Bugun...



İlçe Başkanı Aydın Düzgün Kadir Gecesi Münasebetiyle Bir Mesaj Yayımladı

İstanbul Beykoz ilçesi CHP İlçe Başkanı Aydın Düzgün mesajında; şu ifadelere yer verdi.

facebook-paylas
Tarih: 17-04-2023 10:39

İlçe Başkanı Aydın Düzgün Kadir Gecesi Münasebetiyle Bir Mesaj Yayımladı

Mübarek Ramazan-ı Şerif'i uğurlamaya hazırlanırken, Kadir Gecesi'ne erişmenin heyecan ve coşkusunu yaşıyoruz. "Bin aydan daha hayırlı” olan Kadir Gecesi'nin Türk- İslam âlemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Bu müstesna gece, iman ve itikat zenginliğinin manevi fukaralık çeken vicdanlara güneş gibi doğduğu kutlu, bereketli ve rahmani bir hazinedir. Bu gecenin kadrini ve kavlini bilmek izzet, itibar ve iffetinin üslup ve usul şartlarını yerine getirmek demektir.

Temennim, muazzam bir değere sahip bu gece hatırına; Türk-İslam âleminin belini doğrultması, birlik ve bekasını kardeşlik bağlarıyla güçlendirmesidir. Be gecede dualarımızda gözyaşı döken, feryat eden, tüm muhtaç ve çaresiz insanlar bulunacak; hepsinin esenlik ve refahı için ellerimiz semaya kalkacaktır.

Kadir Gecesi'nin sunduğu imkân ve fırsatlar çerçevesinde; insanlığın huzur ve sükûnete, barış ve sakinliğe, dirlik ve düzene erişmesini Rabbim ‘den niyaz ediyorum.

Bu düşüncelerle BEYKOZLU Hemşerilerimin aziz milletimizin ve Türk-İslam âleminin mübarek Kadir Gecesi’ni içtenlikle tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.

CHP Beykoz İlçe Başkanı

Aydın DÜZGÜN

izcihaberajansi.com

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI