Bugun...



Kocaeli'de balkon camlarını temizlerken düşen kadın hayatını kaybetti! O anlar kamerada

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 48 yaşındaki Şerife Soysal, temizlik yapmaya gittiği 3. kattaki dairenin balkon camlarını temizlerken yere düşerek hayatını kaybetti. Feci olay bölgedeki güvenlik kamerasına da yansıdı.

facebook-paylas
Tarih: 31-05-2023 12:14

Kocaeli'de balkon camlarını temizlerken düşen kadın hayatını kaybetti! O anlar kamerada

İzmit Kozluk Mahallesi Orduevi Sokak'taki 7 katlı apartmanda meydana gelen olayda, Şerife Soysal (48) temizlik yapmak için 3. kattaki daireye gitti. Soysal, balkon camlarını sildiği esnada bir anda aşağıda bulunan beton zemine düştü.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Soysal'ı hareketsiz şekilde yerde gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri adrese sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan incelemede Şerife Soysal'ın yaşamını yitirdiği tespit edildi.

KAMERALARA YANSIDI

Soysal'ın cansız bedeni morga kaldırıldı. Polis ekipleri ise bölgede güvenlik önlemleri alırken olayın yaşandığı balkonda ve sokakta incelemelerde bulundu. Evli ve 3 çocuk annesi olduğu öğrenilen Şerife Soysal'ın talihsiz düşme anları anbean bölgedeki güvenlik kamerasına yansıdı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

izcihaberajansi.com İHA



Kaynak: İHA




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YEREL HABERLER Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI