Bugun...



Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın Senin Beykoz Balık Ekmekle Ortaklığın Var mı

Beykoz halkının artık canına tak dediği yer Beykoz balıkçı barınakları önünde bulunan çalışma ruhsatı olmadan kaçak olarak ticaret yapan .AK Parti Beykoz belediyesi meclis üyesi Furkan Çeliker'in ve ortağı olan CHP bir genel başkan yardımcısının yakın akrabası olan Murat Tabak'ın kaçak işletmesi artık Beykoz halkını çilden çıkarmıştır. Murat Aydın bu kaçak işletmenin üçüncü ortağı olarak mı gözüküyor neden burayı mühürlemiyor ticaretten men etmiyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 30-08-2022 22:54:46 Tarih: 30-08-2022 22:12

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın Senin  Beykoz Balık Ekmekle Ortaklığın Var mı

Haber ajansımıza son günlerde Beykoz halkı  ve okuyucularımız tarafından yoğun mesajlar gelmektedir gelen mesajlar şu şekildedir. Son günlerde sosyal medyalarda  yazılı ve görsel basında Sedat Peker'in çok sayıda Twittleri ve videoları yayınlamaktadır yayınlanan video ve Twittlerde AK Parti  yöneticilerle ilgili paylaşımlar yapılmaktadır şimdi Beykoz balık ekmek isimli bu kaçak işletmenin arkasında AK Partili siyasetçilerin olduğu Furkan Çeliker'in AK Partili olduğundan meclis üyesi olduğundan ilçe belediyesini istediği şekilde parmağında oynattığı babasının da dernek başkanı olduğundan hem AKP hem CHP ye dönük ticari menfaatlerine çalıştıkları ortağı olan Murat Tabak ise CHP bir genel başkan yardımcısının yakın akrabası olduğundan. İBB belediyesi CHP li olduğundan Murat Tabak ise  Büyükşehri bağlamaktadır Beykoz  belediye başkanı Murat Aydın ise ruhsat bölümünden ve çalıştırma bölümünden ilçe belediyesi baktığından Müslüman’ım diyerek camilerde namaz kılan cenazelerde ön safta bulunan halkın dini duygularıyla oynayan Murat Aydın ise bu yerin çalıştırma ruhsatı olmadığını bu yerin kaçak olduğunu bildiği halde göz yumduğundan göz yummasının sebebi ise demek ki murat aydın buranın üçüncü ortağı.

Yazın burası trafikten geçilmiyor ızgara balık kokusundan evimizin cam çerçeve açamıyoruz ızgaranın filtresi yok burayı denetleyen kimse yok. Murat Aydın buranın kaçak olduğunu ruhsatsız olduğunu halka zarar verdiğini bildiği halde kendi partisinden olan meclis üyesine göz yumuyor hani Murat Aydının Müslümanlığı ,hani Murat Aydının camilere gitmesi ,cenazelere katılması sahiller kaldırıldı halk istediği şekilde yürüyüşünü yapıyor. Izgara önüne gelince halk oradan geçmek istemiyor kokudan geçilecek gibi değil balıkçı barınaklarında kafede oturacak olan üyeler bile artık canlarına tak dedi  barınak içerisindeki teknelerin üstü ızgaradan gelen yağ atıklarından geçilmiyor barınağın içi fareden geçilmiyor artık buna dur diyen olsun.

Bu yetmezmiş  gibi Tolon restoran yanında bir yerleri daha var bu yerin arka cephesi duvar dibini kazarak buraya açık teras oturma yerleri yapmaya çalıştıkları. Bu bölgenin de heyelan bölgesi olduğu halde bu yerinde bu bölgede işletme yeri  yapılması yasak olduğu halde bu kişiler siyasi güçlerini kullanarak her geçen gün burayı büyüttüklerini heyelan bölgesi olan duvar dibine varana kadar kazdıklarını ticari menfaatlerine kimseyi düşünmedikleri. Ticari menfaatlerine resmi kurumları görevlerini kötüye kullandırdıklarını ve halen kullandırmaya devam ettirdiklerini sağda solda bizim arkamız kuvvetli, ilçe belediyesi  ve il belediyesi  arkamızda çok sayıda millet vekilleri arkamızda diyerek Beykoz halkına nispet olsun diye reklamlarını yaparlar. T.C Cumhur Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın balık ekmek önünde resmini çekerek arkamda Bilal Erdoğan var  arkamda AKP var ortağımın arkasında CHP var arkamda başkan Murat Aydın var diyerek. Beykoz halkına göz dağı vermektedirler biz Beykoz halkı olarak bir an önce bu ızgaranın buradan kaldırılmasını artık evimizin balkonunda rahat oturmak ve cam çerçeve açarak rahat oturmak istiyoruz.

Ajansımıza gelen ihbar ve şikayetler bunlardan ibaret olduğu ajans olarak Murat Aydına sesleniyoruz  Müslüman’ım  diyorsun camilere gidiyorsun cenazelerde ön safta duruyorsun  Hak hukuktan bahsediyorsun kimsenin hakkını yemiyorum diyorsun kimseye taviz vermiyorum diyorsun. Bizde sana diyoruz ki eğer Müslüman’san  Müslümanlığını göster de görelim meclis üyenin bu kaçak ve ruhsatsız işletmesini kaldır da görelim  senin ne kadar Müslüman olduğunu görelim ama kaldıramazsın. Murat Aydın neden kaldıramazsın Murat Aydın bugünlerde Sedat Peker bazı AKP yöneticilerle ilgili Twittler attı bunlar görsel ve yazılı basında da yayınlandı peki  izcihaberajansı olarak soruyoruz.  Murat Aydın meclis üyene karşı senin boynun eğik mi belin mi kambur mu neden meclis üyene gelince kambur belini düzeltip de  karşısına çıkmıyorsun .Beykoz halkına vurmuş olduğun kamçıyı neden meclis üyene vurmuyorsun biz izcihaberajansı burada iyi kokular almıyoruz hadi hodri meydan bu ızgarayı buradan kaldır da görelim senin nasıl bir başkan olduğunu Beykoz halkına ispatla görelim.

 

İYİ .CHP. Beykoz ilçe başkanları hadiyin Murat Aydına buranın hesabını sorunda görelim soramasınız neden biliyormusunuz sizin beliniz eğik murat aydına karşı ama izcihaberajansı sizden daha iyi kamunun yerlerini savunuyor korkusuzca neden biliyormusunuz bizim kimseye minet borcumuz yok kimseninde bize minet borcu yok bizim anımız acık kafamız dik ama sizin değil hadi buranın hesabını sorunda görelim yine söyliyoruz siz Murat Aydına hesap soramasınız siz Murat Aydının karşısında el pence durarsınız ama izci medya durmaz hadi hodru meydan hesap sorunda görelim sizin nasıl bir siyasetci oldugunuzu görelim.

İZCİ HABER AJANSI SİZDEN DHA İYİ KAMUNUN YERLERİNİ SAVUNARAK KAMUNUN YERLERİNİ İŞGALCİLERİN ELİNDEN ALIP HALKA İYADE ETTİK SİZ NE YAPTINIZ  İYİ VE CHP BEYKOZ İLÇE BAŞKANLARI HADİ SÖYLEYİN  BİZ YAPTIKLARIMIZDAN GURUR DUYDUK HİÇ BİR MENFAT ÇIKAR BEKLEMEDEN SİZ NE YAPTINIZ.

izcihaberajansi.com

 

 







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI