Bugun...



Beykoz Yalı Köydeki Park Beltur Oluyor

İstanbul Beykoz ilçesi Yalı köy eski adliye karşısında kamuya ait park bulunmaktaydı. Bu park yaklaşık 27 yıla yakın özlem aile çay bahçesi işletme sahipleri tarafından çalışma ruhsatı olmadan ticaret yapılmaktaydı. Ajansımızın tüm girişimleri neticesinde bu park işgalcilerin elinden alınarak kamuya iade edildi şimdi ise büyük şehir belediyesi tarafından BELTUR olarak inşaatına başlandı.

facebook-paylas
Güncelleme: 08-09-2022 21:15:33 Tarih: 08-09-2022 21:02

Beykoz Yalı Köydeki Park Beltur Oluyor

 

Haber ajansımız yaklaşık 2 yıldan buyana kamuya ait olan park alanı için işgalcilerin elinden alınıp halka iade edilmesi için mücadele yapmış. Yapılan mücadele sonunda işgalcilerin elinden alınarak kamunun yerini halka ve kamuya iade etmiştir. Bugün İBB belediyesi bu park alanını BELTUR yapmak için çalışmalar başlatılmıştır.

 

 Ajansımıza gelen ihbarlarda ajansımıza gelen telefonlarda bu yerle ilgili CHP Beykoz ilçe başkanlığı burayla ilgili bir sefer olsa bile burada işgalcilerin olduğu zaman ne bir haberini nede bir paylaşım yapmamışlardır. Ama bugün İBB belediyesi çalışmaya başlayınca Beykoz CHP ilçe başkanı Aydın Düzgün izcihaberajansın  başarısını bir anda kendi başarısıymış gibi göstererek facebook sayfasında eski adıyla özlem aile çay bahçesi yerini BELTUR geliyor daha güzel olacak diye paylaşım yaparak. Yapılan paylaşımın altına da çok sayıda yorumlar yapılarak sanki Aydın Düzgün bu işgalcinin buradan kaldırılması için mücadele verdiği imajını yarattığı bir anda Beykoz CHP ilçe başkanlığı izcihaberajansın başarısını kendileri başarmış gibi imajını verdikleri ajansımıza gelen ihbarlar bunlardan ibaret olduğu.

 

 

Beykoz CHP ilçe başkanlığına izcihaberajansı diyor ki ajansımızın başardığını kendiniz yapmış gibi sosyal medyalarda ve sağda solda konuşmayın. Ajansımızın sayesinde kendinize prim yapmayın prim yapmak istiyorsanız gidin Beykoz balık ekmek ızgarası var burayı kaldırın da görelim yapamazsınız. Nedeni ise sizin bir genel başkan yardımcısının yakın bir akrabası olduğu için sessiz kalıyorsunuz. İzci haber ajansın Beykoz balık ekmeğin sahilleri işgal ettiğinde barınağı işgal ettiğinde buraların tahliyesini yaptırdığında neden Beykoz  balık ekmek tahliye edildi diye sosyal medyalarda açıklama yapmadınız neden biliyor musunuz sizin bir genel başkan yardımcınızın yakın akrabası Beykoz balık ekmeğin ortağı olduğundan sessiz kaldınız ajansımızın başarılarıyla özlem aile çay bahçesi tahliye edildi bizim başardığımızı siz başarmış   gibi kendinize prim yapmayın.

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI