Bugun...



Dernek Başkan Yardımcısı Yusuf Şit Ajansımıza Yazılı Açıklama Yaptı

Beykoz Ardahanlılar Dayanışma Ve Kültür Derneği Başkan yardımcısı Yusuf Şit şuan ki başkan Vural Çelik’in kendi başına kararlar alıp yönetime sunmadan el altından derneğimizle KAİ derneğini birleştirme çabasında olduğunu ve derneğimizin binasında aynı kapı numarasında aynı daire içerisinde KAİ ile birlikte dernekçilik yapmaya çalıştığını dernek başkan yardımcısı ve gazeteci Yusuf Şit olarak her iki derneğinde kanunsuz olarak dernekçilik yapmaya çalıştıkları .

facebook-paylas
Güncelleme: 17-11-2022 22:59:19 Tarih: 17-11-2022 22:49

Dernek Başkan Yardımcısı Yusuf Şit Ajansımıza Yazılı Açıklama Yaptı

Beykoz Ardahanlılar dayanışma ve kültür derneği başkan yardımcısı Yusuf Şit ajansımızın ihbar hattı olan Wahtsapptan dernekle ilgili yazılı açıklama yapmıştır. Yapılan yazılı açıklamayı harfi harfine ajans olarak yayınlıyoruz bir açıklamada derneğin genel sekteri ve basın danışmanı Erkan İzci yakında  ajansımıza dernekte dönen dönme dolapları kanunsuz çalışmaları.Derneği nasıl kendi şirketleriymiş gibi kendi menfatlerine çıkarlarına çalıştıkları derneği bölmeye kimlerin çalıştığını.Beykoz belediyesi nasıl kanunsuz olarak derneğe bir şekilde para aktardığını  detaylı şekilde yazılı olarak açıklama yapacağını ajansımıza beyan etmiştir. Yusuf Şit’in yazılı açıklaması şu şekildedir .

 

[21:08, 17.11.2022] Gazeteci Yusuf: Beykoz Ard YK üyesi ve bsk yrd  olarak Ardahan adını kullandığı için KAİ  diye bir dernek tanımadığımızı ve bu durumu da yk kararı ile karar defterimize işlediğimizi dernek için tutulan binamızda da KAİ ad amblem yada bize ait olmayan logo vb bir şeyde kabul etmediğimizi Ardahan kamuoyu ve halkıyla paylaşıyoruz..

[21:12, 17.11.2022] Gazeteci Yusuf: Ayrıca  kişisel tutumumuz fikrimizde nettir.  Yeri yurdu yönetimi olmayan bir KAİ derneğinin Ardahanlılarla oynamasına asla müsaade etmiyoruz. Dernek yöneticileri kabul etse dahi  Kanunun ayni binada iki dernek olmayacağından bu konuda olur veren her yöneticide suç işlemektedir. Bu konuda ise dernekler masasından gerekli tüm birimlere müracaat edip suç duyurusunda bulunacağımızı da beyan ediyoruz..

[21:15, 17.11.2022] Gazeteci Yusuf: Bir dernek dernek vasfını kaybedip birileri tarafından kullanılıyorsa yönetim çalışmıyorsa plazasada olsa boştur.

[21:17, 17.11.2022] Gazeteci Yusuf: Dernekten ziyade birilerinin kişisel çıkarı için kullandığı aleyhine olur.. Bu anlamda dernekçiliğe STK ruhuna aykırı her tutum davranış ve anlayison karşısındayız. Bunları  Bşk yrd. Y.Yasin Sit adına kamuoyu ile paylaşabilirsiniz..

 

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI