Bugun...



Av Serdal Aycibin Ramazan Bayramı Mesajı

Av Serdal Aycibin yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi.Bugün arife öncelikle arife günümüzü cani gönülden kutlar mübarek olmasını dilerim. Yarın ise bayram.

facebook-paylas
Tarih: 20-04-2023 11:21

Av Serdal Aycibin Ramazan Bayramı Mesajı

Değeri  hemşerilerim

Birlik ve beraberliğimizin pekişmesine, toplumsal barışın daha da güçlenmesine, küskünlerin barışmasına, sosyal dayanışmanın, sevgi, saygı ve hoşgörü anlayışının çoğalmasına vesile olan Mübarek Ramazan Bayramına kavuşmanın mutluluğunu ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

Bayramlarımız toplumsal dayanışma ve birliğimizin temel taşlarından olduğundan hepimiz için büyük önem taşımaktadır. Milli birlik ve beraberliğimizi, sevgi ve dostluk  bağlarımızı, yardımlaşmayı güçlendiren bayramlarımız, bizi biz yapan değerlerimizin ve dayanışma duygularımızın tazelendiği en özel günlerdir. 

Bu duygu ve düşüncelerle; sevgi, saygı, barış ve kardeşliğin yüreklerimizdeki coşkusunun arttığı bu mübarek Ramazan Bayramı'nın Aziz Milletimize, İslam Alemine ve bütün insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, değerli  hemşerilerimin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

Av Serdal AYCİBİN

İzcihaberajansi.com

 




Kaynak: İzcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI