Bugun...



Kentte bir gün arayla ikinci baskın

Gelen son dakika haberine göre; Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinden dün gerçekleşen masaj salonu baskını sonrası bugün benzer bir haber Çorlu ilçesinden geldi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında kısıtlamayı ihlal ederek faaliyet gösterdiği belirlenen masaj solanlarındaki 14 kişiye 44 bin 100 lira para cezası uygulandı.

facebook-paylas
Tarih: 04-06-2021 17:31

Kentte bir gün arayla ikinci baskın

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Çorlu ilçesinde umuma açık istirahat ve eğlence yeri denetiminde, bazı masaj salonlarının pandemi tedbirlerine aykırı olarak faaliyet gösterdiğini belirledi.

İş yerlerinde yapılan kontrollerde görevli 6 çalışanın hijyen belgesi, 2 çalışanın kimlik bildiriminin ve 1 çalışanın masörlük belgesi olmadığı tespit edildi. İş yerlerinde masaj yapan ve yaptıran 14 kişiye koronavirüs tedbirlerini ihlal ettikleri gerekçesiyle 44 bin 100 lira ceza uygulandı. Masaj salonlarının mühürlenmesi için ise çalışma başlatıldı.

İlgili Haber Tekirdağ'da masaj salonuna şok baskın!

İLK BASKIN DÜN GERÇEKLEŞTİ

Çerkezköy ilçesinde ise pandemi tedbirlerini ihlal ettiği belirlenen masaj salonu işletmecisi ile içeride bulunan 9 kişiye 19 bin lira ceza uygulandı. Salonda izinsiz çalışan 3 Nepal uyruklu kadın ise sınır dışı edilmek için İl Göç İdaresi'ne teslim edildi.




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI