Bugun...



FLAŞ HABER Beykoz’da AKP’Lİ Meclis Üyesi Kaçak Yapı Yapıyor İddiası

İstanbul Beykoz ilçesinde AKP’Lİ bir meclis üyesi tokat köy bombalı dere fide sokakta çelik konstrüksiyon yapı yapıyor meclis üyeliğini ve iktidar partiyi ve ilçe belediyesini kullanarak kaçak bina yaptığı bu meclis üyesi Beykoz ilçesinde meşhur bir meclis üyesi olduğu kanun yasa tanımadığı.

facebook-paylas
Güncelleme: 12-05-2023 14:49:23 Tarih: 12-05-2023 13:36

FLAŞ HABER Beykoz’da AKP’Lİ Meclis Üyesi Kaçak Yapı Yapıyor İddiası

Haber ajansımıza gelen yoğun ihbarlarda AKP İstanbul Beykoz ilçesinde AKP’Lİ bir meclis üyesinin tokat köy bombalı dere fide sokakta seçim kargaşasından  yararlanarak iktidar partiyi ve ilçe belediyesini cumhurbaşkanını ve cumhurbaşkanının oğlu Bilal Erdoğanıda arkasına alarak tokat köyde almış olduğumuz bilgiye kaçak yapılan yerin arsasının kendilerine ait olduğunu çelik konstrüksiyon kaçak yer yaptığını bu meclis üyesi siyasi gücünü kullanarak  kaçak yer yaptığı bu kişide AKP meclis üyesi Furkan Çelikerin olduğu söylenmektedir.

Bizler izcihaberajansı olarak Beykoz belediye başkan yardımcısı Engin Köklüyü bugün telefonla arayarak ajansımıza gelen bu ihbarla ilgili cevap hakkı olduğundan cevap hakkına baş  vurduğumuzda  Engin Köklü ısrarla aramamıza rağmen telefonunu açmamıştır. Daha sonra kendisine cep telefonuna SMS atarak cevap hakkı olduğundan gelen ihbarın yapılan binanın Furkan Çeliker tarafından mı yapılıyor izin verdiniz mi yapı ruhsatı verdiniz mi  neye dayanarak kendi meclis üyenize kaçak yapı yapmaya izin veriyorsunuz. İzci haber ajansı olarak Beykoz belediyesinin ve Furkan Çelikerin yapmış olduğumuz bu haberle ilgili cevap hakkı olduğundan ajansımızın mail adresine yazılı olarak açıklama yapmalarını kaçak yapılan bu yerle ilgili detaylı olarak açıklama yapılmasını şayet ajansımıza cevap hakkı olduğu halde cevap vermediğiniz takdirde. Beykoz belediyesi olarak AKP’Lİ meclis üyesine kaçak yapı yapmasına göz yumduğunuzdan bu kaçak yapıyı yapan Furkan Çeliker partisini arkasına alarak ilçe belediyesini de arkasına alarak kanunsuz olarak kaçak yaptığından suç işlediğini Beykoz belediyesi de AKP’Lİ meclis üyesine kaçak yapı yapmasına göz yumduğundan suç işlediklerini hatırlatırız.

Beykoz belediye başkanı Murat Aydın gece yarıları Beykoz halkının kaçak yapı yaptın diye ayağa dikerek yapılarını yıktığını fakat meclis üyesine gelince göz yumduğunu. Ajans olarak Beykoz belediye başkanı Murat Aydınında bu konuyla ilgili bilgisinin olup olmadığını Murat Aydınında cevap hakkı olduğundan ajansımıza yazılı olarak açıklama yapmasını kamuoyu adına beklemekteyiz. Şayet bu yerle ilgili nasıl yasal süreç başlatılacağı merakla beklemekteyiz.Meclis Üyesi Kaçak Yapı Yapıyor İddiası doğrumu bir acıklama bekliyoruz .

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI