Bugun...



Kaymakam Esengül Korkmaz Çiçekli Ramazan Bayramı Mesajı

Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi. Bugün arife öncelikle arife günümüzü cani gönülden kutlar mübarek olmasını dilerim. Yarın ise bayram.

facebook-paylas
Güncelleme: 20-04-2023 12:04:46 Tarih: 20-04-2023 11:19

 Kaymakam Esengül Korkmaz Çiçekli Ramazan  Bayramı Mesajı

Değeri Beykozlu hemşerilerim

 Büyük bir memnuniyet ve onurla Kaymakam olarak görev yaptığım Beykoz’da  siz değerli Beykozlu  hemşerilerimle birlikte idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı'nın mutluluğunu duymaktayım.

Tarihin her döneminde önemli bir yerleşim merkezi olan Beykozlu , sağduyulu Beykozlu hemşehrilerimizin birlik, beraberlik ve dayanışma konusunda göstermiş oldukları örnek davranışlarla tam bir “Huzur ve Güven Şehri” olmuştur. 

İlçemizde oluşan bu olumlu yapıyı tüm yurdumuzdaki Beykozlu  hemşerilerimizle de paylaşmak üzere Kaymakamlık olarak yaptığımız güç birliği çalışmaları ve benzer girişimlerimiz, inanıyorum ki ilerleyen zamanlarda daha sevindirici ve örnek gelişmeleri de beraberinde getirecektir. Beykoz  sınırlarının dışına taşınarak ülke genelindeki tüm hemşerilerimize yayılan toplumsal alandaki bu birlikteliğimizin mübarek Ramazan Bayramı ile daha da pekişeceği inancını taşımaktayım.

Bu duygu ve düşüncelerle, gerek Beykoz’da ve gerekse Beykoz  dışında yaşayan tüm Beykozlu,hemşerilerimin  Ramazan Bayramı'nın ülkemize ve ilimize, barış, huzur ve güven getirmesini diliyor, tüm kamu görevlilerinin sivil toplum kuruluşlarının ve değerli basın mensuplarının Ramazan Bayramlarını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. 

Beykoz Kaymakamı 

Esengül KORKMAZ ÇİÇEKLİ

İzcihaberajansi.com

 




Kaynak: İzcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI