Bugun...



Furkan Çeliker Murat Tabak Hani Ortak Değildiniz Ortak Olduğunuza Dair Belge

Beykoz balıkçı barınakları önünde Beykoz balık ekmek isimli kaçak ve ruhsatsız olarak ticaret yapan bu işletme sahiplerinden. AKP Beykoz belediyesi meclis üyesi Furkan Çeliker ve Sevinç Tabak işletme sahiplerinden Murat Tabak biz ortak değiliz diye mahkemelere yalan söyleyerek haber ajansımızın yayınlamış olduğu haberleri kaldırmak için mahkemeye yalan söyledikleri ortaya çıktı hani siz ortak değildiniz.

facebook-paylas
Güncelleme: 14-09-2022 16:06:43 Tarih: 14-09-2022 15:33

Furkan Çeliker Murat Tabak Hani Ortak Değildiniz Ortak Olduğunuza Dair Belge

AK PARTİLİ BEYKOZ BELEDİYESİ MECLİS ÜYESİ FURKAN ÇELİKER SEVİNÇ TABAK İŞLETME SAHİBİ MURAT TABAK BAKIN NASIL YALANINIZ ORTAYA ÇIKTI  BU SATIŞ SÖZLEŞMESİ NE HANİ ORTAK DEĞİLDİNİZ ORTAK DEĞİLSENİZ HALA NİYE AYNI İŞLETMENİN ÇATISI ALTINDASINIZ ADNAN ÇELİKER SENDE ŞAHİT OLARAK GÖZÜKÜYORSUN.

 

 

Yalancı AKP  Beykoz belediyesi meclis üyesi Furkan Çeliker ortağı olan yalancı Sevinç Tabak işletme sahiplerinden. Murat Tabak  bakın iki ortak nasıl mahkemeye yalan söyleyerek ajansımızın yayınlamış olduğu haberleri  kaldırmak için ajansımız bu işletme hakkında haber yapılmaması için mahkemeye ne yalan beyanlarda bulunarak yayınlamış olduğumuz haberlerin kaldırılması için. Beykoz  Sulh ceza hakimliğine ne yalan beyanlarda bulunarak yayınlamış olduğumuz haberlerin kaldırılması ve peşinden ajansımıza her iki ortak ajansımızı durdurmak için nasıl tazminat davaları açmışlar  her iki ortağın yalanlarını açıklıyoruz.

 

Beykoz balık ekmek Muratoğlu balıkçılık Halit Ziya Muratoğlu  tarafından 1995 yılında  Beykoz balıkçı barınakları önünde şuan ki ızgaranın olduğu bölgede. Beykoz balık ekmek isimli tekne ve ızgarayı kurar  1995 ten 2007 yılına kadar Halit Ziya Muratoğlu tek başına burayı yürütür daha sonra Furkan Çeliker'in babası olan Adnan Çeliker  balıkçı barınak önünde el arabasıyla suda mısır satarken daha sonra Halit Ziya Muratoğlu, Adnan Çeliker'i işçi olarak yanına alır daha sonra. Halit Ziya Muratoğlu'yla ortak olurlar 2007 yılından 2019 yılına kadar ercimisiler Furkan Çeliker'in üstünedir SSK  Furkan Çeliker ve Halit Ziya Muratoğlu'nun eşi olan Nil Ozan Muratoğlu'nun üstünedir

HALİT ZİYA MURATOĞLU’NA BAKIN 2019 YILINDA FURKAN ÇELİKER ADNAN ÇELİKER NASIL OYUN OYNAMIŞLAR

2019 yılında  Halit Ziya Muratoğlu barınak içerisindeki tekneyi sahil boyunca açılan tabure masa şemsiye kısaca tüm malzemeleri. Murat Tabaka devir etmeden önce Furkan Çeliker ve Adnan Çeliker ,Murat Tabak, Halit Ziya Muratoğlu'na öyle bir plan kurmuşlar ki buraları nasıl ele geçiririz düşüncesine kapılarak .Halit Ziya Muratoğlu'na, Adnan Çeliker, Furkan Çeliker buralar kaldırılacak tekne kaldırılacak ızgara kaldırılacak bir önce buraları elden çıkaralım derler bunun üzerine Halit Ziya Muratoğlu ben yüzde elli hissemi satmaya hazırım bunun üzerine ne hikmetse .Adnan Çeliker buraları alacak kişi buldum der daha sonra Halit Ziya Muratoğlu kim diye sorunca Murat Tabak ismini söyler  daha sonra Halit Ziya Muratoğlu Murat Tabakla anlaşarak 2019 yılında aralarında satış sözleşmesi yaparak yüzde elli hissesini üç şahit huzurunda Murat Tabaka satışını gerçekleştirir bu şahitlerden bir tanesi ise Adnan Çeliker'dir  satış yapıldıktan sonra Halit Ziya Muratoğlu oyuna geldiğini anlar.

 

Halit Ziya Muratoğlu buranın devrini yapmadan önce Adnan Çeliker, Furkan Çeliker bizde yüzde elli hissemizi alacak olan kişi kim olursa olsun devir edeceğiz buralar kalkacak demesi üzerine. Halit Ziya Muratoğlu  yaklaşık  12 yıllık ortağına güvenerek  hissesini devir eder fakat Halit Ziya Muratoğlu,  Murat Tabaka hissesini devir ettikten sonra aradan 3 ay sonra Halit Ziya Muratoğlu Adnan ve Furkan Çeliker'e sorar siz hissenizi sattınız mı Murat Tabaka ,Furkan Çeliker ise Halit Ziya Muratoğlu'na şu cevabı verir. Altın yumurtlayan tavuğu keser misin besler misin ben altın yumurtlayan tavuğu kesmem beslerim ben neden hissemi Murat Tabaka  satıyım bunun üzerine Halit Ziya Muratoğlu ,Furkan Çeliker den büyük tekme yediğini anlar ve Halit Ziya Muratoğlu kendisine yapılan bu büyük oyunu her geçen gün kendisini içten içe yıprattığını kahrından. Halit Ziya Muratoğlu yaklaşık bir buçuk yıl sonra ailesiyle de yapmış olduğu konuşmalarında da bana yapılan bu oyunu kaldıramıyorum bana yapılan bu oyundan dolayı kahrımdan öleceğim.

Halit Ziya Muratoğlu'nun vefat etmeden önce haber ajansımız Beykoz balık ekmek dosyasını açtığını çok sayıda haberlerini yayınladığımızı. Furkan Çeliker, Murat Tabak buraların kaldırılmaması için ajansımızı durdurmak için ajansımızın imtiyaz sahibini durdurmak için her türlü oyunlar oynamışlardır. Ajansımız darp, gasp edildi, özel verileri yayıldı mahkemelere biz ortak değiliz diye yalan beyanlarda bulundular ortak değiliz diye ajansımıza tazminat davaları açtılar ama her türlü oyunu oynadılar. Ajansımız her geçen gün bunların yalanlarını çıkardı Furkan Çeliker ajansımızı durdurmak için imtiyaz sahibine tazminat davası açar  tazminat davasında gerekçe olarak. Murat Tabakla ortak olmadıklarını meclis üyesi olduğundan dolayı meclis üyeliğine leke getirildiğinden kanunsuz çalışma yapmadığından açılan tazminat davasına karşılık Halit Ziya Muratoğlu'nun eşi olan Nil Ozan Muratoğlu  ajansımıza açılan tazminat davasını duyar mahkemede her türlü şahitliği yapacağını tanık olarak belirtmemizi ister bunun üzerine ajansımızda tanık olarak Nil Ozan Muratoğlu'nu tanık gösterir. Daha sonra Nil Ozan Muratoğlu X bir mahkemede ifade verir bakın ifadesi şu şekildedir. YALANCI FURKAN ÇELİKER YALANCI MURAT TABAK HANİ SİZ ORTAK DEĞİLDİNİZ BAKIN BU YERİ SATIN ALDIĞINA DAİR ARANIZDA YAPMIŞ OLDUĞUNUZ SÖZLEŞME VAR

Nil Ozan Muratoğlu tanıklık yaptığında mahkemeye sunmuş olduğu belgede Beykoz balık ekmek isimli tekne yüzde elli hissesinin senin olduğuna dair yüzde elli hissesi de Furkan Çeliker'in peki ortak değilseniz. Mülkiye müfettişin yapmış olduğu araştırma ve raporlarında da ortak olduğunuz ispatlanıyor Furkan Çeliker yalancılıkla bu zamana kadar Beykoz halkının oylarını aldın meclis üyesi oldun kendi ticari menfaatine çalıştın  Furkan Çeliker bugün yarın meclis üyeliğine adaylığını koyarsan Beykoz halkının yüzüne nasıl bakacaksın halen kaçak ruhsatsız olarak ticaret yapıyorsun.

 

BEYKOZ BALIKEKMEK MURATOĞLU BALIKÇILIK İŞLETME SAHİBİ PATENT SAHİBİ OLAN NİL OZAN MURATOĞLU AJANSIMIZA KONUŞTU YAKINDA AÇIKLAYACAĞIZ BEYKOZ BALIK EKMEK NASIL KANUNSUZ OLARAK BURADA KAÇAK RUHSATSIZ TİCARET YAPTIĞINI KİMLERİN HANGİ RESMİ KURUMLARIN GÖZ YUMDUĞUNU NASIL GÖZ YUMDUĞUNU HER GÖZ YUMMANIN BİR KARŞILIĞININ BEDELİ  OLDUĞUNU HANGİ MAKAMLAR ÜÇ MAYMUNU OYNADIĞINI NASIL EŞİNİ OYUNA GETİRDİKLERİNİ EŞİNİN ÖLÜMÜNÜN KAHRINDAN OLDUĞUNU OYUNA GELDİĞİNİ YEDİREMEDİĞİNİ YAKINDA AÇIKLIYORUZ BAKIN HANGİ DEVLET MAKAMLARI HANGİ KURUMLAR BURAYI NE ŞEKİLDE KORUDUKLARINI AÇIKLIYORUZ YER YERİNDEN OYNAYACAK.

 

izcihaberajansi.com

 

 

 

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI