Bugun...



İBB den Ajansımıza Gelen Saçma Cevap

Haber ajansımız CİMER yoluyla İBB ye Beykoz İYİ Parti ilçe başkanlığında bazı yöneticilerin İBB de çalıştıklarını bu yöneticilerinin günlük işe gidip gitmediklerine dair açıklamalı şekilde İBBye dilekçe ile baş vurduk gelen cevap ise komik fakat haber ajansı olarak bu haber konusunun sonuna kadar takibindeyiz.

facebook-paylas
Güncelleme: 31-05-2023 17:05:06 Tarih: 31-05-2023 16:45

İBB den Ajansımıza Gelen Saçma Cevap

 

Haber ajansımıza Beykoz halkı tarafından ve Beykoz İYİ Parti üyeleri tarafından yoğun şekilde ihbar mesajları gelmiştir. Gelen mesajlarda izcihaberajansının taraf tutmadan okuyucularından gelen tüm ihbar mesajlarını dikkate alarak haber konusu içeren haber dosyasını sonuna kadar takip eden Beykoz ilçesinde tek bir haberci olarak bilinen sadece bu haber konusunu sadece izcihaberajansı ortaya çıkaracağından. Beykoz İYİ Parti ilçe başkanlığında bazı yöneticilerin İBB’ de çalıştığını bu kişilerin rutin olarak işe gitmediklerini siyasi parti peşine koştuklarını mitinglere  ve toplantılara gittiklerini haber ajansımıza Beykoz halkı tarafından Beykoz İYİ Parti üyeleri tarafından ajansımıza gelen ihbarlar bunlardan olduğundan gelen ihbarlarda çalışmadan İBB den aylık aldıklarını devleti zarara sokulduğu iddialarında bulunarak ajansımıza ihbarlar gelmiştir.

Ajans olara okuyucularımızdan gelen her ihbarları dikkate alarak bu gelen ihbarında çok sayıda ihbar olduğundan ajans olarak gelen iddiaların doğru olup olmadığını bu yöneticilerin günlük işe gidip gitmediklerine dair ajans olarak. CİMER yoluyla İBB ye açıklamalı dilekçe yazdık dilekçemiz şu şekildedir 1.Bu yöneticilerin yıllık bordro kağıdı sigortalı olup olmadıklarını İBB kadrosunda mı yoksa taşeron kadroda mı bu yöneticiler taşeron kadroda olsa bile taşeron firma işçi sayısına göre İBB den ücret talep etmektedir sonuçta İBB nin kasasından çıkmaktadır. Bu yöneticilerin işe girerken kart mı basıyor turnikelerden geçerken parmak mı okutuyor yüz okumamı var yada işe girerken imzamı atılıyor atılan imzalar birbirini tutuyor mu bu yöneticiler ayda kaç defa işe gittiyseler bordro kağıtlarında işe gittiklerine dair çalıştıklarına dair bordro kağıtlarıyla işe giriş ve çıkış kamera görüntüleri var mı parmak okuma var mı kart basma var mı yüz okuma var mı atılan imzalar birbirini tutuyor mu ajans olarak daha da açıklamalı şekilde İBB den bilgi edinme kanunu kapsamında bilgi verilmesini istediğimizde İBB  CHP’Lİ olduğundan İYİ Partide millet ittifakında olduğundan İBB si ortak partinin yöneticilerinin kirli mendillerini kapatmak için ajansımıza saçma bir cevap vermiştir. Ajans olarak bu haber dosyasını Cumhurbaşkanlığı içişleri bakanlığına varana kadar bu haber dosyasını çıkaracağımızdan bu haber dosyasında ajansımıza gelen ihbarlarda ihbarcılar mı haklı yada haksızlar mı bu haber dosyasının sonuna kadar gideceğimizi hatırlatırız.

 

 

izcihaberajansicom

 




Kaynak: izcihaberajansicom




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI