Bugun...



İzci Medya Ramazan Bayramı Mesajı

İzci Medya yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi. Bugün arife öncelikle arife günümüzü cani gönülden kutlar mübarek olmasını dilerim. Yarın ise bayram.

facebook-paylas
Güncelleme: 20-04-2023 12:02:20 Tarih: 20-04-2023 11:24

İzci Medya Ramazan Bayramı Mesajı

Değeri Okuyucularımız

Her toplum, sahip olduğu inancın gereği olarak özel anlamlar yüklediği milli ve manevi günleri kutlamaktadır. Bu özel günlerin başında da bayramlar yer almaktadır.

Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluşa vesile olan, Kur'an-ı Kerim’in indiği ve bin aydan daha hayırlı olan ve Kadir Gecesini içinde barındıran Ramazan-ı Şerifi geride bırakarak, Ramazan Bayramına kavuşmanın mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz.

Bayramlarımız birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların, küskünlüklerin unutulup, toplum olarak, sevinçlerimizi ve mutluluğumuzu paylaştığımız özel günler, her türlü güzelliğin ve mutluluğun yaşandığı, eşin-dostun, akrabanın, hastaların ve büyüklerin ziyaret edildiği, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı, çocukların sevindirildiği, dargınlıkların giderildiği, küskünlerin barıştığı sevgi ve mağfiret günleridir.

Yıllardır yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği bu coğrafyada, millet olarak Ramazan ayında ve dini bayramlarımızda yakaladığımız manevi havayı bütün hayatımıza yansıtmak en büyük arzumuzdur.

Bu duygu ve düşüncelerle başta çok değerli  okuyucularımız  milletimiz ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını tebrik eder, bayramın; insanlık için huzur ve kardeşlik ikliminin oluşmasına vesile olması temennim ile sağlık, başarı ve mutluluk dolu günler dilerim.

İZCİ MEDYA

İzcihaberajansi.com

 




Kaynak: İzcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI