfaiye erleri, araçta sıkışan Yasin Uysal (35) ile Bensu Keçeli'yi de kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırıldı. Recep Argun'un Hollanda'dan Milas'a tatil için geldiği, araçtaki diğer kişilerin ise arkadaşları olduğu öğrenildi.

Tatil yolunda katliam gibi kaza! Genç çifti ölüm ayırdıTatil yolunda katliam gibi kaza! Genç çifti ölüm ayırdıHaberi Görüntüle

Çağatay Keçeli ile evli Bensu Keçeli de 4 gündür tedavi gördüğü Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

  izcihaberajansi.com







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TRAFİK KAZASI Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI