Bugun...



Hacı Numan Ortaokul Yıkım İşlemlerine Başlanıldı

Beykoz orta çeşme meydanında bulunan Hacı Numan ortaokulu yıkılarak yeni okul yapılması için yıkım işlemlerine başlatıldığı fakat Beykoz halkı tarafından ajansımıza bu bölgede neler oluyor mesajları gelmektedir.

facebook-paylas
Güncelleme: 18-08-2021 17:47:56 Tarih: 18-08-2021 17:14

Hacı Numan Ortaokul  Yıkım İşlemlerine Başlanıldı

İstanbul Beykoz ilçesinde Orta çeşme meydanında yıllardır ilköğretim okulu olarak bilinen Hacı Numan ilköğretim okulu yıkılıp yerine yine modern ortaokul yapılacağı fakat bu ortaokul çevresinde ve Beykoz çayırına da millet bahçesi yapılacağı Orta çeşme camisinin de yıkılacağı millet bahçesinin 80 dönüm arazi üstüne kurulacağı söylenmektedir. Haber ajansımıza Beykoz halkı tarafından gelen yoğun şikayet ve ihbarlarda sitemlerde şunlar söylenmektedir. Yaklaşık 2 yıldır pandemiden dolayı çocuklarımızın yüz yüze eğitimin  olmadığı  eğitim konusunda çocuklarımızın çok geride kaldığı yakında yüz yüze eğitimin başlayacağı fakat bizler Hacı Numan ilköğretim okulu velileri olarak okulumuzun yıkılacağını eğer okulumuz yıkılacaktıysa neden önceden yıkılmadı tam yüz yüze eğitime başlanacakken okulumuzun yıkılması eğitime de ne kadar önem vermedikleri anlaşılmıştır. Sadece biz Hacı Numan ortaokul öğrenci ve velileri mağdur kalmıyoruz okulumuz kulaktan gelme söylentilere göre Şehit Adil Doğan ilköğretim okulunda yüz yüze eğitime başlanılacağı fakat burada ya Hacı Numan ortaokulu sabahçı olacak yada öğlenci olacak burada il milli eğitim müdürlüğü her iki okulu mağdur edeceklerdir. Okulların açılmasına kısa bir süre kaldığı halde biz Hacı Numan ortaokul velileri ve öğrencileri  olarak Beykoz ilçe milli eğitim müdüründen okulumuzun nerede eğitim göreceğini basında hiçbir açıklamasını okumadık ilgili makamlar en ufak açıklamada yapmıyorlar. Biz Hacı Numan ortaokulu olarak sadece kulaktan dolma söylentiler doğrultusunda bilgiler almaktayız. Hiçbir ilgili makamda net açıklama yapmamaktadır. Hacı Numan ortaokulun olduğu bölgeye bir tutturmuşlar millet bahçesi yapılacakmış biz Beykoz halkı olarak bu bölgede neler oluyor tarihi Beykoz çayırı  ve çevresi  Orta çeşme camisi yıkılacak mı  ilgili makamlar bu bölgeyle ilgili Beykoz halkını aydınlatacak bir basın açıklaması yapsınlar .Beykoz ilçe milli eğitim müdürü okulumuzla ilgili bir basın açıklaması yapsın kulaktan dolma söylentilerden artık Beykoz halkının ve biz velilere   yanlış bilgilendirmeler yapılmasın.

 

İzcihaberajansi.com olarak  BU KONUYLA İLGİLİ BEYKOZ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜ TELEFONLA ARADIĞIMIZDA VE  TELEFONLARIMIZA BAKMADIĞI VE GERİ DÖNÜŞÜM YAPMADIĞI DAHA SONRA SMS YOLUYLA  GÖRÜŞMEK İSTEDİĞİMİZ KONUYU İLETTİĞİMİZ HALDE GERİ DÖNÜŞÜM YAPMADIĞI  ŞAYET GÖRÜŞMÜŞ OLSAYDIK OKUYUCULARIMIZA  VE  ÖĞRENCİLERE VE VELİLERİNE  AYDINLATICI ŞEKİLDE HABERİMİZDE YAZILACAKTI OKUYUCULARIMIZDAN GELEN MESAJLARDA DA  BEYKOZ DA OKULLARIMIZ EĞİTİME HAZIR OLMADIĞI BİR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜN BU KADAR SESSİZ KALMASI HACI NUMAN ORTAOKULU ÇEVRESİNE MİLLET BAHÇESİ OLUP OLMAYACAĞI KONUSUNDA DA SESSİZ KALMASI KAFALARIMIZDA SORU İŞARETİ YARATMAKTADIR DİYE  OKUYUCULARIMIZDAN GELEN MESAJLARDA SÖYLENMEKTEDİR.

 

izcihaberajansi.com







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI