Bugun...



Beykoz belediyesi ruhsat ve denetim müdürlüğünden komik bir açıklama yazısı

İstanbul Beykoz ilçesi Beykoz belediyesi ruhsat ve denetim müdürlüğünden gazetemize çok çok komik ve kaçamak CİMER yazımıza karşılık cevap vermiştir.

facebook-paylas
Güncelleme: 14-02-2021 17:38:33 Tarih: 14-02-2021 15:48

Beykoz belediyesi ruhsat ve denetim müdürlüğünden komik bir açıklama yazısı

 

Beykoz kaymakamlığına gazetemiz bilgi edinme kanunu kapsamında CİMER e Beykoz balık ekmek le ilgili olarak dilekçemizle sunduk Beykoz belediyesi tarafından gelen cevap yazısı bizlerde şaşkınlık yaratmaktadır. Beykoz kaymakamlığına yolladığımız yazı bundan ibarettir.

 

BEYKOZ KAYMAKMLIĞI MAKAMINA

Sayın kaymakamım 4982 sayılı Bilgi Edinme Hakki Kanununun kapsamında makamınız ve ilgili makamlarınız tarafından tarafıma bilgi verilmesini istemiş olduğum Beykoz ilçesi, Gümüş suyu Mahallesi, Kelle İbrahim Caddesi, No: 17/A adreste bulunan Beykoz balık ekmek işletmenin çalışma ruhsatının olup olmadığı çalışma ruhsatı var ise hangi yılda aldığı ilçe belediyesinden mi yada büyük şehir belediyesinden mi aldığı ruhsatı var ise tam ruhsat adresinin karada mı yada balıkçı barınağı içerisinde bulunan balıkçı motorunu çevirerek ufak bir işletme haline getirerek Beykoz balık ekmeği sahil kenarlarını işgal ettiği büyük şehir belediyesinde buraları kiralayıp kiralamadığı Beykoz balık ekmeği karşısında bulunan benzin istasyonu yanında olan kaçak işletmeninde çalışma ruhsatının olup olmadığını bu yerin kaçak yapı olup olmadığı gıda sektörü olduğundan dolayı tarım gıdadan çalışma ruhsatının olup olmadığını deniz ürünleri çok hassas ürün olduğundan dolayı burada halka pişirilerek satılan ürünleri günlük denetimi yapılıyor mu gıda ve tarım bakanlığından onayı var mı şayet bu saydıklarımdan bu işletmenin eksik belgeleri var ise kaymakamlığınız tarafından ne gibi işlemler yapılacağını makamınız ve ilgili makamlarınız tarafından bilgi edinme kanunu kapsamında aşağıda beyan etmiş olduğum mail adresine cevap hakkını yazılı olarak verilmesini arz ve talep ederim.

 

 

BEYKOZ BELEDİYESİ RUHSAT DENETİM  MÜDÜRLÜĞÜ CEVABI

09/02/2021 16:03:28  Cevap BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI > RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ .

4983 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunun Özel hayatın gizliliği başlıklı madde 21 "Kişinin izin verdiği hâller saklı kalmak üzere, özel hayatın gizliliği kapsamında, açıklanması hâlinde kişinin sağlık bilgileri ile özel ve aile hayatına, şeref ve haysiyetine, meslekî ve ekonomik değerlerine haksız müdahale oluşturacak bilgi veya belgeler, bilgi edinme hakkı kapsamı dışındadır." hükmü gereğince tarafınıza bilgi verilememektedir. Bilgilerinize sunulur.

 

 

21. MADDET ŞUNU SÖYLEMEKTE

Madde 21- Kişinin izin verdiği hâller saklı kalmak üzere, özel hayatın gizliliği kapsamında, açıklanması hâlinde kişinin sağlık bilgileri ile özel ve aile hayatına, şeref ve haysiyetine, meslekî ve ekonomik değerlerine haksız müdahale oluşturacak bilgi veya belgeler, bilgi edinme hakkı kapsamı dışındadır. Kamu yararının gerektirdiği hâllerde, kişisel bilgi veya belgeler, kurum ve kuruluşlar tarafından, ilgili kişiye en az yedi gün önceden haber verilerek yazılı rızası alınmak koşuluyla açıklanabilir. Haberleşmenin gizliliği.

 

İZCİ HABER AJANSI BEYKOZ BALIK EKMEĞİN SOY AĞACI BİLGİLERİNİ İSTEMEDİ BEYKOZ BELEDİYESİ KENDİNE GEL BU RUHSAT BU 17 NUMARA NERESİ RUHSATI NEYE DAYANARAK VERDİN SEN BUNUN HESABINI VER

 

Fakat bizler bilgi edinme kanunu kapsamında 21. Maddeye ilgili olarak aykırı bir bilgi istemedik kaymakamlık makamına istemiş olduğumuz yazı yukarıda okunduğu şekildedir bununda ispatını yapmaya hazırız fakat burada Beykoz belediyesi kanunları yasaları dinlemediği şayet bu iş yerine ruhsat verildiyse ruhsat almaya tam el verişlimi.BEYKOZ RUHSAT DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ siz İŞYERİ AÇMA VE ÇALIŞMA RUHSATLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK.

 

Madde 11- İşyeri açma ve çalışma ruhsatı, işyerinde herkesin görebileceği şekilde asılır.

 

 

Bu maddeyi biliyor musun ve B- ET VE BALIK ÜRÜNLERİNİN SATILDIĞI YERLER

Et ve balık ürünlerinin satıldığı yerlerde ortak hükümlere ilave olarak aşağıdaki şartlar aranır:

1- Şehir şebekesine bağlı soğuk ve sıcak su tesisatı, şebeke suyu olmayan yerlerde içilebilir nitelikte depo tertibatlı yeterli su bulunacaktır.

2- Etlerin parçalandığı, işlendiği ve temas ettiği her türlü yüzey, malzeme ve makine kolay temizlenebilir, yıkanabilir ve dezenfekte edilebilir olacaktır.

3- Et ve balıkların satışa hazırlandığı kısımlar şeffaf ve müşteriler tarafından görülebilir şekilde düzenlenecektir.

4- Et ve balıkların muhafazası amacıyla işyerinin kapasitesine uygun soğutma tertibatlı dolap ve tezgah ile soğuk hava deposu bulunacaktır.

5- Sakatat ürünlerinin satıldığı işyerlerinde sakatat hazırlama bölmesi ve bol akan suyu olan bir havuz bulunacaktır.

6- Satışa arz sırasında camekanlı teşhir dolapları kullanılacaktır.

BEYKOZ BELEDİYESİ SEN BU RUHSATI HANGİ KAPI NUMARASINA VERDİN

 

Bu ruhsatı şuanda balıkçı barınağını işgal etmiş barınak içerisinde kanunen ticaret yapılamayacağını motoru olmayan plakası olmayan barınakta kaydı olmayan su ürünlerinin hassas olduğu kolay kolay ruhsat alamayacak ruhsat alsa bile dört dörtlük tarım ,sağlık, itfaiye personel, mutfak gereçleri, aşçı ve buna benzer şartları olacak şekilde yere ruhsat verilerek balık lokantası adı üzerinde ruhsat verilir fakat balıkçı motoru görümünde olan bu yerin kapı numarası olmayan bu yere ruhsat nasıl verildi ve 17/A neresi. 

Şayet benzin istasyonu yanında bulunan yine Beykoz balık ekmeğe ait olan boğaz ön görünümlü olan kaçak binanın bina ruhsatı var mı imar var mı şayet bu ruhsat buraya verildiyse Beykoz balık ekmek şuan ki balıkçı barınak içerisinde faaliyet göstermektedir kaçak yapı yapılan yerde en ufak ruhsat alabilecek kapasitede balık lokantası ruhsatı  alabilecek hiçbir düzen ve dizayn olmadığı yasalara uygun olmadığı şayet bu bölgeye bu ruhsat verildiyse Beykoz balık ekmeğin balıkçı barınağın içerisinde ne işi var Beykoz balık ekmek sahilleri neye dayanarak işgal etti ruhsat karşıki cadde kendisi sahilde ve barınak içerisinde boğaz ön görünümün hiç kimseye ercimisi ödettiremez. 

Beykoz  belediyesi ruhsat denetim müdürlüğü izcihaberajansi.com  vermiş olduğunuz cevap ne kadar suçlu olduğunuzu ruhsatın nereye verdiğinizi ruhsatın ne kadar sahte ruhsat olduğunu ne kadar suçlu olduğunuzu gelen cevapta açık net yazılmıştır Madde 21 demişsiniz fakat bizlerde bilgi edinme kanunu kapsamında Madde 21 aykırı bilgi istenmemiştir sizler Beykoz belediyesi olarak AKP olarak Beykoz belediyesinin AKP sinin meclis üyesini gözümüzün içine baka baka koruduğunuz açık net belli edilmiştir. Sizler şuanda bilgi edinme kanunu kapsamında suç işlemektesiniz buradan sizlere sesleniyoruz bu 17 numara neresi ruhsatı nereye verdiniz Beykoz halkı, Beykoz balık ekmeğe, Beykoz belediyesi neye dayanarak nereye ne şekilde ruhsatının verildiğini açıklama yapılmasını istemekteler .


Boğaz imar müdürlüğü sahilleri ercemisi yani kıra verme yetkin var mı sahil kenarlarında depo yaptırmaya ve boğazın görünümünü bozmaya ve bozdurmaya yetkiye sahip misiniz halkın yaya yolarına masa sandalye attırmaya burada haksız kazanç sağlatmaya neden göz yumuyorsunuz. Tarım il müdürlüğü barınak içerisinde ticaret yaptırmaya yetkiye sahip misin su ürünleri buradaki balık satısıyla ilgili ne gibi günlük denetim yapılıyor. Beykoz vergi dairesi bu yerin vergi kayıt adresi neresi verilen adreste mi kapı numarasında mı faaliyet gösteriyor ve denetimi yapılıyor mu. SSK burada çalışan personelin SSK ları ödeniyor mu İBB Anadolu yakası zabıta müdürlüğü  buradaki tezgahın çalışma ruhsatı var mı ruhsat nerenin ruhsatı ve yasalara uygun mu. Beykoz itfaiyesi buradaki Beykoz balık ekmeğin sizde kaydı var mı ne gibi önlemler alındı sizden izni var mı. Beykoz balıkçı barınakları derneği bu sözde motor görünümlü  işgalci burada olumsuz yangın yada buna benzer kötü olumsuz olay olunca barınak içerisinde ne gibi güvenlik önlemleri aldınız burada çıkacak olan yangında barınak içerisindeki teknelere ne gibi zararın geleceğini biliyor musunuz önlem aldınız mı burada ticaret yapılamayacağını biliyor musunuz. Bu bölgede tamam ile yasalara uygun olmayarak devlet memurlarının burada gördükleri halde görmemezlikten geldikleri acık net ortada bu yer her gecen gün sahilleri işgal ediyor kacak binalar yapılıyor kaldırımlar sökülüyor İBB park bahçeler buna göz yumuyor Beykoz halkı soruyor burada ne gibi dümenler dönüyor neden burası kaldırılmıyor.

 

 BEYKOZ KAYMAKAMLIĞININDA BURADA AÇIĞI VAR

Bilgi edinme kanunu kapsamında izcihaberajansi.com imtiyaz sahibi Erkan İZCİ Bu yerle ilgili olarak Beykoz kaymakamlığına dilekçe yollamış fakat Beykoz kaymakamlığı bu yerle ilgili olarak en ufak belge bilgi toplamadan bu dilekçeyi başından salarak Beykoz belediyesine yollamış Beykoz kaymakamlığı bilgi edinme kanunu kapsamındaki kanuna uymamıştır bizler Beykoz kaymakamlığına sesleniyoruz makamınıza yollanan bu dilekçede Madde 21- Kişinin izin verdiği hâller saklı kalmak üzere, özel hayatın gizliliği aykırı  yani Beykoz balık ekmeğin SOY AĞACI BİLGİLERİ İSTENMEMİŞ. Neden Beykoz kaymakamlığı dilekçeye istenen bilgiler belgeler toplanmadan dilekçe sahibine alakasız bir cevap yollandı neden suç işlediniz bu yerin ruhsatı yok Beykoz kaymakamlığı olarak bu yerin mühürlenmesi vatandaşa alakasız bilgi yollamasını biliyorsunuz fakat görevinizi yerine getirmiyorsunuz bu dilekçenin akla mantığa uyacak şekilde dilekçe sahibine cevap verilmesini. Beykoz kaymakamlığındaki memurların unutmasınlar ki burada görevini suiistimal etiklerini dilekçe sahibini dikkate almadıklarını CİMER kanununu Beykoz kaymakamlığına yeteri kadar bilgiye sahip mi şayet bilgiye sahipse neden tüm istenen bilgiler toplanıp dilekçe sahibine bilgi edinme kanunu kapsamında bilgi verilmedi kaymakamlık makamları halka açık kapıdır kişi ayrımcılığı yapılmadan siyaset bağlantılı olmadan bilgi istenen vatandaşına bilgi vermek zorunda olduğunu hatırlatırız.

izcihaberajansi.com







Etiketler :
Misafir / 15-02-2021 13:12:00

Bakin bunlar denizin sahilinin olduğu yeri bile depo yaptılar vay be beykozlu yiyordular ruhsat yok benzin istasyon yani no 17 kardeşim

Misafir / 15-02-2021 12:49:00

Burda en büyük suç murat aydın ve yücel çelik bilekte bakin buralar kesinlikle kanuna aykırı calisiyor kimse kimseye hiç birşey yapamaz açık net ruhsat müdürü kafayı yemiş

Azîz ortaceşmeli / 15-02-2021 07:37:00

Burada Beykoz belediyesi kıvırıyor verdiği ruhsat sahte gerçek bir ruhsat olsa acık acık söyler burada bazı madde belirtmiş ya ne kadar komik duruma düşmüş bu adamlar ha birde bazıları sağda solda bu gazetecinin hakkında iyi şeyler düşünmüyoruz diyormuşlar vallahi bu saten sonra bu gazeteciye bir şey olursa Beykoz'da o zaman ortalık karışır acık net Beykoz'da o kadar dümenler dönüyor ki hat tinden fazla buralar yıkılsın acık net 

Tokat köylü / 14-02-2021 21:16:00

Sağda solda herkesin ağzında burayı murat aydın koruyor burada çok devlet memuru görevi kötüye kullanıyorlar bu gazeteciyi rahat bırakmayacakmışlar diyorlar gazeteciye kimse bir şey yapamaz baslarına bela alırlar adam Beykoz'un kamu malının üstünde haksız kazançlar  elde ediliyor adam Beykozlu hakkını arıyor acık net bakın bu gazetecinin arkasında çok insan var bunu herkes bilsin durun bakın daha Beykoz'da kaç kişi böyle haksız kazançlar elde ediyorlar Beykoz belediyesi sen gerçekten çizgini astın bu kadar olmaz secimler yaklaşıyor bekleyin görün meclis üyeniz bakalım size yine böyle üye topluya bilecek mi 

Misafir / 14-02-2021 20:34:00

İnan burada bu haber ajansı Beykoz'un kamu malını hakkını koruyor eyer bu gazeteciye her hangi kimse dokunamaz dokundu mu zaten neyin ne olduğu anlaşılır.Beykoz belediyesi bu ruhsat nereye verdin kapı numarası neresi söyle 

cemal tokat köylü / 14-02-2021 20:15:00

Bakın esasına bu gazeteciye kızmamak lazım adam kamu malını hakkını arıyor bugün yarın bu Beykoz balık ekmek bunu rahatsız eder ama çok büyük suç işler benim bilgiyim izci haber arkası çok büyük zamanında askeriyeyi aldı karsısına çok bin bası yarbay albay karakol komutanı rüşvetten yolladı bana sorarsan adam işini yapıyor çiğ et yiyenin karnı sancı yapar herkes kanun nizama göre isini yapsın burada tüyü bitmemiş yetimin hakkı yeniyor esasına bu gazetecinin arkasında durulmalı.

yunus emre / 14-02-2021 17:57:00

Beykoz belediyesinin tüm kirli çamaşırı ortaya çıktı cevap veremiyorlar Beykoz kaymakamlığı esasına cevap vermesi lazım ya bu rda neler oluyor kaymakamlık bile sağlıklı bilgi vermiyor topu belediyeye atıyor ne hallere kaldık burada çok memur görevi kötüye kullanıyor

Yirumcu / 14-02-2021 17:53:00

Beykoz belediyesi köseye sıkıştı ne cevap vereceğini bilmiyor ama su vaki bu Beykoz balık ekmek Beykoz'da AKP sonunu getirecek buna emin olun evet hangi kapı numarasına verdi bu ruhsatı sahte burada çok büyük görevi kötüye kullanan belediye memurları var buraya soruşturma açılsa inan çok memur  görevden alınır 

misafir / 14-02-2021 17:37:00

sıkıştılar köşeye CİMER DİNLEMİYORLAR bunlar yasa dinlemiyorlar kanun dinlemiyorlar bunlar suçlu bu Beykoz balık ekmek burada AKP sonunu getirecek getirdi bile merek etme niye kaymakamlık araştırmıyor niye kaymakamlık yolamadı bu cevabı hadi söyleyin niye Beykoz ruhsat müdürü istifa et sen görevini kötüye kulandın suç isledin bu ruhsat nereye verdin açıkla hadi isiniz gücünüz yalan dolan

yorumcu / 14-02-2021 17:33:00

Vay vay vay vay süper haber Beykoz belediyesi köseye sıkıştı ruhsat müdürü görevi bırak burada bu Beykoz balık ekmeği korumayın bu ne rezillik sizin Allahtan korkunuz yok mu bak yüzeli çelik bilek öldü kadir topbaşta öldü buraları bu ikisi bunlara yedirdi simdi hesap verecekler burada büyük kul hakkı var bunata Beykoz kaymakamı damı bulaştı bu ne ya bu nasıl dilekçe cevabı bu cevabı kaymakamlık vermesi lazımdı

MİSAFİR HELAAL SANA İZCİ MEDYA / 14-02-2021 17:28:00

Burada suç kaymakamın bu dilekçe kaymakamlığa yazılmış araştırılıp kaymakam ona göre cevap verecekti bu nasıl bilgi edinme kaymakam hanım çok çabuk pe ettin sende murat aydının izinden gitmeye başladın niye araştırmadan bu cevabı belediye yaptı vay be.

yorumcu Nazan / 14-02-2021 17:28:00

Bakın burada en büyük suçlu Beykoz kaymakamlığı yazı isleri müdürlüğü dilekçenin baslığında Beykoz kaymakamlığı yazıyor Beykoz belediyesi köşeye sıkıştı

Selim ortacesmeli / 14-02-2021 17:24:00

Yorum yapan arkadaşlara katılıyorum bu dilekçenin cevabını kaymakamlık makamı verecekti tüm belge bilgi toplanıp ondan sonra burada büyük görevi ihmal var araştırılsın neye dayanarak belediyeye bu dilekçe yolandı bu kaymakamlığın acık kap değil bu CİMERE yazılmış yazı bunlar köseye sıkışmış kaymakamlık makamını bile kendilerine ortak ediyorlar kaymakam hanım korkuyor musun niye araştırmadın niye net cevap vermedin.

Yasemin soğuk su / 14-02-2021 17:24:00

Haberin içeriliğini ve yazılan dilekçeyi okudum burada özel hayatın gizliliği   aykırı bir yazı dilekçesi yok burada belediye çok güzel kıvırmış fakat burada en büyük suç kaymakamlıkta neden tüm bilgiler toplanmamış bu kaymakamlıktaki memur görevini kötüye kullanmış yazık kaymakamlık makamın dadamı siyaset var var ise inan hiç hoş değil burada en büyük suç kaymakamlıkta  bu cevabı kaymakamlık verecekti.

Yaliköylu ali kemal / 14-02-2021 17:15:00

Bakın burada bu haber ajansı sahibi Beykoz kaymakamlığından istemiş Beykoz belediyesinden değil burada suçlu görevini kötüye kullanan kaymakamlık niye tüm belgeler toplanmamış her ikisi de köseye sıkıştı buranın ruhsatı yok kaymakamlık mühürlemesi lazım kesin mühürlemese suç isler  .

Erol vanli / 14-02-2021 17:15:00

. Evet doğru yorumcu arkadasın dediği gibi niye Beykoz kaymakamlığı vermemiş cevabı hayırdır niye vermiyorsunuz korkum musunuz  burada çok büyük suç isliyorsunuz tüm istenen bilgiler toplanmamış kaçamak cevap veriliyor yazıklar olsun size Beykoz belediyesini ve kaymakamlığı çok kötü köşeye sıkıştırdın  izci haber ajansı.

Helal olsun izci / 14-02-2021 17:14:00

Burada en büyük suç kaymakamlık makamında niye tüm bilgiler toplanmadı simdi burayı kapatsın Beykoz kaymakamı korkuyor mu niye tüm bilgiler toplanmamış dediğim gibi bu dilekçe kaymakamlığa yazılmış burada en büyük suçlu kaymakamlık makamı .

Misafir / 14-02-2021 17:14:00

Burada kaymakamlıkta suçlu bu yazıyı alıp burada   özel hayatın gizliliği  diye birse yok niye demiyor burada Beykoz kaymakamı da uyutuluyor kaymakamda suçlu esas en büyük suc onda bu yazı Beykoz kayamakaamına gitmiş .

Yorumcu / 14-02-2021 17:13:00

Bakın bunlar kapana sıkışmış tilki gibi ne yapacaklarını sasıtırdılar buraya bir sahte ruhsat verildi sahte yani kanunlara yasalara uygun olmayan bir ruhsat verildi simdi karsılarına sert duvar çıkınca kendilerini rezil edecek şekilde cevap verdiler bu bilgi edinme kanunu kapsamındaki yazıda em ufak bir özel hayatın gizliliği   birse yok bunlar sasırmış kafayı yemişler suç islediklerini ve hala islemeye devam etiklerini iyi biliyorlar yerse misali ya kardeşim sizin karsınızda Beykoz'un reklam yerel basını yok .

Fadime cavusbasi / 14-02-2021 17:13:00

Bunların beyni sulandı fena tokat yediler Beykoz belediyemside ve İBB de ama inanın buranın sonuna kadar gidin burada çok kötü dümenler dönüyor burada İBB içinde AKP liler var bunları koruyorlar İBB boğaz imar Rizeli bunları koruyor acık net.

Biravo izci / 14-02-2021 17:12:00

Ya bunlar köseye sıkıştı beyin leri sulandı ne cevap vereceklerini bilmiyorlar bunlar müdür olamaz bunlar devlet memuru olamaz burada yasaya aykırı hiç bir bilgi istenmemiş ama suçlular ama bunlar Madde 11- İşyeri açma ve çalışma ruhsatı, işyerinde herkesin görebileceği şekilde asılır. böyle bir madenin olduğunu bilmiyorlar galiba bunlar çömez.

sizi tebrik ederim izci haber ajansi / 14-02-2021 17:11:00

Madde 21- Kişinin izin verdiği hâller saklı kalmak üzere  özel hayatın gizliliği  ya bu yazıyı hangi akılı yolladı burada bu maddeye aykırı bir şey istenmedi yuh be bu kadar olmaz bunların yüz astarları kalmamış ya ama sende güzel söyledin Madde 11- İşyeri açma ve çalışma ruhsatı, işyerinde herkesin görebileceği şekilde asılır. helal olsun tokat gibi cevap verdin ama bunlar yüzsüz anlamazlar koruyun koruyun seçimlerde bakalım AKP  ve CHP kim sandıkta koruyacak bu Beykoz balık ekmek mi Sinoplular bile dağıldı bunların nasıl fırfır olduklarını anladılar.

Guner / 14-02-2021 17:08:00

YA ne kadar kendilerini küçük gör setiler burada gerçekten ruhsat yok sadece oyalama taktiği burası hiç yasalara uygun olarak çalışmıyor her yeri kacak buna İBB göz yumuyor burada çok memur görevi kötüye kullanıyor ortada yasal olan bir şey yok burada en büyük suçlu tarım su ürünleri burada bir savcılık olayı oldu mu gerçekten çok kişinin canı yanacak görevi kötüye kullanmaktan acık net bu ajans soy ağacının bilgisini istememiş  Beykoz belediyesi siz çok büyük duvara tosladınız bu haber ajansı çok şeyi ortaya çıkaracak merak etme siz kıvırın.

Beykoz lu ali / 14-02-2021 17:06:00

Beykoz belediyesi ve İBB çok büyük suç isliyorlar görevlerini kötüye kullanıyorlar buradaki ruhsat sahte buraya ve karsı tarafa ruhsat verilemez suç ortada bina yok lokanta işletecek küpeştede yer değil eyer çiğ et yemediyseniz Beykoz belediyesi niye kıvranıyorsunuz demdeki çiğ et yediniz net cevap veremiyorsunuz ya sizin bu cevabınıza kargalar güler ruhsat müdürü.

Beykoz barinak / 14-02-2021 17:06:00

Bak murat aydın rezil oldunuz siz bu izci haber ajansını küçük gördünüz ama bu bey kozdaki yerel basına benzemez bu reklam yapan basın var ya ona benzemez bu haber ajansı sizden Beykoz balık ekmeğin sülalesini araştırın bana yollayın demedi kendinizi rezil ettiniz isiniz gücünüz sahtekarlık burası dört dörtlük ruhsat varsa çıkarın ortaya Beykoz halkıda görsün inansın hadi cık aramasınız neden sız meclis üyenizi koruyorsunuz bu ruhsat sahte.

Helal olsun izci / 14-02-2021 17:05:00

Beykoz belediyesi kıvır kıvır kıvır ohh ohhh ohhh yandan  sizin isiniz hep kıvırmak siz tam bir dansöz oldunuz ruhsat müdürü sende güzel kıvırıyorsun oh oh oh ya çıkın Beykoz meydanında kıvırın daha iyi olur kendinizi rezil ettiniz bakın bu haber ajansı sizin burudaki tüm eyeri çubukları ortaya teker teker çıkaracak dur adam gibi cevap verin verdiğiniz cevaba siz bile inanmıyorsunuz saçma sapan cevap verdiğinizi biliyorsunuz ama basınız çok ağaracak basurda.

Ahmet çifte cinarlar / 14-02-2021 17:02:00

Ya ne kadar suçlusunu bilgi edinme kanunu kapsamında haber ajansı sizden soy ağacını istememiş ya ne kadar fırfır oldunuz kendinizi rezil ediyorsunuz varsa adam gibi çıkarırsınız ortaya koyarsınız yoksa adam gibi ruhsatı yok dersiniz burada Beykoz balık ekmeği kolladığınız acık net ortada kimler var bunların arkasında yeterin ya bu kadar kul hakkı yemeyin ama su var ki AKP yi burası bitirecek yalandan yere kıvırmayın.

Misafir / 14-02-2021 17:01:00

son seçimlerden sonra Beykoz belediyesi Beykoz halkının yani kul hakkı yiyor ve yedirttiriyor murat aydın Beykoz'a işkence çektiriyor adamlarını tutuyor ehemde çok fena  burası ruhsat alabilecek kapasitede bir yer değil en ufak denetim yok burada isçi sigortası bile ödenmiyor burada tam dümenler dönüyor haber ajansı soy ağacını istemedi siz kimi kandırıyorsunuz.

Yorumcu / 14-02-2021 17:01:00

Ben habere sonuna kadar katılı Beykoz belediyesi fırfır burada sahtekârlık yapıyorsunuz hadi ruhsat nerde burası ruhsat verilmeye el varislimi siz kendinizi ne san ediyorsunuz bak yücel başkan  gitti kadir topsa gitti buraların günahını her ikisi kul hakkı olarak ödeyecek ben  her ikisine hakkımı helal etmiyorum murat aydında etmiyorum hepiniz hırsızsınız kul hakkı yettiriyorsunuz göz yumuyorsunuz hordu meyden buranın ruhsatını görse tin hadi.

Çubuklu esnafi / 14-02-2021 17:00:00

Burada çok büyük görevi kötüye kullanan belediye yetkilileri var burası yasal değil kanunlara aykırı  Beykoz ruhsat müdürlüğü sen buraya nasıl ruhsat verdin neye dayanarak verdin ortada bina yok ortada balık ekmek satılan izinli motor yak sen büyük suç isledin ruhsat müdürlüğü.

Murat beykozlu / 14-02-2021 16:59:00

Bakın burada gerçekten sağlık konusunda denetim yapılmıyor burada AKP ve CHP neden buraya göz yumuyor neden bu kaldırımlar söküldü neden bu sahiller işgal ediliyor denizin iskelesi altı oyulup buralara depo yapılıyor neden niye dur denmiyor amaç ne burada gerçekten çok memur buraya göz yumuyor özelikle boğaz imar.

Şaziye / 14-02-2021 16:59:00

Bakın murat aydın ve bu Beykoz balık ekmek AKP Beykoz'da bitirecek buna emin olun Beykoz halkı murat aydının tüm olumsuz haberlerini be burayla ilgili haberleri bur ajanstan duyuyorlar inan bu haber ajansının yayınlaması Beykoz belediyesini çok zora sokuyor bakın gerçekleri yazıyor aslını iddia eden varsa söylesin ama su gerçek burada çok devlet memuru görevlerini kötüye kullanıyor ama az kaldı çok memur zor günler uğraşılacak bu haber ajansı tüm belgeleri topluyor eski gazeteci ama bir gün burada büyük patlak olacak bak cevap nasıl verilmiş ne kadar saçma cevap Allah size akıl versin Beykoz belediyesi biz bu yalanları yutmayız Beykoz balık ekmeğin soy ağacını isteme miski ajans ya ne kadar kendinizi rezil ediyorsunuz bu ruhsat nereye verdiniz hadi söyleyin kapı numarası kaç hadi ya.

Neslihan aktürk / 14-02-2021 16:55:00

Bakın burada duyduğuma göre boğaz imar müdürü ve Anadolu zabıta buralara göz yumuyormuş belediyenin verdiği bu cevap fos buna kimse inanmaz ancak kendi kafalarının şeytanlığa çalıştığı için kaçamak cevap bu ne demek biliyormuşsunuz biz sahte ruhsat verdik cevap veremiyoruz ancak böyle kıvırıyoruz demek ya bunlar nasıl Beykoz belediyesini yönetiyorlar 7 başkan var hala belediyeyi yönetemiyorlar murat toplam 14 başkan yap Beykoz'u belki ancak yönetirsin.

Kanlı-canlı metin / 14-02-2021 16:55:00

. vay bunlar maddeden anlıyorlar san ediyorlar ama bu maddeye göre sen bir yazı istememişsin ki ya bunlar nasıl müdür olmuş sen haberde dediğin gibi soy ağacını mı istedin inan gülmekten göbeğime ağrı girdi resmen adamlar kaçamak cevap vermişler bunlarda iste böyle belediye yönetiyorlar ama helal olsun Beykoz'un hakkını çok iyi arıyorsun tebrik ederim bunların böyle bir cevap vermesini Beykoz halkı anladı köseye sıkıştıkları ruhsat sahte ruhsat hadi verdikleri ruhsat ne ruhsatı ve kapı numarası kaç söyleyin belediye hadi.

Ece okyan / 14-02-2021 16:54:00

Hahahahah vallahi billahi helal olsun sana izci haber ajansı Beykoz belediyesini madara ettin bu nasıl cevap yazısı adamları köseye sıkıştırdın ne güzel yazmışsın ben Beykoz balık ekmeğin soy ağacını istemedim evet doğru bu nasıl cevap  birde madde koymuş ama sende lafı iyi söylemişsin madde 11 doğru ya bunlar  duvara çarptılar ne diyeceklerini bilmiyorlar komik duruma düştüler komik vay madde 21 ya bu maddeyle ne alakası var iste nerde isi bilmeyen insanlar varsa müdür yapmışlar kendi kendilerini kandırıyorlar Beykoz halkını kandıramazsınız yeter artık yıkılsın buralar.

Saltanat kavacık / 14-02-2021 16:49:00

Bakın burada Beykoz halkı Beykoz balık ekmeğin tüyü bitmemiş yetimin hakkını yendiğini kamu yerlerine işgal edildiğini çok iyi biliyor buncuda bu haber ajansı sayesinde öğrendiler ama suna inanıyorum burada çok kişinin çanı acıyacak söyle acıyacak çok memur burada burayı koruduğundan görevi kötüye kullandığından dolayı basına iş alacak bura soy ağacı istenmemiş belediye köseye sıkıştı cevap veremiyor acık net ortada.

Fatma hisar / 14-02-2021 16:48:00

Ya sen var ya izci haber ajansı ne yaptın ya bunların kirli çamaşırlarını ortaya çıkarma bu soğuk havalarda adamlar hasta olacak ne yapıyorsun bunlar sana cevap verecek duruma gelemediler bu bir kaçamamak cevap adamları bilardo oynar gibi oynuyorsun adamlar fena  oldular ama bir söz var ya kendim ettim kendim buldum kendi kendilerine etiler size kim dediki meclis üyenizi koruyun bu adam kim Adnan kim diğeri kim söylerimsiniz az kaldı seçimlere az.

Cem akaba / 14-02-2021 16:47:00

Bakın burada gerçekten soy ağacını mı istedin özel hayatın gizliliği diyorlar bu bir kaçamak cevap burada özel hayatı gizliliği diye birse yok bunlar şaşırmış ne cevap vereceğini bilmiyorlar sıkıştılar köşeye sıkıştılar buna ancak gargarlar güler çok komik duruma düştü belediye helal olsun izci haber ajansı dinsizin hakkından imansız gelir  misali.

Yorumcu / 14-02-2021 16:47:00

İBB burayı görüyor neden münhale etmiyor Tarım görüyor neden müdahale  etmiyor burada gerçekten çok büyük yolsuzluk var görevi kötüye kullanan memurlar var ve çıkacak bekleyin görün burası çok büyük AKP zarar verecek çok..

Sabahattin / 14-02-2021 16:45:00

. Bakın burada en büyük suçlu murat aydın meclis üyesinin burnunu kaldırdı burada tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyorlar burada İBB de AKP liler var burayı koruyorlar özelikle boğaz imar ve Anadolu zabıta müdürlüğü bakın İBB izin vermese bunlar burada burnunu bile kaşıyamaz acık net burada İBB den AKP li adamları var birde boğaz imar müdürü Rizeli bunları koruyormuş.

Yorumcu / 14-02-2021 16:44:00

Bakın burada çok büyük dümenler dönüyor çok çok büyük yolsuzluklar var görevi kötüye kullanan memurlar var burada gerçekten çok büyük paralar kazanılıyor yazık inan çok yazık.

Metin colak / 14-02-2021 16:40:00

Çok komik duruma düştünüz belediye çok bu nasıl cevap ya bunu çocuklar bile inanmaz yazıklar olsun size oy verdim elim kırılsaydı hakkımı helal etmiyorum size..

Elmalı turgay / 14-02-2021 16:39:00

NE NE NE özel hayatın gizliliğimi  bunlar bir hata yaptı ama bunların basına burası bela olacak burası AKP büyük oy kaybı yapacak bekleyin görün.

Erkut cevizli bahce / 14-02-2021 16:38:00

Beykoz belediyesi çok gülünç hale geldiniz bu nasıl cevap burada nasıl özel hayatın gizliliğimi var ya siz inan ne cevap vereceğini bilmiyorsunuz neden biliyor musunuz suçlusunuz kanunsuz is yaptınız ortada bina yok lokanta yok vay Beykoz'un belediyesine vay nerde çömezler varsa burada.

Yorumcu / 14-02-2021 16:37:00

izci haber ajansı sana kim dedi bu Beykoz balık ekmeğin soy ağacını istemeyi ya özel hayatın gizliliğimi  ayıp ya izci haber ajansı bu Beykoz belediyesi duvara çarptı sana ne cevap vereceklerini bilemediler böyle cevap verdiler bunlar kendi hallerine acısınlar iste Beykoz belediyesinde böyle müdür var.

ibrahim incirkoy / 14-02-2021 16:37:00

Burada çok büyük oyunlar dönüyor burada çok kişi gerçekten görevini kötüye kullanıyor çok kişi izci haber Beykoz belediyesinden balık ekmek hakkında soy ağacını istememiş ya ne güzel kıvırıyorlar ne güzel bunlar sahtekar evet bunların Allahtan korkuları yok.

Turgay anadolu kavagi / 14-02-2021 16:28:00

Bakın belediye çok büyük hata yaptı bu ortaya çıkmaz sandılar ama olmadı zaten Beykoz basınını ele geçirdiler nasılsa Beykoz halkı duymaz sandılar ama izci haber bunların kirli çamaşırlarını teker teker ortaya çıkarıyor helal olsun.

Elif yaprak / 14-02-2021 16:28:00

Murat aydına hakkımı helal etmiyorum bizi bitirdi Cenabi rabbimde onu bitirsin bizi bir ekmeğe muhtaç etti meclis üyesini kolladı Cenabi rabim iki yakasını bir araya getirmesin hayatımızı bitirdi burasıda yıkılsın burada çok büyük oyunlar dönüyor çok büyük.

Bilal camli bahceli / 14-02-2021 16:27:00

Burada En büyük suçlu İBB sonra Beykoz belediyesi İBB her şeyi biliyor fakat İBB de AKP liler var kolluyorlar burayı ama inan burada çok kötü görevi kötüye kullananlar çıkacak yargılanacaklar durun bakın görün.

Yorumcu / 14-02-2021 16:24:00

Bakın burada gerekten çok büyük görevi kötüye kullananlar var hem Beykoz belediyesi hem İBB burada çok devlet memurunun canı yanacak çok buna emin olun.

Aydin yazici / 14-02-2021 16:24:00

Bunlar kendi kendilerini, rezil ediyorlar haberde dendiği gibi say ağacını istemedi haber ajansı  ruhsat tı istiyor neresi bunlar böyle tecrübesiz insanlar belediyeyi yönetiyor yazıklar  olsun bu nasıl belediyecilik ya burada meclis üyesini resmen koruyorlar koruyun koruyun az kaldı.

Poyraz köylü / 14-02-2021 16:23:00

Bakın Beykoz belediyesinde 7 başkan var toplasam bir başkan zor yapar çok müdür var toplasam bir müdür etmez neden biliyor musun hepsi murat aydının ağzına bakıyor ruhsat müdürü sen kendini yaktın burada suç isledin.

Akbabalı Orhan / 14-02-2021 16:22:00

Ya kıvır belediye kıvır yandan yandan yandan kıvır ne oldu karşınızda izci haber ajansı var dimi yaş tahtaya basmıyor dimi bu cevabınız tama mile kaçamak cevap suçlusunuz .

Ayten bombeli dere / 14-02-2021 16:22:00

vay izci haber sen Beykoz balık ekmeğin soy ağacını mı istedin , özel hayatın gizliliği diyorlar bunlar kafayı yemişler sahte ruhsatı verdiler açıklayamıyorlar bunlar suç islediler savcılık bunların bu olayı inan savcılık bu murat aydından her şey beklenir.

Ali osseman küçük su / 14-02-2021 16:21:00

Allahtan korkuları olmayanın kuldan korkusu olurmuş bunlar kul hakkını yemeyi iyi bilirler buralar kamuya ayıt yerler yani kul hakkı var buralarda ama bunlar kul hakkı bile tanımazlar ben murat aydına verdiğim oyu helal etmiyorum  o adam bu kapıya gelecek bak ona çok güzel süpürüzüm  var merak etme özelikle AKP ye.

Nazan hisarli / 14-02-2021 16:20:00

VALLAHİ çok güldüm bunlar ne kadar yüksüzler nasıl bir cevap ne kadar komik cevap yapmayın ya Yukarda ALLAH  var bak yücel başkan öldü kadir topbaşta öldü bunlar kul hakkıyla gittiler sizde öyle olacaksınız merak etmeyin verin sahte uyduruk ruhsatları sonra cevap vermeyin  .

Misafir / 14-02-2021 16:20:00

Ya sanki adamların soy ağacını istemiş ya bunlar kafayı yemiş bırakın  suçlusunuz meclis üyenizi kollamayı bırakın bu ne ya birde 2023 secim startını vermişler verin verin biz size bir pasaport hazırlıyoruz muhtar başkan bak gör.

Emine öz / 14-02-2021 16:19:00

Ya bunlar izci haber ajansını kandıramaz bunlar isi gücü yalan dolan bakın burası adan şeye kadar her şeyleri sahte burada çok memurun bası belaya girecek burada çok dümenler dönüyor çok.

Nurcan subaşı / 14-02-2021 16:19:00

Bakın burası gerçekten Beykoz'un gündeminde olan yer buralar gasp ediliyor buna İBB göz yumuyor hepsi göz yumuyor burada çok kişi yanacak çok memur burada basını belaya sokacak burada çok büyük paralar dönüyor.

Ertan öztürk / 14-02-2021 16:18:00

Bakın buradaki ruhsat gerçekten sahte uyduruk ruhsat verildi bakın ne bu motora ne karsı tarafa ruhsat verilecek yer değil bunu hangi memur görevini kötüye kullanarak verdi bu ruhsatı bunlar AKP li bunlardan her şeyi bekleyin secimler geldi mi onlara biz çok güzel ruhsat vereceğiz.

Yonca tokat köylü / 14-02-2021 16:18:00

Bakın bu adamlar sahili işgal edemez burası boğaz ön görünüm burada İBB suç isliyor burası kaldırın burada çok büyük dümenler dön yor yeterin artık ya bu ne babalkarının tapulu yeri değil nede murat aydının tapulu yeri değil.

Yusuf balmuk / 14-02-2021 16:17:00

 Bakın Beykoz belediyesi buraya uyduruktan ruhsat vermiş size verilen cevap kaçamak cevap esasına suç isliyorlar bunlar savcılık verseniz inan altından kalkamazlar bunlar hep kanunsuz islerin peşindeler.

Ender paşabahceli / 14-02-2021 16:17:00

Acık net kaçamak cevap Madde 21- Kişinin izin verdiği hâller saklı kalmak üzere, özel hayatın gizliliğimi ya bunlar kafayı yemiş sen bunların Beykoz balık ekmeğin SOY AĞACI ni istememişsin ya bunlar yalan dolan sahtekarlık bunlar sahtekar .

yorumcu / 14-02-2021 16:12:00

Bu ruhsat sahte burası ruhsat alacak küpeştede bir yer değil tabi samca sapan yazı yolunacak diyecek mi ben saçma yere sahte ruhsat verdim bunlar AKP li her şey ara bunlarda .



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI