Bugun...



Bir Devlet Memuru X Bir Gazetede Köşe Yazarlığı Yapması Doğrumu

Beykoz ilçesinde ilçe Milli Eğitim Müdürünün X Bir gazetede Köşe yazarlığı yapması ne kadar etik. Devlet memuru olan müdür müdürlüğü bırakmış köşe yazarlığına soyunmuş köşe yazarlığı yaparken bir siyasi partinin belediye başkanına köşe yazısında teşekkür ediyor. İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün gazeteciminsin köşe yazarımızın senin devlet memurluğun nerde kaldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 28-09-2022 11:23:12 Tarih: 28-09-2022 10:55

Bir Devlet Memuru X Bir Gazetede Köşe Yazarlığı Yapması Doğrumu

Haber ajansımıza gelen ihbarlarda Beykoz ilçe milli eğitim müdürünün X Bir gazetede Köşe yazarlığı yaptığı. Bu müdürün daha önce Sarıyer belediye başkan adaylığını koyduğu müdürün devlet memurluğunu unutup şimdi ise yazarlığa soyunduğu Beykoz ilçesinde okulların sorunları bitme bilmiyor ama müdür müdürlüğü bırakıp yazarlığa soyunmuş köşe yazısında velilere ve öğrencilere sesleniyor önce kendisi  okulların sorunlarını çözsün bıraksın köşesinde öğrencilere velilere  seslenmeyi öğüt vermeyi. Beykoz’da ilk kez görüyoruz bir devlet memuru devletin ilçe milli eğitim müdürünün bir gazetede köşe yazarlığı yapmasını bu kadar köşe yazarlığına özeniyorsa bıraksın devlet memurluğunu köşe yazarlığı yapsın bunu Beykoz kaymakamı bilmiyor mu  şayet bilmiyorsa bundan sonra öğrenirse acaba ne yapacak biz. Beykoz halkı olarak merakla bekliyoruz memur memurluğunu yapsın müdür müdürlüğünü yapsın herkes kendi mesleğini yapsın biz Beykoz halkı olarak bir müdürün bir gazetede bize öğüt vermesini ve seslenmesini istemiyoruz. 

Okuyucularımız tarafından gelen ihbar ve şikayetler bundan ibaret olduğu bizlerde okuyucularımız gibi bu konu hakkında il valiliği Beykoz kaymakamlığının ve il müdürlüğünün ve bakanlığın nasıl bir cevap vereceğini merakla beklemekteyiz.

 

MERAKLA BEKLİYORUZ  BEYKOZ KAYMAKAMLIĞI TARAFINDAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATACAKMI DİSİPLİN CEZASI UYGULANACAKMI UYGULANMAYACAKMI YOKSA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YASA KANUN DİNLEMEYEREK X BİR GAZETEDE KÖŞE YAZARLIĞINI DEVAM EDECEKMİ BUGÜN YARIN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HAKKINDA VE OKULLAR HAKKINDA OLUMSUZLUKLAR YAŞANDIĞINDA BU X GAZETE NASIL YAZACAK BUDA BİR MERAK KONUSU VAY ANAM VAY BEYKOZ TAM VELİEFENDİ HİPODROMUNU GEÇMİŞ BİR DEVLET MEMURU İSTEDİĞİ ŞEKİLDE GAZETELERDE KÖŞE YAZARLIĞI YAPMAKTA

 

DEVLET MEMURLARI KANUNU

 

Basına bilgi veya demeç verme:

Madde 15 – (Değişik: 12/5/1982 - 2670/7 md.)

Devlet Memurları, kamu görevleri hakkında basına, haber ajanslarına veya radyo ve televizyon kurumlarına bilgi veya demeç veremezler. Bu konuda gerekli bilgi ancak bakanın yetkili kılacağı görevli illerde valiler veya yetkili kılacağı görevli tarafından verilebilir.

 

MÜDÜRÜM BU KANUNU MADDESİNİ İYİ OKU AMA SENDE HATA DEĞİL HATA BEYKOZ KAYMAKAMLIĞINDA 

 

 

KÖŞE YAZARLIĞI YAPMAN İÇİN HANGİ RESMİ KURUMDAN İZİN ALDIN 

izcihaberajansi.com

 

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI