Bugun...



Manisa'da hızlı tren hattının tünel inşaatında gaz sızıntısı! İçeride mahsur kalan 2 işçiden 1'i hayatını kaybetti

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde devam eden hızlı tren projesinin şantiye alanındaki tünelde gaz sızıntısı dolayısıyla 2 işçi mahsur kaldı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırılan 2 işçiden 1'i hayatını kaybetti.

facebook-paylas
Tarih: 31-07-2023 19:37

Manisa'da hızlı tren hattının tünel inşaatında gaz sızıntısı! İçeride mahsur kalan 2 işçiden 1'i hayatını kaybetti

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde devam eden hızlı tren projesinin şantiye alanındaki tünelde gaz sızıntısı nedeniyle mahsur kalan ve itfaiye ekiplerince kurtarılarak hastanede tedaviye alınan 2 işçiden 1'i hayatını kaybetti.

TÜNELDE MAHSUR KALDILAR

İzmir-Ankara Hızlı Tren projesinin Alaşehir ilçesi bölümündeki şantiyede, sabah 09.40 sıralarında gaz zehirlenmesi meydana geldi. İddiaya göre, şantiye alanındaki tünelde çalışan 4 işçi, tünel içerisinde araçla seyir halindeyken gaz sızıntısına maruz kaldı. Geri dönmek isterken araç, tünel içindeki balçığa saplandı. İşçilerden 2'si araçtan inerek kendi imkanlarıyla tünelden çıkarken, diğer 2 işçi aracın bulunduğu yerde mahsur kaldı. Bölgeye sağlık ekipleriyle birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, AFAD ve Soma'daki maden işçilerinden oluşan bir ekip sevk edildi.

İTFAİYE EKİPLERİ KURTARDI

Bölgeye ulaşan Manisa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, hemen gaz maskesi ve özel kıyafetlerini giyerek araçla tünele girdi. Mahsur kalan işçilerin bulunduğu bölgeye ulaşan ekipler, 2 işçiyi kendi araçlarına alarak tünelin dışındaki sağlık ekiplerine teslim etti. Baygın halde olan işçiler Muhammet Yavuz (22) ve Yaşar Nacaroğlu'na (57) sağlık ekiplerince ambulansta ilk müdahale yapıldı. İşçiler daha sonra Alaşehir Devlet Hastanesine sevk edilirken, birinin durumu ağır olduğu belirtildi. Olay yerine gelen Alaşehir Kaymakamı Alper Faruk Güngör de incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

1 İŞÇİ ÖLDÜ, DİĞERİNİN DURUMU AĞIR

İtfaiye ekiplerince tünelden baygın olarak çıkarıldıktan sonra sağlık ekipleri tarafından Alaşehir Devlet Hastanesine kaldırılan işçilerden Yaşar Nacaroğlu, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Diğer işçi Muhammet Yavuz'un da durumunun ağır olduğu ve yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.




Kaynak: İHA




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YEREL HABERLER Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI