Bugun...



Telafi eğitimi ne zaman, zorunlu mu? İşte, MEB Telafide Ben de Varım planı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından oluşturulan Telafide Ben de Varım programı ile yaz döneminde gerçekleştirilecek. Öğrenciler, tüm dönem boyunca TRT EBA üzerinden gerçekleştirilen uzakta eğitim sürecini tamamladı ve 2 Temmuz günü yıl son buluyor. Peki, MEB telafi eğitimi ne zaman başlıyor?

facebook-paylas
Tarih: 30-06-2021 20:33

Telafi eğitimi ne zaman, zorunlu mu? İşte, MEB Telafide Ben de Varım planı

Telafi eğitimi, pandemi sürecinde öğrencilerin uzaktan eğitim almasının ardından geliştirilen; fiziksel, sosyal, duygusal, akademik ve özel gelişim ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik plandır. 2021 telafi eğitimi zorunlu mu, kimler katılabilir?

TELAFİ EĞİTİMİ NE ZAMAN?

1,5 yılı kapsayan Ulusal Destekleme Programı'nın (UDEP) yaz tatili bölümü olan "Telafide Ben de Varım" programı başlıyor. 21 Haziran-2 Temmuz arasında başvuru yapılabilecek telafi eğitim programı, 5 Temmuz-31 Ağustos arasında gerçekleştirilecek.

Öğrenciler, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve belediyelere bağlı tesis ve merkezlerden yararlanabilecek.

TELAFİ EĞİTİMİ ZORUNLU MU?

Milli Eğitim Bakanlığı öğrencilerin merak ettiği sorulara yanıt verdi. Buna göre telafi eğitimi gönüllülük esasına dayalı olarak yapılacak.

TELAFİ EĞİTİMİNE KİMLER KATILABİLİR?

Telafide Ben de Varım programı öğrencilerin yanı sıra öğretmen ve velileri de kapsıyor.

TELAFİDE BEN DE VARIM GİRİŞ SAYFASI...




Kaynak: izcihabrajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI