Bugun...



Beykoz İlçesinde Siyasi Parti İlçe Başkanları İçerisinde En Başarılı Başkan Emre Çömlekçi Çıktı

İstanbul Beykoz ilçesinde çok sayıda siyasi parti ilçe başkanları bulunmaktadır bu siyasi ilçe başkanları içerisinde en başarılı teşkilat ve başkan olarak MHP Emre Çömlekçi en başarıları en atak başkan olarak görünmektedir.

facebook-paylas
Tarih: 16-05-2023 18:31

Beykoz İlçesinde Siyasi Parti İlçe Başkanları İçerisinde En Başarılı  Başkan Emre Çömlekçi Çıktı

Beykoz MHP ilçe başkanı Emre Çömlekçi genç olmasına rağmen ilk ilçe başkanı olduğundan Beykoz ilçesinde göreve atandığında ilçe başkanlığının tamam ile bitmiş halde teslim aldığını son üç aydır ilçe teşkilatıyla beraber gençlik kolları, kadın kolları ve tüm teşkilatıyla beraber partisine küsenleri uzak duranları küskünleri ve uzak duranları tekrar partisine kavuşturduğu bu yetmiyormuş gibi çok sayıda üyeler topladığını ilçe başkanlığına adeta taze kan getirdiğini ilçe başkanı olarak kibirli ve soğuk olmadığı çok kısa bir sürede ilçe başkanlığını ayağa kaldırması. Beykoz ilçesinde kimsenin beklemediğini şöyle ki Beykoz ilçesinde İYİ Partiden MHP ye geçişlerin yaptırdığını say say bitmez bu nedenle Beykoz ilçesinde en başarılı ve çalışkan ilçe başkanı Emre Çömlekçi  ile yönetimi ve teşkilatı en başarılı olarak Beykoz’da söylenmektedir.

İkinci olarak CHP den aydın düzgünün üçüncü olarak AKP Hanefi Dilmacın dördüncü olarak DEVA Hikmet Baki , Saadet partisi, Yeniden Refah Partisini tamam ile hiçe saydıkları.

Beykoz İYİ Parti ilçe başkanı Akif Taşdemir Beykoz ilçesinde en başarısız soğuk ilçe teşkilatında birbirlerine bağlı olmayan o koltuğu hak etmeyen sadece ilçe başkanı değil yandaş yöneticileriyle birlikte. Beykoz ilçesinde en çok üye kaybına uğrayan Beykoz’da en çok basına reklam haberlerini yaptırarak başarılı başkan imajı yaratan ilçe başkanı olarak ajansımıza gelen mesajlarda  söylenmektedir.

Ajansımıza Beykoz halkı tarafından ve Beykoz’da bulunan çok sayıda siyasi parti üyeleri tarafından gelen mesajlarda. Beykoz ilçesinde en başarılı MHP başkanı Emre Çömlekçi olduğunu peşi sıra CHP Aydın Düzgün peşi AKP Hanefi Dilmacın olduğu gelen mesajlarda söylenmektedir. Cumhur başkanlığı seçimlerinde Beykoz’dan cumhur ittifakının bu kadar oy almasına ön ayak olan Emre Çömlekçinin olduğu millet ittifakının da Beykoz ilçesinde oy kaybetmesinin sebeplerinden biride İYİ Parti ilçe başkanı Akif Taşdemirin cumhur ittifakına dönük olarak bir nevi çalışmasının olması organize bir şekilde çalışmadığından Beykoz’da millet ittifakının oy kaybetme tek sebebinin İYİ Parti olduğunu AKP’nin cumhur ittifakına oy kaybettirme sebebi ise Murat Aydının olduğu Murat Aydının açıklarını da MHP ilçe başkanı Emre Çömlekçinin kapattığı gelen mesajlarda söylenmektedir.

 

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI