Bugun...



İstanbul Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Çiçekli Ramazan Bayramı Mesajı

Vali yardımcısı Mehmet Fatih Çiçekli kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi: Bugün arife öncelikle arife günümüzü cani gönülden kutlar mübarek olmasını dilerim. Yarın ise Bayram.

facebook-paylas
Tarih: 20-04-2023 11:14

İstanbul Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Çiçekli Ramazan  Bayramı Mesajı

Değeri İstanbullu hemşerilerim

“Dostluk, barış ve huzur içinde, birlik-beraberlikle yaşamayı dilediğimiz bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğu ve sevincini yaşıyoruz

“Bayramlar, insanları birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve dirliğimizi pekiştiren özel günlerdir. Ancak bu bayram da özlem ve sevincimizi, gelecekte daha sağlıklı günlere kavuşmak adına farklı bir şekilde paylaşacağız. Sevdiklerimiz için tedbiri elden bırakmayacağız. İletişim araçlarını kullanarak bu güzel bayramda sevdiklerimizin bayramını kutlayacağız. Bu duygu ve düşüncelerimle bütün İstanbullu  hemşerilerimizin, vatandaşlarımızın, tüm kamu personelimizin Bayramlarını en içten dileklerimle kutlar, insanlık ve milletimiz için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni eder, sevgi, saygı ve iyi dileklerimi sunarım” dedi.

İstanbul Vali Yardımcısı

Mehmet Fatih Çiçekli

İzcihaberajansi.com

 




Kaynak: İzcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI