Bugun...



SON DAKİKA Eyüpsultan'da İETT otobüsü geçerken yolda çökme yaşandı

İstanbul’da etkili olan şiddetli yağış nedeniyle Eyüpsultan’da yol çöktü. Seyir halindeki İETT otobüsünün tekerleği çöken yolun içine girdi. Otobüsteki yolcular araçtan indirilirken otobüs bulunduğu yerden geri gelerek çıktı.

facebook-paylas
Tarih: 25-08-2022 12:28

SON DAKİKA   Eyüpsultan'da İETT otobüsü geçerken yolda çökme yaşandı

 
 
 
 
 

İstanbul'da dün akşam saatlerinde başlayan yağmur, bugün de etkisini arttırarak devam etti. Edinilen bilgiye göre, yoğun yağış nedeniyle Eyüpsultan Vardar Bulvarı'nda yolun bir kısmında çökme meydana geldi. O sırada seyir halinde olan İETT otobüsünün ön tekerleği çöken yolun içinde kaldı. Otobüsün içindeki yolcular, hemen araçtan indirildi. Çevrede bulunan polis merkezinden gelen ekipler, otobüs sürücüsüne yardıma geldi. İETT otobüsü şoförü aracıyla geri gelerek çöken yoldan çıkmayı başardı. Eyüpsultan Belediyesi'ne bağlı ekipler yol bakım ve onarım çalışması başlattı.

“Yoldan geçerken birden yol çöktü”

Yaşananları anlatan esnaf Mahmut Coşkun, “Sabah dükkana geldik. Arabayı park ettim. İETT otobüsü yoldan geçerken birden yol çöktü. Otobüsün tekerleği kaldı. Zor kurtardılar. Yolculardan heyecanlı bir şekilde bağırma sesi geldi. Esnaf o saatte yoktu. Polis arkadaşlarımız hemen geldiler. Yardımcı oldular. Belediyemiz yolu tamir ediyor” dedi.

 

İzcihaberajansi.com                                              

İHA                                                                                              

 







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SON DAKİKA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI