Bugun...



Beykoz Belediyesi Bir Yıkım Daha Cumhuriyet Köyünde Yaptı

İstanbul Beykoz ilçesinde AKP Beykoz belediyesi bugün zerzevatçı köyünden hariç bir yıkımda cumhuriyet köyünde tapulu araziye hiçbir tebligat yollamadan sabah Bozhane mahallesi Kapadokya caddesi üzerinde Green park işletmesinde sabah ezanından sonra işletme sahiplerine hiçbir tebligat göndermeden yıkım gerçekleştirilmiştir.

facebook-paylas
Güncelleme: 08-03-2023 10:32:27 Tarih: 07-03-2023 23:09

Beykoz Belediyesi Bir Yıkım Daha Cumhuriyet Köyünde Yaptı

 

Haber ajansımıza gelen ihbar ve şikayetlerde Beykoz belediyesi bugün zerzevatçı köyünde bir yıkım gerçekleştirir. Bir yıkımda Bozhane mahallesinde Green park isimli piknik alanı olan tapulu yerde yıkım gerçekleştirdiklerini gelen ihbarlarda söylenmektedir  Gelen ihbarlarda şunlarda söylenmektedir.İşletme sahibi R.K ajansımıza yapmış olduğu ihbarda Beykoz belediyesinin bizlere herhangi bir uyarı yapmadan ve tebligat yollamadan ajansınıza da yollamış olduğumuz video ve resimlerde baraka tarzında tapulu alanda ufak tefek işletmemize ilaveler yapılmıştır. Beykoz belediyesi sözde çevre ve şehircilik bakanlığı tarafından en ufak kaçak yapı baraka kümes ve buna benzer yapılar yapılamayacağını diyerek bugün sabah ezanından sonra Beykoz belediyesi tapulu alana girerek burada yıkımı gerçekleştirmiştir bizler betonarme  yapmadık betonarme yapılmadığı halde çevre ve şehircilik bakanlığını bahane ederek buradaki yıkımı gerçekleştirmiştir. Pandemiden dolayı zaten ekonomik kriz yaşadık tam kendimizi toplayacağız derken bu sefer de Beykoz belediyesinin bu yıkımına maruz kaldık bizler orman arazisini kamuya ait olan yerleri işgal etmedik biz sadece tapulu yerimize ufaktan baraka şeklinde bir yer yaptık Beykoz belediyesi bizleri mağdur etmiştir.

 

BİZLER İZCİ HABER AJANSI OLARAK MURAT’A DİYORUZKİ BİR ATA SÖZÜYLE CEVAP VERELİM BÜYÜK BALIK KÜÇÜK BALIĞI HER ZAMAN YER

Murat sen orman arazilerine mesire alanları yaparken kaçak değilmiydi Murat sen Gümüşsuyu restoranı imar barışından sonra yıkıp yeninden yaparken kaçak değil miydi belediyenin üstü kaçak değil mi belediyenin ön tarafını şehitler meydanı diyerek buraya yapmış olduğun aynı bu vatandaşın kulübesini yıktığın yer kadar yer yaptın bu kaçak değilmi sen bu vatandaş barak yaptı sen beton yaptın bitmedi. Murat meclis üyene otopark yapmak için kaldırımları söktün otopark yaptın kaçak değilmiydi meclis üyen istinat duvarın dibini kazdı barakayı büyüttü lüks restoran yaptı kaçak değilmi Murat Beykoz sahilinde eski spor kulübünü imar barışından sonra yani sen geldikten sonra bu kulüp binasını kökten yıkarak kendi kafana göre proje üreterek buradaki binayı yaparken kaçak  değilmiydi bitmedi. Murat akbaba mahallesi eski jandarma karakolu yanı başında yandaşlarına yer yaptın kaçak değilmiydi Murat bitmedi CHP bir meclis üyesi  gıda üzerine işletmesinin üstünü kaçak yaptı bu kaçak değilmiydi. Murat millet sofrası diyerek kavacık da bina yaptın kaçak değilmiydi  Murat size gelince senin yandaşlarına gelince kaçak değil sana muhalefet olmayan diğer siyasi ilçe başkanları  ve sana muhalefet olmayan meclis üyeleri kaçak binalar yaparken Murat sen bunlara göz yumdun Murat say say bitmez Murat cesaretin yüreğin var ise sadece Allahtan korkun varsa kıldığın namazın hakkını vermek istiyorsan ben kuldan korkmuyorum diyorsan. Murat sadece sen  senin ekibinde içinde sana bir liste vereceğim sen Beykoz’a geldikten sonra bak ne kadar kaçak yerler yapılmış hadi verdiğim listeyi tamam ile bu listedeki yerleri yık ben sana o zaman deyim ki sen Allahtan korkuyorsun kuldan korkmuyorsun görevini hakkıyla yerine getiriyorsun.

 

MURAT BEYKOZ’UN ESKİ KAYMAKAMI KATIRCI BEYKOZ’DA KAYMAKAMLIK YAPARKEN CUMHURİYET KÖYÜNDEKİ EVİNİ NASIL YAPTI

Murat bendeki listeyi almıyorsan ben sana buradan diyorum ki Beykoz’un eski kaymakamı cumhuriyet köyünde kaymakamlık yaparken orman arazisini nasıl işgal etmiş ve bu kaymakam görev başında kanun ve yasarlı çiğneyerek buraya nasıl ev yapmış. Belediyenin ekip araçları buraya nasıl malzeme taşımış tabi Murat sen büyük balığı yutamazsın sen ancak garibanların yerini yıkarsın eski kaymakam bu vatandaşın yaptığı yerin 10 mislini yaptı kaymakam yaparken neredeydin Murat tabi o kaymakamda AKP’liydi Beykoz’da kaçak yapı yapmak istiyorsan ya AKP’Lİ olacaksın yada Murat Aydına karşı muhalefet yapmayacaksın sessiz kalacaksın unutma Murat ülkemiz deprem ülkesi unutma Murat depremde millet vekilleriniz toprağa verildi bak giderken sadece kul hakkıyla gittiler sen de kul hakkıyla gideceksin ne ekersen onu biçersin Murat.

 

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI