Bugun...



Beykoz’da MHP’de Büyük Çöküntü

İstanbul Beykoz ilçesinde MHP Son Beş yıldan buyana büyük sallantı vardı büyük kopukluklar vardı son bir haftadır tamam ile Beykoz MHP tamam ile çöktü.

facebook-paylas
Güncelleme: 12-03-2023 17:12:59 Tarih: 12-03-2023 16:05

Beykoz’da MHP’de Büyük Çöküntü

TÜRK BAYRAĞI İSMİNİ KABUL ETMİYOR AMA MECLİSTE YERİMİZ OLSUN DİYOR VAY ANAM VAY 

HİZBULLAH TERÖR ÖRGÜNÜ KİM ARAŞTIRINCA KORKUNC BİR ÖRGÜN OLDUĞU ANLAŞILACAKTIR

 

 

 

https://www.tiktok.com/@ademkaracoban4/video/7209430493966765318?_r=1&_t=8aZsQuF6B2T

 

 

https://www.tiktok.com/@siyasetiktok/video/7209307224387226885?_r=1&_t=8aZuYl5Elz4

 

 

https://www.tiktok.com/@m.u.r.a.t_55/video/7209508372331220229?_r=1&_t=8aa1uNZTr5K

 

 

Haber ajansımıza gelen şikayet ve sitem dolu mesajlarda Beykoz okuyucularımız tarafından ve MHP seçmenleri tarafından MHP genel başkanına yoğun sitem dolu mesajlar gelmektedir gelen mesajlarda şunlar söylenmektedir.

MHP genel başkanı Devlet Bahçeli Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur ittifakıtı yanında olduğundan her konuşmasında millet ittifaka tına HDP millet ittifakıtının yanında olduğundan. Devlet Bahçeli millet ittifikatına teröristtin yanındasınız diye terörist PKK  Kürtlerle birlikte yürüyorsunuz diye her konuşmalarında millet ittifakatına göndermeler yapıyordu millet ittifaka tını ağır sözlerle siyaset yapıyordu.

Ama Devlet Bahçeli büyük lokma yemiş büyük sözler söylemiş ne ekersen onu biçersin son günlerde Cumhur ittifakatı seçim çalışmalarında destekçi olarak bakın öyle birini aldı ki yanına. HÜDA PAR yani HÜR DAVA  PARTİSİ Cumhur ittifaka tının seçimler de yanında olacağını destekleyeceğini ve partisinden de 2 millet vekili çıkarmak şartıyla Cumhur ittifikatının yanında olacağını söylemiş ve mutabık kalmışlardır.

Ajansımıza gelen sitem dolu mesajlarda Devlet Bahçeliye diyorlar ki  bir Atasözüyle cevap verelim. İstemediğin ot burnunun dibinde biter HDP millet ittifakatını destekliyoruz dediklerinde Bahçeli HDP nin terörist olduğunu PKKLI olduğunu vatan haini olduğunu ağır sözlerle söylemiştir peki HÜDA PAR nedir kimdir. Okuyucularımız tarafından bu partiyi Googleden YouTube den Tiktok dan İnstagramdan ve Twitter den araştırılınca bu partinin hizbullah yanlısı olduğu TC Devleti de  hizbulluhanın da terör örgütü olduğunu ilan etmiş sadece TC  Devletinde değil tüm dünyada hizbulluhanın terör örgütü olduğu bilinmektedir peki Bahçeliye sesleniyoruz. HDP yi kınıyordunuz millet ittifakatı HDP ile birlikte çalışıyor diyordunuz ama sizde Cumhur ittifakatıda  hizbullullahla  birlikle mi çalışacaksınız size gelince terörist yok PKK yok millet ittifakatına gelince PKK  terörist var Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Beykoz’dan cumhur ittifikatında yani Devlet Bahçeli bizden oy alamaz.

Ajansımıza gelen yoğun sitem dolu mesajlar bunlardan ibaret olduğundan bizlerde şeffaf habercilik yayınladığımızdan okuyucularımızdan gelen mesajları yayınlamakla mükellefiz

 

BEYKOZ HALKI VE BEYKOZ MHP SEÇMENLERİ DİYORLARKİ HÜDA PAR GENEL BAŞKANI TÜRK BAYRAĞI İSMİNİ BEĞENMEDİĞİNİ TÜRK BAYRAĞI İSMİNİ BEĞENMEYEN KİM OLURSA OLSUN KİMİNLE ORTAKLIK YAPARSA YAPSIN KİMİN YANINDA OLURSA OLSUN BU PARTİ GENEL BAŞKANI TÜRK BAYRAĞI İSMİNİ BEĞENMEYEN BU PARTİYE VE ORTAKLARINA OYUMUZ YOK  ALLAH  BİLİR 2 MİLLET VEKİLİ ÇIKARIRSALAR NELER OLUR NELER BU YÜZDEN BEYKOZ İLÇESİNDE MHP BİTİK DURUMDADIR.

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI