Bugun...



Hindistan'da inşaat halindeki demir yolu köprüsü çöktü: 26 kişi hayatını kaybetti

Hindistan'da inşaat halindeki demir yolu köprüsü çöktü. Kazada 26 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda işçi enkazda mahsur kaldı.

facebook-paylas
Tarih: 23-08-2023 20:12

Hindistan'da inşaat halindeki demir yolu köprüsü çöktü: 26 kişi hayatını kaybetti

Hindistan'da inşaat halindeki demir yolu köprüsü üzerinde işçiler varken çöktü. Kazada 26 kişi yaşamını yitirirken, çok sayıda işçinin enkazda olduğu belirtildi.

KÖPRÜ ÇÖKTÜ, 26 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ

Hindistan'da Kuzeydoğu Mizoram eyaletinin yakınındaki Sairang'da inşaat halindeki bir demir yolu köprüsü çöktü. Kaza sırasında yaklaşık 40 işçinin köprüde olduğu belirtilirken, kazada 26 kişi yaşamını yitirdi. Çok sayıda işçi enkazda mahsur kaldı.

KURBANLARIN AİLELERİNE 2 BİN 400 DOLAR ÖDENECEK

Bir görgü tanığı, çökmeden önce patlama sesi duyduğunu, köprünün çökmesiyle birlikte işçilerin yardım çığlığı attığını söyledi. Mizoram Başbakanı Zoramthanga, "Kurtarma çalışmaları devam ediyor. Bu trajedinin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Tüm yaslı ailelere en içten taziyelerimi sunuyor ve yaralılara hızlı bir iyileşme diliyorum." dedi. Hükümet, kazada hayatını kaybedenlerin yakınlarına 2 bin 400 dolar ödeyeceğini açıkladı.

HİNDİSTAN'DAKİ İLK KÖPRÜ KAZASI DEĞİL

Öte yandan geçtiğimiz sene Hindistan'da 100 yıllık asma köprü çökmüştü. Kazada, aralarında 56 çocuğun da olduğu 141 kişi hayatını kaybetmişti.




Kaynak: Haberler.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI