Bugun...



Beykoz spor kulübünün sosyal medyada kelime hatası düzetildi

Beykoz spor kulübünün Beykoz spor kulübün gönül verenler grubunda maça davet mesajında Beykoz kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli ve Beykoz belediye başkanı Murat Aydına maça davet yazısında çok büyük bir kelime hatasının olduğu. Haberimizden sonra düzetildiği.

facebook-paylas
Tarih: 11-06-2021 11:20

Beykoz spor kulübünün sosyal medyada kelime hatası düzetildi

MAÇA DAVET Yazısında Beykoz’un mülkü amirine sıradan  bir vatandaş hitabında davet ederken Beykoz belediye başkanı Murat Aydına Sayın diyerek  hitap etmeleri fakat Beykoz kaymakamına Sayın dememeleri  hoş olmadığını Beykoz spor kulübünden haber ajansı olarak bu yazısının bir an önce düzeltilmesini yaptığımız haberin ardından davet yazısı düzeltildi.

 

MAÇA DAVET 

TFF tarafından yayınlanan Covid-19 genelgesine göre BAL karşılaşmaları seyircisiz oynanacaktır. Bu durum Beykoz 1908 için bir dezavantaj olsa da tüm Beykozlu dostların yürekleriyle birlikte yanımızda olacağından eminiz.

Futbol kulübümüz 2020/2021 sezonunda Beykoz ilçesini temsil eden tek takım olma onuruna sahip yüz on üç yıllık tarihiyle tüm Beykozluların takımıdır. Beykoz’un ve Beykozluların takımına moral destek vermek amacıyla Beykoz Kaymakamı Sayın Esengül Korkmaz Çiçekliyi ve Beykoz Belediye Başkanı Sayın Murat Aydın’ı protokol tribünümüzde görmekten onur duyacağız.

Saygılarımızla

ZEKİ AKSU

BEYKOZ SPOR KULÜBÜ BAŞKANI

 

izcihaberajansi.com







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI