Bugun...



Kent beyaza büründü

Muş’ta etkili olan lapa lapa kar yağışı kent merkezini beyaza bürürken, ortaya kartpostallık manzaralar çıkardı. Kartpostallık manzaraların ortaya çıktığı kent merkezinde, bazı vatandaşlar da karı ilk kez görmenin mutluluğunu yaşadı.

facebook-paylas
Tarih: 20-12-2021 15:46

Kent beyaza büründü

Kentte etkisini sürdüren kar yağışı özellikle kırsal kesimde çileye dönüşürken, kent merkezinde ise renkli görüntülerin oluşmasına sahne oldu. Lapa lapa yağmaya başlayan kar, yaşanan kuraklık nedeniyle vatandaşı sevindirdi. Kartpostallık manzaraların ortaya çıktığı kent merkezinde, bazı vatandaşlar da karı ilk kez görmenin mutluluğunu yaşadı.

“KARI ÇOK ÖZLEMİŞTİK”

Mevsimin ilk karının yağmaya başladığını anlatan vatandaşlardan Hasret Erim, “Şu an lapa lapa, harika bir şekilde kar yağıyor. Çok renkli fotoğraf ve görüntüler ortaya çıktı. Çok güzel bir duygu. Karı çok özlemiştik. Uzun süredir kuraklık yaşanıyordu. Karın yağması bizi sevindirdi” dedi.

İlgili Haber Meteoroloji saat verdi! Bu gece kar geliyor

“KARIN YAĞMASI SEVİNDİRİCİ”

Vatandaşlardan Ali Balci de, daha önce yüksek kesimlere yağan karın şu anda şehir merkezine yağdığını belirterek, “Karın yağması sevindirici çünkü barajlarımız boşalmıştı. İnşallah barajlarımızdaki su doluluk oranı yükselir. Bu durumdan dolayı mutluyuz. Kar yağışı yüksek kesimlerdeki köylerimizde ulaşım sorunu yaşatabilir” diye konuştu.

“KAR GÖRDÜĞÜM İÇİN MUTLUYUM”

Karı sık sık görmediğini anlatan Sıla Deniz Gökalp ise şöyle konuştu:

“Adıyaman’da yaşadığım için kar yok, nadiren görüyoruz. Burada daha fazla kar gördüğüm için mutluyum. Güzel görüntüler ortaya çıkmış durumda. izcihabrajansi.com




Kaynak: izcihabrajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER CEVRE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI