Bugun...



Beykoz İlçesi AKP Gençlik Kolları Bitik

Beykoz AK Parti gençlik kollarının dün düzenlemiş oldukları gençlik şöleninde AK Partinin Beykoz’da bitik olduğunun sinyalleri verilmiş şölene parmakla sayılacak şekilde katılım oldu.

facebook-paylas
Tarih: 20-06-2022 17:17

Beykoz İlçesi AKP Gençlik Kolları Bitik

HABERİN VİDOSU 

 

https://www.facebook.com/erkan.izci.72/videos/1376587389485543

 

AK Parti gençlik kolları başkanlığı dün düzenlemiş olduğu müzik şöleninde katılımın az sayıda olduğu. Haber ajansımız şölene katılan partililerle yapmış olduğu röportajlarda şölene bu kadar az katılımın olmasına şaşırmadıklarını şöyle ki bugünlerde Beykoz belediye başkanı Murat Aydın Beykoz halkına yapmış olduğu zulümleri adaletsizlikleri. Beykoz AK Parti eski gençlik kolları başkanlarının sık sık basında çıkan haberlerde kendi menfaatlerine çalıştıklarını önceden gençlik kolları başkanı olan Fatih Sağlamın çıkan haberlerde FETÖ bağlantısı olduğu başkan Murat Aydının aynı şekilde 15 Temmuzda nerede olduğunu açıklamadığını eski gençlik kolları başkanı olan. Furkan Çelikerin AK Partiyi  kendi ticari menfaatine kullandığını bugün gençlik şöleni olduğu halde çok sayıda ilçe başkanlığı yöneticilerinin şenliğe katılmadığını Beykoz stadyumunun çok az tribün sayı olduğu halde çok sayıda koltukların boş kalması gelenlerinde yüzde otuzunun çocuk olmaları ve yaşlı insanların gençlerden daha çok gençlik şöleninde olmaları. Beykoz’da AK Partinin ne kadar kan kaybettiği açık net görünmektedir ajansımız şölene katılan partililerle yapmış olduğu röportajlar bunlardan ibaret olduğu.

 

Gençlik şöleni Beykoz stadyumunda saat 17.00 de başlanılacağı söylendi fakat katılım çok az olduğundan stadyumun dolması beklendiği saat 18.00 olduğu halde şölen başlamadığı yine katılımın az olduğundan. Partililerin gelmesi beklenildiği saat 19.30 yakın mecbur kalındığından müzik şöleni başlatıldı. Beykoz belediyesinden ajansımız saat 21.00 kadar  Beykoz belediyesinden başkan yardımcısı Feruz Kutsal ve zabıta müdürü Murat Avşar stadyuma gelmesiyle gitmesi bir olduğu şölene eski gençlik kolları başkanı Fatih Sağlamın şölene katıldığı Murat Aydın ve ilçe başkanı Hanefi Dilmaç ve diğer belediye başkan yardımcılarının şölene katılmadıkları gözlerden kaçmamıştır.

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI