Bugun...



Beykoz İlçesinde AK Parti Sandıktan Birinci Parti Çıkacak

Haber ajansımızın yapmış olduğu röpartajlarda halkın nabzını ölçtüğünde Beykoz halkının yüzde % 60’nın AKP ye oyumuz diyerek söylemişlerdir.

facebook-paylas
Güncelleme: 21-01-2023 16:31:30 Tarih: 21-01-2023 16:01

Beykoz İlçesinde AK Parti  Sandıktan Birinci Parti Çıkacak

Haber ajansımız İstanbul Beykoz ilçesinde yayın yapmaktadır ajansımızın imtiyaz sahibi 50 yıla yakın   Beykozludur.  Ajansımızın 2023 seçimlerinin nabzını tutmak için Beykoz’da halka sormuş olduğumuz  2023 seçimlerinde oyunuz kime ve Beykoz ilçesinde bulunan siyasi parti ilçe başkanlarından hangisi halka daha yakın hangisi halkın yanında diye sormuş olduğumuz sorulara verilen cevaplar şu şekildedir.

Evet Beykoz belediye başkanı Murat Aydın dışarıdan gelen bir belediye başkanıdır halka yapmış olduğu zulümleri çok iyi bilmekteyiz. Kendi yandaşlarına çalıştığını kendi meclis üyelerine çalıştığını kendisine karşı muhalefet olamayan ilçe başkanlarına yada meclis üyelerine karşı terazisinin denk olmadığını kısaca ‘Bana dokunmayan yılan bin yaşasın’ misali hangi siyasetçi olursa olsun A parti. B parti. C parti belediye başkanı olarak başa gelirse Murat Aydının yaptığını yaparlar bir Atasözü vardır ‘Yiğidi öldür hakkını yeme’ Murat Aydının Beykoz’a karşı zararı var ise güzel yaptığı işlerde var unutmamak lazım nankör olmamak lazım başa kim gelirse gelsin ister istemez kendi menfaatine  çalışır. bu Türk milletinin geninde var sadece Murat Aydına özgün değil Murat Aydının yapmış olduğu güzel işlerde var nankör olmamak lazım peki. Murat Aydın Beykoz halkına zulüm çektirirken bu kadar halkı kamçılarken gelin diğer siyasi parti ilçe başkanları ne iş yaparlardı.

Beykoz’da çok sayıda siyasi parti ilçe başkanları var Murat Aydın halka  bu kadar zulüm çektiriyorduysa neden diğer siyasi ilçe başkanları muhalefet olmadılar. Neden halkın yanında olmadılar neden halkın sesi olmadılar bizler izcihaberajansını yakından takip etmekteyiz Beykozun yerel gazetelerini de yakından takip etmekteyiz. Beykozun çok sayıda yerel gazeteleri belediyenin reklam haberlerini yaparken izcihaberajansı halkın sesini ilgili makamlara ve siyasi parti ilçe başkanlarına duyuruyordu peki bu siyasi ilçe başkanları izcihaberajansın yayınladığı Riva plajı ,Poyraz plajı, Sahil düzenleme ve Tokat köy yıkımı, Gece yarıları yıkımı ,Spor kulüplerin yıkımı bunları yazarken AKP ye yakın ve AKP meclis üyesinin işletmesinin haberlerini yayınlarken burada yaşanan haksızlıkları yayınlarken bu ilçe başkanları neredeydi  Tokat köy projesinde CHP Beykoz ilçe başkanı Aydın Düzgün ,Murat Aydının arkasındaydı projeyi desteklemişti. Beykozun yerel gazetelerinde de yayınlanmıştı  İYİ Parti Beykoz ilçe başkanlığı 4 buçuk yıl boyunca sessiz kalmış, DEVA partisi ilçe başkanlığı sessiz kalmış, Saadet partisi  Yeni refah partisi kısaca Beykoz’da bulunan siyasi ilçe başkanları sanki narkoz verilmiş gibi 4 buçuk yıl boyunca sessiz kalmışlardır. Şimdi seçimler yaklaştı  sahte yiğitler çıktı meydana İYİ Parti Pazar Pazar dolaşır sözde halkın yanındayız der ama 4 buçuk yıl boyunca halkın yanında olmadılar CHP de aynı o şekilde DEVA parti ve diğer siyasi ilçe başkanları da aynı o şekilde halkın yarasına bir merhem olamadılar.

İlçe başkanlarına gelince hangi ilçe başkanının kapısını çalarsanız sırtlarını dönüyorlardı yalan palavra  diz boyu suratlarından düşen bin parça. AKP  ilçe başkanlığına geldiğinizde bir söz vardır yağmasan bile gürle Beykoz  AKP ilçe başkanı elinden geldiği kadar yardımcı olmuştur biz Beykoz halkı olarak önce güler yüz isteriz sonra hizmet isteriz gülen yüzün olmadığı yerde hizmet olmaz. Beykoz’da AKP ile MHP  tek aday çıkarırsa  6’lı masa Beykoz’da tek aday çıkarırsa burun farkıyla AKP yine alacak nedeni ise 4 buçuk yıl boyunca halkın yanında olmayanlar şimdi meydana çıkmışlar sözde halkın yarasına merhem olacağız diye kuru sıkı atarlar.

Ajansımızın  yapmış olduğu halkın nabzını ölçtüğümüzde halkın söylemelerinde Murat Aydının Beykoz halkına zulüm çektirdiğini bu zulmü çektirirken diğer siyasi partililerinde muhalefet yapamadıklarından çekilen zulme sessiz kaldıklarından Murat Aydın kadar onlarında suçlu olduklarını. Beykoz’da AKP şayet Murat Aydından hariç hangi aday ismi çıkarırsalar çıkarsınlar burun farkıyla Beykozu AKP alacağını Beykoz halkının CHP,İYİ Parti, DEVA Partisine inanmadıklarını özellikle ilçe başkanlarının muhalefet yapamadıklarını 4buçuk yıl boyunda halkın yanında olmadıklarını halkın sesi olmadıklarından. Beykoz halkı AKP ye yine sıcak baktıklarını şayet Murat Aydından hariç aday gösterildiği takdirde gösterecekleri adayında Beykozlu olma şartıyla oylarını vereceklerini söylemektedirler.

TÜRKİYE GENELİNDE YEREL GAZETELERİN İŞLERİ ACILDI SİYASİ PARTİLERİN REKLAM HABERLERİ YAPILMA YA BAŞLANDI YEREL GAZETELERİN YÜZÜ GÜLMEYE BAŞLADI 

izcihaberajansi.com

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI