Bugun...



Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, TDP Kurucuları ile toplantı yaptı

TDP Kurucuları ile gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmada Konu başlıkları şöyleydi;

facebook-paylas
Tarih: 02-03-2021 19:14

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, TDP Kurucuları ile toplantı yaptı

BİR PARTİNİN İKTİDAR ADAYI OLMASI BAŞKA BİR PARTİNİN MEMLEKETİ KÖTÜ YÖNETMESİNE BAĞLI OLMAMALIDIR

Ülkemizin sonu belirsiz bir yoldauçuruma doğru gitmesine izin veremeyiz, yol ayrımında insanlarımızı umutsuz bırakamayızartık umut var,umut TDP’dir. Anlayışımız; bir partinin iktidar adayı olması başka bir partinin memleketi kötü yönetmesine bağlı olmamalıdır. Daha çok umut ve güven veren partiiktidaragelmelidir, o parti de TDP’dir. Diğer partilerden daha iyi, daha yapıcı ve tutarlı birprogram ortaya koyantek parti TDP’dir.

YURTTAŞLARIMIZ; MEVCUT PARTİLERE GÜVENLERİNİ VE İNANÇLARINI YİTİRMİŞLERDİR

Bugün oy kullanmayan, sayıları sürekli artanyurttaşlarımızın çoğu güven buhranı içindedir. Mevcut partilere güvenlerini ve inançlarını yitirmişlerdir… Yurttaşlarımızkendilerine ışık,umut, güven verecekbir parti beklemektedirler, o parti TDP’dir… Kendilerini mutlu bir Türkiye’ye götürecek.

 

TOPLUMUN SORUNLARINI ÇÖZEBİLECEK TEK PARTİ TDP’DİR

Hedefine,yönüne cesaretle yürüyerekdemokratik düzen içindetoplumun sorunlarınıçözebilecek tek parti TDP’dir. Siyasetteki dürüstlüğü,demokratik siyaset anlayışınıen önde tutacak emeğin ve kardeşliğintek partisi TDP’dir. Çünkü bizim ilkelerimizülkemizdeki bütün yurttaşlarımızıkucaklayan ilkelerdir. Sorumluluğunuve vazifesini bilen bir siyasi partiyiz. Ana vazifemiz; ülkemizin kalkınmasıdır.

Kardeşlerim;merhamet duygusugüzel insanların, duyarlı insanların,başkalarınıdüşünen insanların,duyabileceği bir duygudur. Ülkemizinmerhametli partisi TDP’dir. Bütün insanlarınonurunu ve mutluluğunuarayan partidir TDP.

TDP güçlendikçe ülkemize huzur gelecek.

KISIR, KİŞİSEL TARTIŞMALARDAN UZAK GÜNDEMDE OLACAĞIZ

Sevgili kurucularım;değişime karşı çıkacaklar, beğenmeyecekler, burun kıvıracaklarfakat ne olacak biliyor musunuz? Teşkilatlı güç vemilletimizin kararlı tutumukarşısındayenilip gidecekler. TDP, yörüngesine daha güçlüve tutarlı bir şekildeyerleşecektir. Bütün engelleri aşarak ülkemizde başarıya ulaşacağız.

Unutmayın.önce muhalefetin birinci partisisonra ülkemizde iktidar olacağız.

Sevgili kurucularım; kendimizi yenileyen düşünce devrimi yapan partiyiz. Kısırtartışmalardan uzak, kişisel tartışmalardan uzakülkemizi geleceğe taşıyacakprojelerle gündemde olacağız. TDP’de görev alan tüm arkadaşlarımızkendiniyenilemiş mutlu güleryüzlü Türkiye için yola çıkıyor.

 

izcihaberajansi.com

 







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI