Bugun...



BOĞAZ İÇİ İMAR MÜDÜRLÜĞÜ MADDE 13 YERİNE GETİR NEDEN AĞIRDAN ALIYORSUN

İstanbul Boğaziçi imar müdürlüğü Beykoz balık ekmeğin yaptığı kaçak yerlerle ilgili yıkım işlemlerini ağırdan alarak görevini kötüye kullanıyor görevini suiistimal ediyor. Ajansımızın tüm haberlerine karşılık ve dilekçelerine karşılık Boğaziçi imar müdürlüğü görevini suiistimal ederek yıkımı gerçekleştirmiyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 13-06-2021 16:27:16 Tarih: 13-06-2021 15:06

BOĞAZ İÇİ İMAR MÜDÜRLÜĞÜ MADDE 13 YERİNE GETİR NEDEN AĞIRDAN ALIYORSUN

İstanbul Beykoz Gümüşsuyu mahallesi kelle İbrahim caddesi  No 19 Yanında bulunan No 17/2 A .Kapı numarası verilen bölgede konteynır bulunmaktaydı boğaz ön görünümlü yere  kaçak işletme yapıldı bu yer Beykoz belediye binası arasında  üç yüz  metre mesafesinin olduğu ana cadde üstünde olduğu Beykoz belediyesinin ve İBB belediyesinin gözlerinin içine baka baka bu yerleri siyasi güçlerini kullanarak ve kabadayılıklarını zorbalıklarını kullanarak bu işletmeyi yaptıkları sadece burası değil sahil boyu ortak alanlara bile kaçak işletme yerleri yaptıkları ortak alanları işgal ettikleri haber ajansımız olarak burayla ilgili defalarca haberlerini yayınladık ve burayla ilgilide defalarca dilekçelerimiz olmuştur. Haber ajansı olarak bizler kamunun yerlerini  kimler işgal ediyorsa bu yerleri bu kişilerden alınıp kamunun yerleri kamuya iade edilmesi mücadelemizdir bu işletme sahipleri kanunsuz işler yaptığından dolayı bizleri haber ajansımızı susturmak için kaba kuvvete baş vurdular ama bizleri yıldıramazlar ne pahasına olursa olsun  bizler mücadelemize devam edeceğiz bu işletme sahipleri şimdiyse buraların yıkılmaması için resmi kurumlara baskı yaptıkları bunlardan biride Boğaz içi imar müdürlüğüdür Boğaziçi imar müdürlüğü Paşabahçe sahillerini bir anda kaldırdı fakat buraya gelince üç maymunu oynamaktadır. 

BU KANUNU MADDESİ YALIKÖYDE BULUNAN ÖZLEM AİLE ÇAY BAHÇESİ İÇİNDE GECERLİ

 

Yıllardır belediyenin parkını işgal etmiş parkın içine kaçak işletme yerleri yapmış parkın etrafını çevirmiş parkın girişine de otomatik kepenk kapı koymuş halkın parka girişine yıllardır özgürlüğüne engel olmuş geriye dönük ercimisi ödüyorum diye kendi özel tapulu malıymış gibi yıllardır burayı çalıştırmış şimdi ise boşaltma kararı olduğu halde ruhsatsız olarak çalışıldığı mühürlendiği halde mühürü kopartarak faaliyetine devam ettiği mühür koparmadan dolayı belediye tarafından savcılığa intikal edildiği boşaltma kararı olduğu halde buna uymadığı ve direndiği kanun dinlemeyerek yasa dinlemeyerek buradaki faaliyetine devam ettiği izcihaberajansi.com olarak her iki işletmeninde siyasi güçlerini kullanarak kanunsuz yasalara aykırı buralarda ruhsatsız çalıştıklarını ortaya çıkardığından dolayı kamunun yerlerini işgal ettiklerinden dolayı tüm kanunsuz çalışmalarını ortaya çıkardığımızdan dolayı her iki işletme tarafından ajansımıza saldırı yapıldı darp gasp pusu hakaret yapıldı ve bu yetmezmiş gibi sosyal medyada özellikle özlem aile çay bahçesi tarafından sosyal medyada ajansımıza ve ajansımızın imtiyaz sahibinin ailesine ve kişiliğine varana kadar sosyal medyada halkın galeyana kin öfke nefret yorumlar attırarak SOSYAL MEDYADA HUZUR VE SUKUNETİ BOZMA  girişiminde bulunduklarını bu konuyla ilgili olarak ajans olarak sosyal medya tüm çıktılar alınarak savcılığa suç duyurusunda bulunulup tazminat davası açılacaktır bunların tek sebebi ise bunlara göz yuman resmi kurumlar özelikle BOĞAZİÇİ İMAR MÜDÜRLÜĞÜ VE BEYKOZ BELEDİYESİDİR Hala  göz yummaya devam ettiklerinden aşağıda iki kanunu maddesi her iki işletme içinde geçerlidir geriye dönük ercimisi ödenmesi bu yerlerin kullanım hakkını vermeyeceği bu nedenle Beykoz belediyesi ve Boğaziçi imar müdürlüğüne sesleniyoruz görevinizi yerine getiriniz bu zamana kadar görevinizi kötüye kullandınız görevinizi suiistimal ettiniz.

 

BOĞAZ İÇİ İMAR MÜDÜRLÜĞÜ SANA BURADAN 2 KANUNU MADDESİNİ HATIRLATIYORUZ  BU KANUNU MADDELERİNİ  UYGULA ARTIK

 

KANUNU MADDESİ 1.

MADDE  19/06/2007 tarih ve 26557 sayılı resmi gazetede yayınlanarak  yürürlüğe giren hazineye ait taşınmazların idaresi hakkındaki yönetmeliğin 85-86 ve 87.maddelerine göre  ecrimisil bedelleri tahakkuk  ettirilmiştir.Aynı yönetmeliğin 88.maddesinin 1. Fıkrasında ecrimisilin tahsil edilmesi taşınmazdaki kullanım hakkını  vermeyeceği.”ile  336 sıra sayılı Milli Emlak  Genel Tebliğin 12.maddesinin  2.fıkrasında   ikinci ve müteakip defalar ecrimisil  tahsil edilmiş olması ,Kanun ve Yönetmelik  hükümleri  uyarınca  fuzuli  şağilin tahliye edilmesine de engel teşkil etmez .Ecrimisil  bedellerinin tahsil edilmesi  taşınmazdaki kullanım devamı hakkını vermeyeceği “hüküm altına alınmıştır.ve buna göre 3194 İmar Kanunu 3621 sayılı Kıyı Kanunu ve 775 sayılı Gecekondu  Kanunun  ilgili hükümlerine göre.

Seyyar Beykoz balık ekmek ve özlem aile çaybahçesi 88.maddesinin 1. Fıkrasında ecrimisilin tahsil edilmesi taşınmazdaki kullanım hakkını  vermeyeceği.

 

KANUNU MADDESİ 2. KESİNLİKLE BU KANUNU MADESİNİ UYGULUYACAKSIN UYGULAMASAN GÖREVİNİ KÖTÜYE KULLANIRSIN

 

6301 BOĞAZİÇİ KANUNU(1)

Kanun Numarası : 2960 Kabul Tarihi : 18/11/1983 Yayımlandığı R. Gazete: Tarih : 22/11/1983 Sayı : 18229 Yayımlandığı Düstur : Tertip : 5 Cilt : 22 Sayfa : 970 BİRİNCİ KISIM Genel Hükümler BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Tanımlar

 

Madde 13 – Aşağıda belirtilen yapılar Boğaziçi İmar İdare Heyetinin kararı ve Boğaziçi İmar Müdürünün yazılı emri ile yıkılır veya yıktırılır. a) İnşaat ruhsatı olmayan yapılar, b) Yapının, inşaat ruhsatı ve eklerine ve imar mevzuatına aykırı yapılmış bölümleri, c) Boğaziçi İmar Müdürlüğünce mühürlenerek yapımı durdurulmuş yapıların mühürlendikten sonra yapılan ilaveleri, d) Yapılarda kullanma izni verildikten sonra imar mevzuatına aykırı olarak yapılan değişiklikler ve eklentileri. Bu Kanun hükümlerine göre yıkılması gereken yapılar tespit edildiğinde Boğaziçi İmar Müdürlüğünce derhal valiliğe bildirilir. Vali, Boğaziçi İmar İdare Heyetini en geç yedi gün içinde toplayarak konunun karara bağlanmasını sağlar ve kararı Boğaziçi İmar Müdürlüğüne gönderir. KANUNLAR, AĞUSTOS 2018 (Ek-102) 6307 Yıkım emri 7201 sayılı Tebligat Kanunu hükümlerine bağlı kalınmaksızın güvenlik kuvvetleri veya belediye zabıta kuvvetleri tarafından mal sahibine veya müteahhide tebliğ edilir. Bu tebligat onbeş gün içinde tamamlanır. Tebligatın bu şekilde yapılması mümkün olmadığı takdirde, yıkım emri yapı mahallinde görülebilecek bir yere onbeş gün müddetle asılır ve bu işlem bir tutanakla belirlenir. Bu suretle durum mal sahibi veya müteahhide tebliğ edilmiş sayılır. Tebligatın tamamlanmasından itibaren onbeş gün içinde yapı, mal sahibi veya müteahhit tarafından yıkılmadığında, yıkım işlemi Boğaziçi İmar Müdürlüğünce yerine getirilir ve yıkım masrafları % 20 fazlası ile mal sahibi veya müteahitten tahsil edilir. ÜÇÜNCÜ KISIM Çeşitli Hükümler BİRİNCİ BÖLÜM Mali Hükümler

 

HANGİ MAKAM OLURSA OLSUN HANGİ KURUM OLURSA OLSUN BU 2  KANUNU MADDESİNİ GÖZ ARDI YAPAMAZ  YAPTIĞI TAKTİRDE SUÇ İŞLER VE GÖREVİNİ KÖTÜYE KULLANIR 

 

 

izcihaberajansi.com

 







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI