Bugun...



Beykoz Belediyesi Neden Halk Meclisi Toplantısı Yapamıyor

Beykoz Belediyesi neden halk meclisi yapamıyor? Ajansımız soruyor, neden çekiniyorsunuz neden korkuyorsunuz? Bundan önceki başkan ve başkan yardımcılarını ve ilçe başkanını yanına alarak aslanlar gibi halk meclis toplantısı yaparak halkın derdini dinliyordu siz ne yapıyorsunuz .Sizin bu yönetiminize ancak kargalar gülüyor .Beykoz halkının size artık güveni inancı kalmadı .

facebook-paylas
Güncelleme: 12-08-2022 22:32:19 Tarih: 12-08-2022 20:55

Beykoz Belediyesi Neden Halk Meclisi Toplantısı Yapamıyor

Bundan önceki belediye başkanı Beykoz Belediyesi Beykoz'da ki onca tepkiye rağmen merhum Yücel Çelikbilek döneminde halk meclisleri yapıyordu. Halkın tepkisini göğüsleyen Başkan Çelikbilek en azından Beykoz halkını yumuşatabiliyordu. Halkın karşısına geçip yanlışıyla doğrusuyla ekibiyle birlikte dimdik duruyordu.  Peki Murat Aydın neden halk meclisi yapamıyor? Halka mı güvenmiyor, ilçe başkanına mı güvenmiyor? Yoksa AK Parti İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç koltuğu çeker ve yere düşer diye mi korkuyor?

Soruyoruz Beykoz belediye başkanı Murat Aydın! Neden halk meclisi toplantıları yapamıyorsun da cami avlusundan ve mezarlıklarda ve sahilden 2 dakikada çekilen anlık resimlerle halkın içindeymiş gibi algı yapıyorsun. Neden halkın dini duygularıyla oynayarak halkı yumuşatmaya çalışıyorsun eğer halkı yumuşatmak istiyorsan halk meclisi yap halkın derdini dinle tabi dinleyebilirsen.

 

Sana soruyoruz Hanefi Dilmaç. Yüz yüze 100 gün diyorsun da neden halkla yüzleşemiyorsun? Haftalardır partide yaptığın sözde halk meclislerine 3 kişi 4 kişi geliyor. Peki ilçe başkanı bunun hesabını verir misiniz? Beykoz halkına sizin meclis üyeniz çalışma ruhsatı olmadan kaçak ticaret yapıyor. Bu yeri kaç defa mühürlediniz neden meclis üyene sözün geçmiyor sen bir ilçe başkanısın partindeki bir meclis üyenize sözünüzü geçiremiyorsunuz demiyorsunuz ya ticaret siyaset. Demiyorsunuz sen burada kaçak ruhsatsız çalışma yapıyorsun partimize zarar veriyorsun diyemiyorsun. Neden diyemiyorsun biliyor musun? Adaletiniz olmuş olsa buradaki haksızlığa dur dersiniz. Bir siyasi partide adalet disiplin olmadığı taktirde o siyasetçi o meclis üyesi aynı başkanınız gibi Beykoz'da atını istediği gibi koşturuyor olan gariban vatandaşa oluyor unutma ilçe başkanı Hanefi Dilmaç Murat Aydın Beykozlu değil sen Beykozlusun Birgün gelecek bu siyasi hayatına son vereceksin o zaman halkın yüzüne nasıl bakacaksın ne ekersen onu biçersin misali.

İzci Haber Ajansı olarak öneriyoruz. İlçe Başkanını alın. Belediye Başkanınızı alın. Tüm başkan yardımcılarınızı alın hatta koordinatör mü başkan yardımcısı mı belli olmayan Fatih Sağlam'ı da alın. Halkın karşısına çıkın. Her halkın toplantılarınızda halka bedava balık ekmek ikramı yapa bilirsiniz. Nasıl olsa partinizin bir meclis üyesinin balık ekmek işletmesi kaçak buradan da halka ikram olarak balık ekmek vere bilirsiniz.

Tabi Beykoz belediyesi halk meclisi yapamaz neden yapamaz Başkan Murat Aydın göreve başladığından bugüne eline aldığı kamçıyla önce partisine zarar verdiğini bildiği halde göreve başladığından bugüne Murat Aydın kamçısıyla halka adeta zulüm çektirmektedir. Beykoz sahilleri sahil düzenleme çalışması dedi incir köyden balıkçı barınaklarına kadar amatör balıkçıları ekmeğinden etti halkı bir ekmeğe muhtaç etti ama AK Partili meclis üyesinin kaçak işletmesine ruhsatsız işletmesine göz yumdu bu yetmezmiş gibi kaldırımları sökerek meclis üyesinin işletmesine özel otopark yaptırdı bakın Başkan Murat Aydın bu kaçak işletmeye misafirlerini Gümüşsuyu restorana götürmeyerek meclis üyesinin kaçak işletme yerinde misafirlerine yemek ikramları yapıldı. Halen bu meclis üyesinin işletmesi kaçak ve ruhsatsız çevreye koku yaydığı halde Başkan Murat Aydın halkın gözünün içine baka baka bu işletmenin kaçak çalışmasına göz yumduğu.

Riva plajı, Poyraz plajındaki esnafları perişan ettiği sabah ezanında halkın kapısına dayanarak yıkımları gerçekleştirdiği ama bir CHP meclis üyesinin kaçak inşaatına göz yumduğu. Neden göz yumduğu ise bu meclis üyesi Beykoz belediyesine karşı en ufak muhalefet yapmadığından yine CHP eski ilçe başkanının işletmesinin içki ruhsatı olmadan çalışmasına göz yumduğu bugünlerde Çubuklu mahallesi kentsel dönüşümü, Tokat köy kentsel dönüşümünde halkı perişan ettiği. Tokat köyde halkın evleri yıkılırken Tokat köyünde AK Parti meclis üyesi Beykoz balık ekmek işletme sahibi mahallesinin arkasında olmadığı mahallesinden almış olduğu oyların hakkını veremediği şöyle ki bu meclis üyesi ve Murat Aydın ve başkan yardımcıları ile birlikte Sinop’a giderek meclis üyesinin Sinop’ta açmış olduğu inşaat yapı malzeme satan işletmesinin açılışına gittiğini. Tokat köy halkının elektrik, su, doğalgaz ve telefonları kesilirken evleri yıkılırken Başkan Murat Aydın ve meclis üyesi gülerek oynayarak Sinop’a giderek açılış yapmışlardır bir anda Tokat köyden meclis üyesi olarak seçilen AK Partili meclis üyesi mahallesinin arkasında durmayarak Beykoz halkına ve mahallesine nispet olsun diye. Sinop’taki açılışı sosyal medyalarda yayınlayarak benim arkamda partim var Başkan Murat Aydın ilçe başkanım Hanefi Dilmaç var ve bazı başkan yardımcıları var diyerek ben kaçak işletme çalıştırırım benim dokunulmazlığım var.

Şimdi Beykoz belediyesine soruyoruz halk meclisi yapında görelim bu halk meclisini yaparken başkan yardımcılarını da yanına al kanun dinlemeyen kaçak ruhsatsız ticaret yapan meclis üyeni de yanı al hadi hodri meydan. Beykoz halkıyla Yücel Çelikbilekin yapmış olduğu şekilde halk meclisi yapında görelim yapamazsınız artık. Beykoz halkının sizlere inancı kalmadı Başkan Murat Aydının bu yapmış oldukları adeta partisine zarardır artık Beykoz halkının AK Partiye öz güveni kalmamıştır.

 

izcihaberajansi.com

 







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI