Bugun...



CHP'de 100. yıl etkinlikleri başladı! Partinin kuruluşuna özel bestelenen marş ilk kez seslendirildi

CHP'nin kuruluşunun 100. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen etkinliklerin ilki gerçekleştirildi. Etkinlikte, CHP'nin kuruluşuna özel bestelenen marş ilk kez seslendirildi.

facebook-paylas
Tarih: 09-09-2023 09:54

CHP'de 100. yıl etkinlikleri başladı! Partinin kuruluşuna özel bestelenen marş ilk kez seslendirildi

CHP'nin kuruluşunun 100. yıl dönümü nedeniyle parti genel merkezinde düzenlenen etkinlikte CHP'nin kuruluşuna özel bestelenen 100'üncü Yıl Cumhuriyet Marşı ilk kez dinletildi.

CHP'NİN KURULUŞUNUN 100. YILI KUTLANIYOR

CHP'nin kuruluşunun 100'üncü yılı dolayısıyla 8- 10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek etkinliklerin ilki parti genel merkezinde düzenlendi. Etkinliğe CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra; parti genel başkan yardımcıları, CHP'li milletvekilleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP'li belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

100. YIL CUMHURİYET MARŞI İLK KEZ DİNLETİLDİ

İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başlayan program; sırasıyla Gençlik, İzindeyiz ve İzmir Marşlarının okunmasıyla devam etti. Sonrasında ise ünlü besteci Bujor Hoinic'in Kılıçdaroğlu'nun Adalet Yürüyüşü'nden esinlenerek bestelediği ve partiye hediye edilen 100'üncü Yıl Cumhuriyet Marşı ilk kez dinletildi.

SES VE IŞIK GÖSTERİSİ

Marş dinletisinin ardından Kılıçdaroğlu, marşın bestecisi Bujor Hoinic, orkestra şefi Hakan Tepeli ve Koro Şefi Korhan Doğan'a çiçek ve plaket takdim etti. Sunay Akın'ın 'Aydınlanma Yolunda CHP' temalı anlatısını gerçekleştirmesinin ardından CHP'nin kuruluş hikayesini anlatan ses ve ışık gösterisi gerçekleştirildi.




Kaynak: DHA




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI