Bugun...



İslam düşmanlığı tırmanıyor! Kopenhag'a yerleşen İranlı kadın rendeyle Kuran-ı Kerim parçaladı

Avrupa'da son dönemde iyiden iyiye artan İslam düşmanlığına ilişkin bir görüntü de Danimarka'nın başkenti Kopenhag'dan geldi. İran'daki molla rejiminden kaçarak Danimarka'ya yerleşen bir kadın, İran büyükelçiliği önünde rendeyle Kur'an-ı Kerim parçaladı. Görüntüler büyük tepki çekerken, çevredekilerin kadına herhangi bir müdahalede bulunmaması dikkat çekti.

facebook-paylas
Tarih: 06-08-2023 16:46

İslam düşmanlığı tırmanıyor! Kopenhag'a yerleşen İranlı kadın rendeyle Kuran-ı Kerim parçaladı

Avrupa ülkelerindeki İslam düşmanlığı son aylarda iyiden iyiye tırmanırken, Danimarka ve İsveç'te provokasyonlara hedef olan Kuran'ı Kerim'e yönelik yeni bir saldırı daha gerçekleştirildi.

BÜYÜKELÇİLİK ÖNÜNDE SKANDAL EYLEM

İran'daki molla rejiminden kaçarak Kopenhag'a yerleşen Firoozeh Bazrafkan isimli bir kadın, İran büyükelçiliği önünde rendeyle Kuran-ı Kerim parçaladı.

KAMERALARIN KARŞISINDA KİRLİ PROVOKASYON

Skandal eylemi için büyükelçilik önüne bir masa yerleştiren Bazrafkan, üzerine de bir rende ile Kuran yerleştirdi. Kameraların karşısına geçerek rende ile kutsal kitabın sayfalarını tek tek parçalayan kadına o anlarda kimsenin "Dur" dememesi de dikkat çekti.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

Öte yandan sosyal medyada da infial yaratan görüntüleri paylaşan çok sayıda kullanıcı yaşanan skandala büyük tepki gösterdi.




Kaynak: Haberler.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI