Bugun...



Sabaha karşı kanlı pusu! Gece kulübü işletmecisi 6 kurşunla öldürüldü

Bursa'da dün gece sabaha karşı gece kulübü işleten Arif Akcan, yolda yürüdüğü sırada bir araçtan açılan ateş sonucu yaralandı. 6 kurşunun isabet ettiği Akcan hastanede hayatını kaybetti.

facebook-paylas
Tarih: 19-06-2023 11:24

Sabaha karşı kanlı pusu! Gece kulübü işletmecisi 6 kurşunla öldürüldü

Bursa'da gece kulübü işletmecisi Arif Akcan (49) yolda yürüdüğü sırada yanına yaklaşan araçtaki kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Vücuduna isabet eden 6 kurşunla ağır yaralanan Akcan tedavi altına alınırken, polis şüphelilerin kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlattı.

OTOMOBİLDEN ATEŞ AÇTILAR

Saat 03.30 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi, Kuruçeşme Mahallesi'nde İnegöl ilçesinde gece kulübü işletmecisi olduğu öğrenilen Arif Akcan'a, Dikçeşme Sokak'tan yürüyerek Altıparmak Caddesi'ne çıktığı sırada yanına yaklaşan bir araçtaki kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tabancayla ateş açıldı.

6 KURŞUN İSABET ETTİ

Şüpheliler plakası henüz belirlenemeyen otomobil ile olay yerinden kaçarken, vücudunun çeşitli bölgelerine 6 kurşun isabet eden Arif Akcan (49) kanlar içerisinde yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Akcan, Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Akcan burada müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay yerinde yapılan incelemede çok sayıda boş kovan tespit eden polis ekipleri şüphelilerin kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı.

izcihaberajansi.com DHA



Kaynak: DHA




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI