Bugun...



FİLAŞ HABER Eski Beykoz ilçe Milli Eğitim Müdürü Hakkında Soruşturma Başlatıldı

Beykoz eski İlçe Milli Eğitim Müdürü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan memur hakkında görevi kötüye kullanma ve görevi suiistimalden dolayı müdür ve memur hakkında bakanlık tarafından Flaş gelişme.

facebook-paylas
Güncelleme: 31-01-2022 14:27:47 Tarih: 31-01-2022 14:10

FİLAŞ HABER Eski Beykoz ilçe  Milli Eğitim Müdürü Hakkında  Soruşturma Başlatıldı

Haber ajansımız yayınladığımız hangi haber olursa olsun sonuna kadar takipcisi oldugumuzdan dolayı bu haberinde takipcisi olmuşuzdur.

 

DAHA ÖNCE YAYINLADIĞIMIZ HABER

 

https://www.izcihaberajansi.com/beykoz-ilce-milli-egitim-mudurlugunde-neler-oluyor-iddialar-dogrumu-aciklama-bekliyoruz/23925/

 

Habar ajansımız okuyucularımıza daha iyi aydınlatıcı haberler sunmak için bu haberi daha önce Eski müdür Kazım BOZBAY  görevi kötüye kullanmaktan imza yetkisini kötüye kullanmaktan ve görevi su istimalden dolayı. Milli Eğitim  bakanlığı tarafından yargılanması için soruşturma izni verildiği bazı memurlar hakkında da bakanlık tarafından yargılanmaları için soruşturma izni verildiği İlçe Milli Eğitim müdürlüğünde memur olarak görev yapan. Bir memurunda 600 bin TL  zimmetine  para geçirmekten görevini kötüye kullanmaktan görevini suiistimal etmekten dolayı Milli Eğitim bakanlığı tarafından memur görevinden ihraç edildiği hiçbir şekilde hiçbir resmi kurumda memurluk yapamayacağını. Eski İlçe Milli Eğitim müdürü Kazım BOZBAY ve diğer memurlar hakkında da yargılanmaları için soruşturma izni verildiğinden mahkemenin vereceği karar neticesinde belli olacaktır.

 

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER FLAŞ HABER Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI