Bugun...



Nazmi Arıkan ve şoförünün katili cezaevinde intihar etti

Çanakkale'de eğitimci Nazmi Arıkan ile şoförünü öldüren ve ardından iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Ufuk Akçekaya, dün akşam tek kişilik odasında ölü bulundu. Akçekaya, arkasında intihar notu bıraktıktan sonra kendini asarak intihar ettiği belirlendi.

facebook-paylas
Güncelleme: 10-04-2023 22:26:31 Tarih: 10-04-2023 20:25

Nazmi Arıkan ve şoförünün katili cezaevinde intihar etti

Çanakkale

Soruşturma kapsamında çifte cinayetin şüphelisinin Tokatspor Kulüp Başkanı Ufuk Akçekaya olduğu belirlendi. İstanbul'da yakalanıp, tutuklanan Akçekaya hakkında 'tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürme' ve 'canavarca hisle veya eziyet çektirerek bir suçu gizlemek veya başka bir suçun delillerini gizlemek ya da yakalanmamak amacıyla kasten öldürme' suçundan ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle Çanakkale 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

Nazmi Arıkan

İKİ KEZ AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET

Geçen 20 Mart'ta görülen 3'üncü duruşmada savcı mütalaasını verip, Akçekaya için öldürülen Nazmi Arıkan'ı 'tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürme', Şerif Eker için ise 'canavarca hisle, eziyet çektirerek ve suç delillerini gizlemek ve yakalanmamak amacıyla öldürme' suçlarından ceza verilmesini istedi. Mahkeme heyeti geçen 29 Mart'ta kararını verip Ufuk Akçekaya'yı iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı.

izcihaberajansi.com DHA

 




Kaynak: DHA




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI