Bugun...



Babasını öldürüp evi ateşe verdi! Kan donduran olayın altından mide bulandıran "Taciz" detayı çıktı

Samsun'da 23 yaşındaki Doğukan Ak, babasının evine giderek önce babaannesini darp etti, ardından tüfekle eşini taciz eden babası Yaşar Ak'ı vurdu. Baba olay yerinde hayatını kaybederken, 23 yaşındaki genç evi ateşe verip daha sonra da yoldan bir aracı çevirip gasp etti. Polisin 'dur' ihtarına uymayan genç, aracın lastiklerine ateş edilerek yakalandı.

facebook-paylas
Tarih: 03-07-2023 12:54

Babasını öldürüp evi ateşe verdi! Kan donduran olayın altından mide bulandıran

Samsun'un Alaçam ilçesinde eşini taciz ettiği iddiasıyla babası Yaşar Ak'ı (47) öldüren Doğukan Ak (24), evi de ateşe verdi. Gasbettiği bir otomobil ile kaçan şüpheli, daha sonra yakalandı.

Olay, gece saatlerinde Gökçeboğaz Mahallesi'nde meydana geldi. Doğukan Ak, boşandığı annesinin 2 katlı müstakil evinde oturan babası Yaşar Ak (47) ile eşini taciz ettiği iddiasıyla tartıştı.

ÖNCE ÖLDÜRDÜ, SONRA ATEŞE VERDİ

Tartışmanın büyümesi ile Doğukan Ak, elindeki tüfekle önce babaannesi Safinaz Doğan'ı (68) başına vurup, darbetti ardından babasını öldürdü. Doğukan Ak, daha sonra evi ateşe verip, yoldan geçen bir otomobili gasbederek kaçtı.

KISA SÜREDE YAKALANDI

Safinaz Doğan ambulansla Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Doğukan Ak sıkı takibinin ardından yakalandı. Şüpheli, Alaçam İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

KENDİ KIZINA TACİZ SUÇUNDAN HÜKÜM GİYMİŞ

Öte yandan öldürülen Yaşar Ak'ın daha önce de kendi kızına yönelik 'cinsel taciz' suçundan hüküm giydiği, bir süre önce cezaevinden çıktığı öğrenildi. Soruşturma sürüyor.

izcihaberajansi.com DHA



Kaynak: DHA




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI