Bugun...



Son Dakika: Adana'nın Yüreğir ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Son dakika: Adana'nın Yüreğir ilçesinde akşam saatlerinde korkutan bir deprem meydana geldi. AFAD, depremin büyüklüğünü 4 olarak duyurdu.

facebook-paylas
Tarih: 13-03-2023 09:25

Son Dakika: Adana'nın Yüreğir ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ağır hasar verdiği bölge beşik gibi sallanmaya devam ediyor. Son artçı sarsıntı, depremlerin yıkıma yol açtığı Adana'da yaşandı.

ADANA, 4 İLE SALLANDI

AFAD, Adana'nın Yüreğir ilçesinde saat 22.35'te 4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Deprem yerin 6.88 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

KANDİLLİ: DEPREMİN BÜYÜKLÜĞÜ 4.1

Kandilli Rasathanesi ise, depremin merkez üssünü Ceyhan ilçesine bağlı Yeniköy Nazımbey olarak duyurdu. Depremin büyüklüğünü 4.1 olarak geçen Kandilli, sarsıntının yerin 5.7 kilometre derinliğinde meydana geldiğini belirtti.

"CAN VE MAL KAYBI YAŞANMAMIŞTIR"

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar Twitter hesabından yaptığı açıklamada, deprem nedeniyle can veya mal kaybı yaşanmadığını belirtti. Karalar, "Geçmiş olsun Adana. Şehrimizde saat 22:35'te meydana gelen Yeninazımköy Ceyhan merkezli, 4.1 büyüklüğündeki depremde can ve mal kaybı yaşanmamıştır." ifadelerini kullandı.

izcihaberajansi.com Haberler.com




Kaynak: www.haberler.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SON DAKİKA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI