Bugun...



FLAŞ HABER Bu Kaçak İnşaatın Torpili Nereden

İstanbul Beykoz ilçesinde Boğaza ön görünümlü ana cadde üstünde Beykoz halkının gözünün içine baka baka kaçak inşaat yapılıyor. Bu inşaata ne ilçe belediyesi zabıta müdürlüğü nede İBB Anadolu yakası zabıta daire başkanlığı nede İBB Boğaz içi imar müdürlüğüne bağlı zabıta müdürlüğü nede Boğaziçi imar müdürlüğü dur demiyorlar bu Beykoz marketin torpili nerden ki bu inşaata kimse dur demiyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 28-04-2023 12:35:06 Tarih: 28-04-2023 12:16

FLAŞ HABER Bu Kaçak İnşaatın Torpili Nereden

Haber ajansımıza gelen ihbarda şunlar söylenmektedir. Beykoz kelle İbrahim caddesi No 01 Yanı başında olan Beykoz merkez cami arka cephesinde olan ve elmalı kavşağında Hacıoğlu lahmacun salonu işletmesi vardı bu işletme kapatılınca bu yeri BEYKOZ MARKET isimli işletme bu yeri kiralar ve daha sonra bu işletme bu yeri büyütmek için korkunç derecede inşaata başlar.

GARİBAN VATANDAŞA GELİNCE ÇATI KİREMİDİ DEĞİŞTİRMEYE İZİN YOK AMA PARA GÜCÜ OLAN SİYASİ GÜCÜ OLAN KAÇAK YERLER YAPAR VAY ANAM VAY

 

 

Ajans olarak yetkili mercilere sesleniyoruz geçtiğimiz Şubat ayında  ülkemizde 11 ilde deprem oldu çok sayıda can kaybımız oldu bu depremden sonra kesinlikle kacak yapıya göz yumulmayacağı diye Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklaması olduğu halde bu yere nasıl göz yumuluyor kim göz yumuyor bu yer Kimin.

BU KAÇAK YAPILAN YER BEYKOZUN GÖBEĞİ BAKIN İL VE İLÇE BELEDİYESİNİN NASIL GÖZLERİ KÖR OLMUŞ ESASINA OLMAMIŞLAR SİYASİ GÜC GÖRMEMEZLİKTEN GELİYORLAR 

 

Beykoz belediyesine sesleniyoruz bu kaçak yer ana cadde üstünde ilçe belediyesi olarak bu kaçak yeri yapıldığını gördüğünüz halde neden müdahale edilmiyor yada neden bu yer için tutanaklar tutulmuyor. Sizler ancak gariban vatandaşın yerini yıkarsınız bu yerle ilgili her hangi bir tutanağınız yada bir girişiminiz var mı.

İBB Anadolu yakası zabıta daire başkanlığına sesleniyoruz Bu kaçak yerle ilgili bilginiz var mı bu yerle ilgili ihbarlar geldi mi geldiyse ne gibi işlem yaptınız  ihbar ve şikayet geldiyse neden bu kaçak inşaatı durdurmadınız neden çalışmasına göz yumuyorsunuz.Şayet ihbar ve şikayet gelmediyse bu haberimizi ihbar gözüyle görerek bu kaçak inşaatın bir an önce durdurulmasını yasal işlemler başlatılmasını şayet yapmıyorsanız yada yapmayacaksanız bu kaçak inşaatı bilinçli olarak yapılmasına göz yummaktasınız görevinizi kötüye kullanmaktasınız.

İBB Boğaziçi imar müdürlüğü yapı kontrol ve zabıta müdürlüğü burada bir kaçak inşaat yapılıyor bu kaçak inşaattan bilginiz var mı şayet bilginiz var ise bu yere yapı ruhsatı verildi mi neye dayanarak yapı ruhsatı verildi şayet bu kaçak yerle ilgili bilgimiz yok diyorsanız. Boğaziçi imar müdürlüğü olarak bu yerle ilgili yasal süreç başlatılacak mı bu kaçak inşaat durdurulacak mı ve yıkımı gerçekleştirilecek mi şayet bu kaçak yer hakkında yasal soruşturma başlatılmazsa bu yerin yıkımı gerçekleştirmezse kurumunuz olarak tüm ekibinizle birlikte görevi kötüye kullandığınızı ve bu işletmeyi koruduğunuzu bu işletme sahiplerini koruma altına aldığınızı bu işletme sahiplerinin torpilinin nereden geldiği bilinçli olarak görevi kötüye kullandığınızı hatırlatırız bir vatandaş çatısının kiremidini aktaramazken kapısının önüne yağmurluk saçağı yapamazken vatandaş evinin dış cephe boyasının rengini değiştiremezken böyle para konusunda güçlü olan siyasi bakımından güçlü olan ne Boğaziçi ön görünümü dinlemez istediği yerde istediği şekilde kaçak inşaat yapar şimdi soruyoruz. Bu işletme sahibinin torpili ilçe belediyesinden mi  il belediyesinden mi. Boğaziçi imar müdürlüğünden mi yada saydığımız üç yerden mi Beykoz halkının gözünün içine baka baka kaçak inşaat yapıyor ilçe belediyesine narkoz verilmiş Anadolu yakası zabıta müdürlüğüne narkoz verilmiş her zaman ayakta uyuyan Boğaziçi imar müdürlüğüne narkoz verilmiş Boğaziçi yapı kontrole narkoz verilmiş Boğaziçi zabıta müdürlüğüne de narkoz verilmiş hepsi uyutularak bu işletme sahibi Beykoz halkının gözünün içine baka baka kaçak inşaat yapıyor bu kadarda tesadüf olamaz.

 

Bu konuyla ilgili olarak ajansımızın imtiyaz sahibi Erkan İzci 50 yıla yakın Beykozlu olduğundan vatandaşlık hakkını kullanarak ilgili makamlara şikayet ve suç duyurusunda bulunacağını ülkemizde 11ilde yaşanan depremden dolayı halen ders alınmadığı için önümüzde seçimler var diye para konusunda güçlü olan siyasi konusunda güçlü olanlar deprem bölgesinde yaptıkları kaçak binalardan dolayı çok sayıda vatandaşlarımızın can ve mal kaybına uğradığından burada yapılan kaçak inşaatında halka açık işletme olacağından bugün yarın olası bir deprem yaşanırsa bu kaçak inşaatında plan projesi olmadığından ruhsatı olmadığından şimdiden önlem alınması için ileride can ve mal kaybı yaşanmaması için bir siyasi torpile sebep insanların canlarından olmaması için bir siyasi güç uğruna kasalarına üç kuruş para girsin diye insan hayatını hiçe sayanlara dur denilmesi için ajansımızın imtiyaz sahibi Erkan İzci Beykoz vatandaşı olarak şikayet hakkını kullanacaktır buradan hatırlatırız.

 

BOĞAZİÇİ İMAR MÜDÜRLÜĞÜ ANADOLU YAKASI ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ NEDEN SİZ HEP AYAKTA UYUYORSUNUZ YADA UYUTULUYORSUNUZ BUNU BİLİNCLİMİ YAPIYORSUNUZ BEYKOZ BELEDİYESİ YA SANA NE DEMELİ SENİNDE ONLARDAN FARKIN YOK AHHH BU SİYASİ GÜZ AH NELERE KADİRSİN KİMLERİ DEPREMDE CANLARI ALDIN SIRA BURDAMI

 

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI